Nyhet

XC40 P6 FWD med forhjulsdrift

Prisen inkluderer forsikring og service i tre år.
forfatter

Siden slett ikke alle trenger firehjulsdrift, gir det fornuft når Volvo velger å lansere en rimeligere utgave av XC40. Volvo XC40 P6 FWD, får et litt mindre batteri på 69 kWt, og forhjulsdrift, men klarer en rekkevidde på omlag 400 km, i følge Volvo.

– Med denne XC40-varianten gjør vi en av Norges mest populære elektriske SUVer tilgjengelig i en ny prisklasse. Bilen leveres med et godt utstyrsnivå og er gunstig priset med en startpris på 439.900,- der både service og forsikring er inkludert, sier Erik Trosby, PR- og kommunikasjonssjef i Volvo Car Norway.

Volvo XC40 Recharge P8 AWD in Glacier Silver

Prisen er ganske gunstig om man sammenligner med Polestar 2 med forhjulsdrift, eller Volkswagen ID.4 med bakhjulsdrift, om man tar i betraktning at Volvo inkluderer forsikring, service og veihjelp i tre år.

Med forhjulsdrift og én elektromotor, er den ikke like rask som den firehjulsdrevne XC40 P8 Recharge. Effekten er redusert til 231 hk, men det er likevel nok til å nå 100 km/t fra null på 7,4 sekunder.

Volvo XC40 Recharge P8 AWD in Glacier Silver

Den forhjulsdrevne P6 FWD blir produsert fra november 2021, og man kan velge å aboonere på bilen for 6090 kr i måneden, men tre års bindingstid. Eller 7090 kr hvis man velger bare tre måneders bindingstid.

XC40 Recharge Pure Electric P8 Sage Green – exterior static
Denne XC40-en ville vi valgt Den elektriske Volvo XC40 er en fabelaktig bil, spesielt i denne utgaven.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

  1. Lækker Volvo XC40 p8….
    Jeg har tænkt på : Hvordan er opladningsforholdene hvis man er på bilferie
    i f.eks. Frankrig … / Italien ????
    Vil Volvo kortet Googlemaps fortælle mig hvor jeg kan lade ????
    mvh E.Riiskjær

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.