TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

XC40 P6 FWD med forhjulsdrift

Prisen inkluderer forsikring og service i tre år.

forfatter
Publisert 02.09.21 - 09:00

Siden slett ikke alle trenger firehjulsdrift, gir det fornuft når Volvo velger å lansere en rimeligere utgave av XC40. Volvo XC40 P6 FWD, får et litt mindre batteri på 69 kWt, og forhjulsdrift, men klarer en rekkevidde på omlag 400 km, i følge Volvo.

– Med denne XC40-varianten gjør vi en av Norges mest populære elektriske SUVer tilgjengelig i en ny prisklasse. Bilen leveres med et godt utstyrsnivå og er gunstig priset med en startpris på 439.900,- der både service og forsikring er inkludert, sier Erik Trosby, PR- og kommunikasjonssjef i Volvo Car Norway.

Volvo XC40 Recharge P8 AWD in Glacier Silver

Prisen er ganske gunstig om man sammenligner med Polestar 2 med forhjulsdrift, eller Volkswagen ID.4 med bakhjulsdrift, om man tar i betraktning at Volvo inkluderer forsikring, service og veihjelp i tre år.

Med forhjulsdrift og én elektromotor, er den ikke like rask som den firehjulsdrevne XC40 P8 Recharge. Effekten er redusert til 231 hk, men det er likevel nok til å nå 100 km/t fra null på 7,4 sekunder.

Volvo XC40 Recharge P8 AWD in Glacier Silver

Den forhjulsdrevne P6 FWD blir produsert fra november 2021, og man kan velge å aboonere på bilen for 6090 kr i måneden, men tre års bindingstid. Eller 7090 kr hvis man velger bare tre måneders bindingstid.

XC40 Recharge Pure Electric P8 Sage Green – exterior static
Les også Denne XC40-en ville vi valgt Den elektriske Volvo XC40 er en fabelaktig bil, spesielt i denne utgaven.

 

Annonse
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

En kommentar om “XC40 P6 FWD med forhjulsdrift”

 1. Lækker Volvo XC40 p8….
  Jeg har tænkt på : Hvordan er opladningsforholdene hvis man er på bilferie
  i f.eks. Frankrig … / Italien ????
  Vil Volvo kortet Googlemaps fortælle mig hvor jeg kan lade ????
  mvh E.Riiskjær

  Svar

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Dette landet planlegger forbud mot elbiler Årsaken er den truende energikrisen.
Opel Astra lanseres i to elektriske utgaver Sports Tourer Electric kan bli bilen familien ønsker seg.
Buzz snur på en femøring! Den moderne versjonen av folkevognbussen er et realt blinkskudd og en ekte innertier – bortsett fra ett problem.
Raskere Abarth-utgave av Fiat 500e Kommer snart med mer krefter og falsk gromlyd.
Den ikoniske Golfen gjenoppstår som elbil Kommer trolig som elektrisk Golf GTI også.
Følg Lyd & Bilde