TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Volvo C40 Recharge får YouTube

Du kan bare se på YouTube når bilen er parkert.

forfatter
Publisert 07.01.22 - 15:00

Video i bil har stort sett vært forbeholt baksetepassasjerene, men nå ruller Volvo ut YouTube i biler som har Google integrert.

Det gjelder naturligvis elbilene XC40 P8 og C40 Recharge, som vil kunne spille av innhold på YouTube. Men bare når bilene står parkert. For eksempel når man står på en ladestasjon.

– Å la kundene våre se videoer mens de lader eller av andre grunner venter i bilen sin, er en del av løftet vårt om å gjøre livet deres bedre og morsommere. Med YouTube og andre store strømmetjenester på vei, kan kundene våre nyte ladepausen – i stedet for å se på den som et ork. Dette gjør det bittelitt enklere å ha en elbil, fortsetter han, sier Henrik Green, produktdirektør i Volvo Cars i en pressemelding.

Les også Denne XC40-en ville vi valgt Den elektriske Volvo XC40 er en fabelaktig bil, spesielt i denne utgaven.

YouTube i bil er bare begynnelsen. Polestar har allerede fått Vivaldi nettleseren som også kan brukes til nettinnhold, deriblant tv, mne også den funker bare når bilen står stille.

Volvo sier forresten av det også vil gjøre det mulig å laste ned navigasjonsapper som Sygic og Flitsmeister, ladeapper som Chargepoint og Plugshare, og parkeringsapper som SpotHero og ParkWhiz, der de er tilgjengelige.

YouTube-appen blir tilgjengelig i løpet av 2022, men eksakt når blir ikke avslørt før senere, sier Volvo.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Teslas villdyr kan endelig bestilles De heldigste får sin Model S Plaid og Model X Plaid allerede før nyttår.
– Derfor kjøpte jeg Tesla Ikke nødvendigvis den beste bilen. Men den er det jeg trenger.
Sjekk de siste bildene - og video - av Rolls-Royce Spectre Den første elektriske Rolls-en kommer i 2023. Kjørekomforten skal være som et magisk teppe!
Første sniktitt på ny konseptbil fra Mini Mini Concept Aceman konseptbil vil gi et førstehåndsinntrykk av det fremtidige designspråket til Mini.
Sjekk Fords automatiske «laderobot» Ford tester en ny type automatisk ladestasjon hvor du selv slipper å sette inn ladekabelen.
Porsche Taycan får lengre rekkevidde Øker rekkevidden etter service.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend