Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Volvo C40 Recharge får YouTube

Du kan bare se på YouTube når bilen er parkert.

Skrevet av / 07.01.22 - 15:00
Volvo C40 Recharge får YouTube

Video i bil har stort sett vært forbeholt baksetepassasjerene, men nå ruller Volvo ut YouTube i biler som har Google integrert.

Det gjelder naturligvis elbilene XC40 P8 og C40 Recharge, som vil kunne spille av innhold på YouTube. Men bare når bilene står parkert. For eksempel når man står på en ladestasjon.

– Å la kundene våre se videoer mens de lader eller av andre grunner venter i bilen sin, er en del av løftet vårt om å gjøre livet deres bedre og morsommere. Med YouTube og andre store strømmetjenester på vei, kan kundene våre nyte ladepausen – i stedet for å se på den som et ork. Dette gjør det bittelitt enklere å ha en elbil, fortsetter han, sier Henrik Green, produktdirektør i Volvo Cars i en pressemelding.

Les også Denne XC40-en ville vi valgt Den elektriske Volvo XC40 er en fabelaktig bil, spesielt i denne utgaven.

YouTube i bil er bare begynnelsen. Polestar har allerede fått Vivaldi nettleseren som også kan brukes til nettinnhold, deriblant tv, mne også den funker bare når bilen står stille.

Volvo sier forresten av det også vil gjøre det mulig å laste ned navigasjonsapper som Sygic og Flitsmeister, ladeapper som Chargepoint og Plugshare, og parkeringsapper som SpotHero og ParkWhiz, der de er tilgjengelige.

YouTube-appen blir tilgjengelig i løpet av 2022, men eksakt når blir ikke avslørt før senere, sier Volvo.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Snart går Mercedes EQS enda lengre

Alfa Romeos første elbil

Tesla Model Y med 600 km rekkevidde

Fullstendig galskap

Xpeng avduker el-SUV for folket

Her er det plass nok

Snart kan du lynlade hos Ford

Så mye bedre er nye Porsche Taycan

ID. Buzz - endelig med firehjulsdrift

Familiebil med alt man trenger

Fremtidens elbil i følge BMW

Lyd fra Bang & Olufsen og OLED-lykter

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top