TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Teslas Cybertruck kommer først i 2023

Den elektriske pickup-trucken er tilbake på tegnebordet

forfatter
Publisert 16.01.22 - 14:30

Det er mange elektriske pickup-trucks som kommer på markedet. Spesielt amerikanerne er svært glad i firhjulstrekk på store biler, og ingen av den typen har fått mer oppmerksomhet enn Teslas Cybertruck.

Teslas pickup-truck med det svært unike designet ble presentert helt tilbake i 2019, men siden da har det vært veldig stille rundt Cybertruck, og nå tyder mye på at alle som hadde gledet seg til å kjøpe det elektriske monsteret, nå må smøre seg med enda mer tådlmodighet.

Nyhetsbyrået Reuters skriver nå at Tesla først planlegger å begynne produksjonen av Cybertruck i slutten av første kvartal 2023 – altså over et år til.

Reuters siterer en troverdig kilde, som har fortalt nyhetsbyrået at produksjonen har blitt forsinket, fordi Tesla planlegger å endre og forbedre kjøretøyets egenskaper og funksjoner for å skape et mer overbevisende produkt, i takt med at konkurransen blir hardere på markedet for pickup-trucks.

Ifølge Reuters kilde vil produksjonen av Tesla Cybertruck kun foregå i begrenset omfang i første kvartal av 2023, og så vil produksjonen økes etterhvert.

Kommer nok ikke til Norge

Mest sannsynlig får vi nok aldri se Teslas Cybertruck på de norske veiene.

Den elektriske pickup-en vil nemlig slite med å bli godkjent etter de gjeldende EU-reglene. Cybertruck skal fremstilles i rustfritt stål og lever dermed ikke opp til retningslinjene om at deler av karosseriet skal beskytte fotgjengere.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

3 kommentarer om “Teslas Cybertruck kommer først i 2023”

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kommer på veien i 2024 Mercedes_Benz bekrefter at den elektriske Geländewagen kan ventes i slutten av 2024.
Se lanseringen av Polestar 3 her Følg med når vi viser Polestar 3 12. oktober.
Mer krefter og lengre rekkevidde Oppdaterer DS 3 Crossback og Peugeot e-208.
Xpeng G9: På vei til Norge Stor plass, god komfort, og "bygget som en konsertsal".
Teslas 4680-batterier: temmelig ordinære På Battery Day lovet Elon Musk nye batterier med helt ny teknologi og banebrytende kapasitet. Nå er batteriene her ... og de er ganske alminnelige.
Ferrari med 715 hk og 1420 watt Burmester-anlegg Massive krefter både under panseret og i kupeen.
Følg Lyd & Bilde