Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Tesla supercharger

I løpet av året sier Elon Musk, men ikke hvor.

Skrevet av / 22.07.21 - 10:07
Tesla supercharger

Du har sikkert sett dem, Teslaer på rekke og rad som lader på Teslas mange superchargere. Litt lengre bort, en lang kø av andre biler som venter på å få lade på en håndfull ladestasjoner. Det kan endre seg fort, eller hvertfall i løpet av 2021, for Tesla åpner for at andre bilmerker enn deres eget, kan lade på superchargerne.

Elon Musk slapp nyhete på Twitter som vanlig, men om det betyr at du også kan lade på Teslas oppgraderte superchargere med opptil 300 kW, gjenstår å se.

Enn så lenge har Musk ikke sagt så mye mer, enn at Tesla har bekreftet til norske myndigheter* at de vil åpne for at andre bilmerker kan lade på deres supercharger-ladenettverk.

Før september 2022, sier Musk i en tweet fra 24. juni, men senere sier han i løpet av 2021, og at det etter hvert også gjelder for superchargers i alle land.

Tesla har over 25.000 superchargere på 2700 ladestasjoner, og i elbillandet Norge, har Tesla superchargers over hele landet, fra nord til sør.

*Norske myndigheter gir bare støtte til utbygging av ladenettverk som er åpne for alle bilmerker.

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Batteridrevet plentraktor fra Husqvarna

Hybrid elsykkel laget for Norden

Model Y og Model 3 blir billigere

"Ingen" vil ha Tesla Full Self Driving

Første titt på Audi Q6 e-tron

Tesla Cybertruck er i Norge

Beijing Auto Show 2024: Nye elbiler på løpende bånd

Billigere Tesla kan komme allerede i år

Nyeste med facelift: Tesla Model 3 Performance

Toyota Mirai: Et sant mareritt

Ny Mini-modell underveis

Toppløst og smellvakkert fra Maserati

Scroll to Top