Tesla har lansert Cyberquad til barn
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Tesla har lansert Cyberquad til barn

Firhjulingen koster 1.900 dollar og kan i første omgang kun kjøpes i USA.

forfatter
Publisert 04.12.21 - 12:02

Hvis du virkelig vil skjemme bort barna, så har Tesla et godt tilbud til deg.

Elbilprodusenten har nettopp lansert en firhjuling – eller ATV (All Terrain Vehicle) som det også heter – til barn.

Den elektriske firhjulede motorsykkelen er egnet for barn fra 8 år og oppover, og koster 1.900 dollar, som tilsvarer 17.500 kroner. Den har en ramme av stål, polstret sete og justerbar fjæring med skivebremser på bakhjulene.
ATV-en når hastigheter på opptil 16 km/t, og batteriet gir en rekkevidde på 24 km.

Teslas Cyberquad for Kids er kun tilgjengelig i USA, og den er allerede utsolgt. Men kanskje kommer den på barnets ønskeliste til neste år? (Foto: Tesla)

Cyberquad for Kids kan lades opp på fem timer og kan kjøre med tre forskjellige innstilte hastigheter: 8 km/t, 16 km/t samt 8 km/t i revers.

Den elektriske firhjulingen kan foreløpig kun kjøpes i USA, hvor den allerede er utsolgt.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nå kan du bestille denne Rimeligere varianter av Mercedes EQE - i tillegg til en enda råere AMG-versjon - er nå klare for bestilling.
Her kjører en BMW i4 M50 med fire motorer Modifisert karosseri og unik drivlinje.
Polestar 6 blir en Porsche-killer Du kan bestille din Polestar 6 nå.
Superdatamaskin er Teslas våpen Superdatamaskinen Tesla Dojo er deres våpen i kampen om å ha de sikreste, mest selvkjørende bilene.
Bluetooth sikrer dekkene Det finnes en app for det: Pass på dekktrykket på sykkelen digitalt.
Great Scott! DeLorean Alpha5 får lyd fra Cambrige Audio Kan det bli en bilstereo med hele 1,21 gigawatt?
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend