TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!
Nyhet

Nå er Skoda Enyaq på utstilling i Norge

Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!

forfatter
Publisert 21.01.21 - 09:46

Den 15. januar ankom 25 eksemplarer av Skoda Enyaq iV havna på Bekkelaget i Oslo. Bilene er nå på vei til forhandlere i hele Norge, slik at alle de som har bestilt eller reservert Skoda Enyaq iV kan ta en nærmere kikk.

Les også Her er Skodas elektriske Enyaq Blir dette den neste folkebilen? Og hva slags lyd får den?
Skoda Enyaq grill

Dette er andre gangen Enyaq iV er i Norge. Den første gangen var i høst, kort tid etter verdenspremieren i starten av september. Den gangen var det to utstillingsbiler som var innom totalt 44 forhandlere, og nærmere 10.000 kunder var innom for å kikke på bilen. Midt i pandemien måtte strenge smittevernregler følges, som hindret tilskuerne i å få sette seg inn i bilen.

Denne gangen er det altså 25 eksemplarer av bilen i Norge, og kunder som har bestilt eller reservert kan få en personlig visning. Og nå kan du sitte i den! Kontakt din forhandler angående når de har bilen på visning, i løpet av januar og februar.

Skoda-Enyaq-front
Skoda Enyaq iV. Foto: Skoda

Skoda Enyaq iV er tilgjengelig i følgende versjoner

  • Enyaq iV 50: 55 kWt batterie, rekkevidde inntil 340 km (WLTP)
  • Enyaq iV 60: 62 kWt batteri, rekkevidde inntil 390 km (WLTP)
  • Enyaq iV 80: 82 kWt batteri, rekkevidde inntil 510 km (WLTP)
  • Enyaq iV 80X (AWD): 82 kWt batteripakke, rekkevidde inntil 460 km (WLTP)

Utleveringene av de første kundebilene skjer i løpet av første halvår i år. Senere på året kommer også Skoda Enyaq iV som Coupé, med et mer sporty utseende.

Artikkelfoto: Eirik Skogrand

Annonse
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

En kommentar om “Nå er Skoda Enyaq på utstilling i Norge”

  1. Det store spørsmålet er om denne Skoda’n har samme programvare som VW ID – i så fall kan en da regne med de samme problemene her ??

    Svar

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Raskere Abarth-utgave av Fiat 500e Kommer snart med mer krefter og falsk gromlyd.
Den ikoniske Golfen gjenoppstår som elbil Kommer trolig som elektrisk Golf GTI også.
Porsche Macan går elektrisk: Her er de ferske detaljene Porsche har sluppet flere detaljer om den elektriske versjonen av Macan, som ventes på veien i 2024. Det loves over 600 hestekrefter, 100 kWh batteri og lang rekkevidde!
Gromme Morgan får lyd fra Sennheiser Morgan er ekte britisk bilkunst. Og nå får de lydanlegg fra selveste Sennheiser. Først ut er Plus Four og Plus Six.
Volvo EX90 ny luksus-SUV er lansert og priset Volvos flaggskip kan bestilles nå og leveres i 2024
2023 Audi e-tron får lengre rekkevidde - og nytt navn Oppfølgeren til Audi e-tron får lengre rekkevidde, raskere lading og ny design: De første bilene ventes på veien i februar 2023!
Følg Lyd & Bilde