Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Se Rivian R1T bli stress-testet i ørkenen

I denne videoen demonstrerer produsenten Rivian at en elektrisk pickup kan være minst like vill som de som går på bensin eller diesel.

Skrevet av / 30.06.20 - 15:20
Se Rivian R1T bli stress-testet i ørkenen

Vi har allerede skrevet om Rivian R1T, som er en av mange stilige elektriske pickups som er på vei på markedet.

Rivian R1T får en samlet ytelse på 840 hestekrefter og en rekkevidde på 640 km. Den kan trekke fem tonn, og 0-100 km/t klarer den på ca. tre sekunder.

Bilen nærmer seg å kunne bli masseprodusert, selv om produsenten på grunn av coronakrisen har utsatt den egentlige lanseringen til neste år.

I mellomtiden jobbes det intenst med å gjøre Rivian R1T så heftig som mulig, da målgruppen for den elektriske pickup-trucken i følge produsenten er folk som vil ha mest mulig ut av bilen sin.

Derfor ble bilen for få dager siden testet etter alle kunstens regler i ørkenen i Arizona. En video tatt opp i løpet av testen kan du her:

 

Rivian R1T skal kunne trekke 5 tonn, og i skrivende stund forventes prisen på hjemmemarkedet i USA å begynne på USD 69.000.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Familiebil med alt man trenger

Fremtidens elbil i følge BMW

Lyd fra Bang & Olufsen og OLED-lykter

Brukte Tesla-er stuper i verdi

Helsort Volvo med en overraskelse

GTI-en er tilbake

0-100 km/t på 2,2 sekunder

Mislykket robottaxi-tyveri i Los Angeles

Smart #3 er en lekkerbisken

Her er Peugeots viktigste bil

Vi har sett Xiaomis elbil

- Apple Car er skrotet

0
Scroll to Top