Nyhet

Se Fisker Ocean håndtere det iskalde svenske vinterværet

Elbilen Fisker Ocean har blitt testet i ekstrem kulde i Sverige. Se videoen her!

Skrevet av / 27.03.23 - 17:06
Se Fisker Ocean håndtere det iskalde svenske vinterværet

Vi er glade for å dele en sniktitt av nye opptak som viser den dynamiske ytelsen til Fisker Ocean under kalde værforhold. Se hvordan Fisker Ocean mesterlig navigerer seg gjennom snødekte veier med sitt lave tyngdepunkt, brede spor, balanserte fjæring, firehjulsdrift, elektronisk stabilitetskontroll og  vinterdekkenes trekkraft, mens den kjøres av den profesjonelle sjåføren Abbie Eaton.”

Det skrev elbilprodusenten Fisker i et nyhetsbrev i går.

Det er selvfølgelig bare markedsføring, tenker du sikkert. Men vi har sjekket ut videoen og er faktisk ganske imponerte. Kjøring på svært glatt og kaldt føre KAN være et problem for elbiler på grunn av deres bremseegenskaper, så det virker overbevisende at Fisker Oceans kjøring under harde vinterforhold på snø- og isdekte veier tilsynelatende går så smertefritt og velbalansert.

Se videoen under og døm selv!

Flere detaljer

Fisker Ocean lanseres i Norge våren 2023. Bilen kommer i tre forskjellige varianter:

Den enkleste utgaven av Fisker Ocean, Ocean Sport, har forhjulstrekk og er oppgitt til en rekkevidde på 44 mil. Bilen kan med sine 275 hk klare 0-100 km/t på 7 sekunder, og med en startpris på 372.000 kr er den høyst konkurransedyktig.

Den neste utgaven kalt Ocean Ultra, leveres med firehjulstrekk og har en rekkevidde på 61 mil. Den er en god del raskere med 540 hk og 4 sekunder til 100, og leveres med et høyere utstyrsnivå til 510.000 kr.

Flaggskipet kalles Ocean Extreme, og her er det også firehjulstrekk med utvidet rekkevidde til 63 mil, 550 hk som gir 3,7 sekunder til 100 og et enda høyere utstyrsnivå enn Ocean Ultra. Extreme-versjonen er priset til 625.000 kr.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Det ER størrelsen som teller, hevder Volkswagen.

Luksusbilen kommer endelig - prisen er vanskelig å svelge

BMW i5 avkledd - og den ser bra ut

Elektrisk speedbåt får Polestar-design

Når kommer firehjulssykkelen fra Tesla? Kanskje snart.

Flyvende bil er et steg nærmere virkelighet

Scroll to Top