TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Polestar 3 lanseres 12. oktober

Se bildene fra lanseringen av Polestar 3 fra klokken 19.

forfatter
Publisert 11.10.22 - 14:40

Polestar 3 lanseres onsdag 12. oktober klokken 19, og Lyd & Bilde er på plass under lanseringen. Da kan vi fortelle om rekkevidde, pris, levering og etterpå skal vi dele vårt førsteinntrykk basert på det vi finner ut på lanseringsdagen.

Sammenlignet med Polestar 2, er Polestar 3 en stor SUV med god plass, firehjulstrekk, og to elektromotorer. Vi vet også at den får nye sikkerhetssystemer med blant annet LIDAR, og luftfjæring med aktive dempere som standard.

Størrelse og pris vil sannsynligvis bli sammenlignbar med Audi e-Tron, Mercedes EQE SUV og BMW iX M50, og med en performance-pakke som gir 380 kW (510 hk) og 910 Nm dreiemoment, kan man vente ytelser i samme klasse som BMW-en.

Polestar 3 vil bli bygget på en ny fabrikk i Chengdu i Kina og senere i Sør-Carolina, side om side med den kommende Volvo EX90, som den deler plattform med.

Foto: Polestar

 

Annonse
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Opel Astra lanseres i to elektriske utgaver Sports Tourer Electric kan bli bilen familien ønsker seg.
Buzz snur på en femøring! Den moderne versjonen av folkevognbussen er et realt blinkskudd og en ekte innertier – bortsett fra ett problem.
Raskere Abarth-utgave av Fiat 500e Kommer snart med mer krefter og falsk gromlyd.
Den ikoniske Golfen gjenoppstår som elbil Kommer trolig som elektrisk Golf GTI også.
Porsche Macan går elektrisk: Her er de ferske detaljene Porsche har sluppet flere detaljer om den elektriske versjonen av Macan, som ventes på veien i 2024. Det loves over 600 hestekrefter, 100 kWh batteri og lang rekkevidde!
Gromme Morgan får lyd fra Sennheiser Morgan er ekte britisk bilkunst. Og nå får de lydanlegg fra selveste Sennheiser. Først ut er Plus Four og Plus Six.
Følg Lyd & Bilde