TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Polestar 3 lanseres 12. oktober

Se bildene fra lanseringen av Polestar 3 fra klokken 19.

forfatter
Publisert 11.10.22 - 14:40

Polestar 3 lanseres onsdag 12. oktober klokken 19, og Lyd & Bilde er på plass under lanseringen. Da kan vi fortelle om rekkevidde, pris, levering og etterpå skal vi dele vårt førsteinntrykk basert på det vi finner ut på lanseringsdagen.

Sammenlignet med Polestar 2, er Polestar 3 en stor SUV med god plass, firehjulstrekk, og to elektromotorer. Vi vet også at den får nye sikkerhetssystemer med blant annet LIDAR, og luftfjæring med aktive dempere som standard.

Størrelse og pris vil sannsynligvis bli sammenlignbar med Audi e-Tron, Mercedes EQE SUV og BMW iX M50, og med en performance-pakke som gir 380 kW (510 hk) og 910 Nm dreiemoment, kan man vente ytelser i samme klasse som BMW-en.

Polestar 3 vil bli bygget på en ny fabrikk i Chengdu i Kina og senere i Sør-Carolina, side om side med den kommende Volvo EX90, som den deler plattform med.

Foto: Polestar

 

Legg igjen en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
Svensk Easee-forbud påvirker Norge Sverige forbyr Easee-ladere. Nå stanses salget blant flere i Norge.
lbpluss
Mercedes EQA 300 4MATIC: Alle kan jo ikke kjøre Tesla … Mercedes EQA 300 er ikke den raskeste eller mest utholdende el-SUV-en, men du verden for en komfort!
BMW bekrefter i5 Den elektriske 5-serien nærmer seg.
Porsche planlegger sportslig SUV Batterielektrisk SUV i 2027.
NIO ET5 - utfordrer Tesla Model 3 NIO ET5 har Tesla Model 3 som sin mest åpenbare konkurrent, og er den første bilen derfra under den beryktede momsgrensen.
Følg Lyd & Bilde