Search
Generic filters
 itemprop

Nå kan du få Tesla Model 3 uten tak! Men du må bestille den fra USA.

Hvem vil vel ikke ha en toppløs cabriolet-versjon av Tesla Model 3 eller Model S.

Elbiler er egentlig perfekt som cabriolet. Man kan nyte naturen, stillheten, fuglekvitter og kjenne lukten av nygrillet mat mens man triller avgårde uten å brenne hverken diesel eller bensin.

Dessverre er mulighetene for en toppløs elbil små, med unntakt for den nye Fiat 500e, må man tråle bruktmarkedet etter en Tesla Roadster hvis man vil kjøre både toppøst og miljøvennlig.

Eller, man kan ta en telefon til Newport Convertible Engineering, og bestille en Tesla Model 3 ,  eller Model S, med stofftak.

Les også om Tesla Model 3 Premium Sound

De holder til i Huntington Beach i California – hvor ellers – og har drevet med konvertering til cabriolet siden 1983. En viss erfaring har de altså, når de kapper taket av en Tesla og lager cab av den, hvilket er betryggende.

Her er 30 elbiler med ordentlig stereoanlegg

annonse

De gjorde Model S takløs allerede i 2014, og nå kan du få din egen cabriolet-versjon av Model 3.

annonse

Man kan alltids diskutere hvor estetisk vakkert det blir med et stofftak brettet over en Model 3, men som man kan se av bildene, har de klart å beholde mestepartenm av siluetten til en Model 3.

Bakdørene er intakt, men bakluken er endret for å gjøre plass til stofftaket når det brettes ned. B-stolpen er forsterket med en tverrbjelke for å bevare stivheten sånn noenlunde og ganske sikkert også for å tilfredsstille sikkerhetskravene.

Det koster litt da. Første må du ha en Model 3 som så må shippes til Newport-gutta, så må de gjøre jobben med konverteringen, og det koster rundt 30.000 dollar. 300.000 kr, altså, men da har du en ganske spesiell Tesla som garantert vil vekke oppsikt i rushtiden.

Jobben hevdes å ta to-tre måneder, og inkluderer også forsterkning av karosseriet, som er helt nødvendig hvis man skal kunne åpne døreene på en takkappet bil, uten at den klapper sammen.

annonse

For 39.000 dollar får man full pakke, det inkluderer fullelektrisk cab av verdens mest solgte elbil, og sånn kan man også skille seg ut i et hav av grå Tesla-er.

Tesla Model S under, for sammenligning.

Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Les også

SOMMERTILBUD
6 UKER LB+
FOR KUN 6 KR
Full tilgang til hele lydogbilde.no i sommer for kun 6 kr!
PRØV i 6 UKER
close-link