TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

JEEP Electric

Kommer garantert med firehjulstrekk.

forfatter
Publisert 04.03.22 - 09:54

Sånn kan den første elektriske Jeep-modellen godt bli. Enn så lenge vet vi veldig lite om den, men i følge Stellantis-sjefen Carlos Tavares, skal den lanseres første halvår 2023. Da blir den den aller første elektriske Jeepen i en rekke nye modeller.

Foreløpig er et litt uklart om den blir bygget på den eksisterende e-CMP-plattformen, eller STLA-plattformen, men av bildene kan man avlede at vi snakker om en kompakt crossover. Omtrent på størrelse med Peugeot e-2008, men i motsetning til den, vil Jeepen garantert leveres med firehjulstrekk.

I så fall er det lite trolig at e-CMP-plattformen blir benyttet her.

55f8c5df 47cd 4e3d 82ec e9aecee75b06

Stellantis, som er selskapet som eier PSA-gruppen, Chrysler, Ram, Dodge, Fiat, Alfa Romeo, og ikke minst Maserati, vil også bruke plattformen til Jeepen på bildene på kommende elbiler med helt andre merker i grillen.

 

 

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Xpeng G9: På vei til Norge Stor plass, god komfort, og "bygget som en konsertsal".
Teslas 4680-batterier: temmelig ordinære På Battery Day lovet Elon Musk nye batterier med helt ny teknologi og banebrytende kapasitet. Nå er batteriene her ... og de er ganske alminnelige.
Ferrari med 715 hk og 1420 watt Burmester-anlegg Massive krefter både under panseret og i kupeen.
Automatisk lading hos flere leverandører Snart kan du lade BMW-en bare ved å plugge inn kabelen.
Jeep blir elektrisk Jeep er ikke tidligst ute med elbiler, men snart kommer hele fire SUV-er.
Spar drivstoff med Google Maps Nå kan du finne den mest drivstoffbesparende ruten med Google Maps
Følg Lyd & Bilde