Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Hold oversikt bak deg med Garmin Varia eRTL616

Om man ønsker å ha bedre oversikt over biler som nærmer seg bakfra mens man sykler, kan Varia eRTL616 hjelpe til.

Skrevet av / 30.04.23 - 13:51
Hold oversikt bak deg med Garmin Varia eRTL616

Fraværet av speil på sykler gjør at man har dårligere oversikt bakover enn man ville ha hatt om man satt i en bil. Særlig nå til dags med alle de lydløse elbilene. En måte å løse dette på er å installere en Garmin Varia eRTL616 på el-sykkelen.

Foto: Garmin

Dette er en bakovervendt radar som varsler deg med både synlige og hørbare varsler hvis den er koblet til kompatible Garmin-enheter. Eller for den saks skyld med hvilken som helst smarttelefon som har Varia-appen installert. Den skal kunne oppdage kjøretøy opptil 140 meter bak deg.

“Det blir stadig mer populært å sykle på el-sykkel, og vi er glade for å kunne tilby vår pålitelige radar-teknologi til denne voksende gruppen av syklister. Uansett hvilket eventyr du planlegger, kan du være trygg på at Varia eRTL616 passer på og holder utkikk bakover når du sykler fremover.” – Dan Bartel, global salgssjef hos Garmin.

Enheten er ikke bare til varsling for deg, den fungerer også som et baklys, som ifølge Garmin kan sees på en avstand på opptil 1,6 kilometer i dagslys. Den har ikke eget batteri, men kobles til kompatible el-sykler. Garmin Varia eRTL616 kan monteres på flere måter, enten på setet – eller med et bagasjeholderfeste.

Foto: Garmin

Pris og tilgjengelighet

Garmin Varia eRTL616 er tilgjengelig for salg til 3.549 kroner.

Mer info: Garmin

 

4 elsykler

Topp smarte tohjulere

Her tester vi fire elsykler som er bygget fra bunnen for å gi deg optimal elektrisk fremdrift på sykkelstien, og smidig digital betjening.

Les videre
Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Elektrisk speedbåt får Polestar-design

Når kommer firehjulssykkelen fra Tesla? Kanskje snart.

Flyvende bil er et steg nærmere virkelighet

Volvo EX30 får flere sikkerhetssystemer

Slik blir lyden i Volvo EX90

Volvos elektriske flaggskip i Norge

Scroll to Top