Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Håndfri karaoke til bilen

Med Roxie Mobile Karaoke blir bilferien til allsang på fire hjul.

Skrevet av / 17.06.20 - 17:35
Håndfri karaoke til bilen

Det har blitt populært å synge sammen. Og nå som sommerferien er like rundt hjørnet, og en bilferie i Norge og Danmark – eller kanskje Tyskland – sikkert utgjør ferieplanene for mange familier, hva kunne da vært mer opplagt enn et håndfritt karaoke-anlegg til bilen?

Det er her Roxie Mobile Karaoke kommer inn i bildet. Produktet består av en trådløs enhet, som settes i bilens sigarettkontakt, samt en mikrofon som monteres på dashbordet.

Roxie parres så med smarttelefonen via Bluetooth og kobles til biilens høyttalere via radioen, som bare skal stilles inn på Roxies frekvens.

Den trådløse Roxie-enheten plasseres i sigarettkontakten. (Foto: Roxie)

Deretter kan systemet betjenes via stemmestyring.

Avhengig av hvilke musikktjenester du har på mobilen, bruker Roxie nemlig Apples Siri eller Google Assistant til å spille av sangene du velger fra f.eks. Spotify, Apple Music eller Youtube Music.

Musikken avspilles så i bilen, på samme måte som du vanligvis streamer fra telefonen, men nå kan alle synge med på sangene, for mikrofonen kan fange opp stemmene fra alle bilens passasjerer – også dem i baksetet – samtidig som feedback filtreres vekk.

Mikrofonen plasseres på dashbordet og kobles til Roxie-enheten via 3,5 mm jack. (Foto: Roxie)

For de som ikke synger så bra, kommer Roxie også med flere klassiske karaoke-effekter som 3D surround sound og en chip som kan endre på tonen. Man kan altså synge så høyt man vil, uten at det høres alt for falskt ut!

Roxie Mobile Karaoke koster EUR 149 (1.600 kroner) og kan bestilles her.

 

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Familiebil med alt man trenger

Fremtidens elbil i følge BMW

Lyd fra Bang & Olufsen og OLED-lykter

Brukte Tesla-er stuper i verdi

Helsort Volvo med en overraskelse

GTI-en er tilbake

0-100 km/t på 2,2 sekunder

Mislykket robottaxi-tyveri i Los Angeles

Smart #3 er en lekkerbisken

Her er Peugeots viktigste bil

Vi har sett Xiaomis elbil

- Apple Car er skrotet

0
Scroll to Top