TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+
Nyhet

Gjennom-luften-oppdatering for Hyundai Ioniq 5

Endelig! I juni får Hyundai Ioniq 5 sin første OTA-oppdatering.

forfatter
Publisert 31.05.22 - 10:26

Alle Ioniq 5-eiere får nå tilgang til oppdateringer gjennom luften (OTA) av bilens kart og Bluelink infotainmentsystem. Det betyr at man nå endelig vil kunne ha den seneste oppdateringen for bilen, uten å måtte laste ned en stor fil via internett og installere fra USB. Eller levere bilen på verksted for oppdateringer.

Hyundai Ioniq 5 infotainment
Foto: Geir Gråbein Nordby

Det eneste du som eier må passe på, er at bilen står på et sted med god nok mobildekning. Bilen din må også ha oppdatert systemet til versjon 220211 eller nyere. Dette kan du gjøre ved å besøke en autorisert Hyundai-forhandler, eller ved å laste ned programvaren selv ved hjelp av Hyundais Navigation Updater.

Les også Ioniq 5: Vi smiler fra øre til øre Ioniq 5 er en bil mange har ventet på. Og bilen skuffer ikke.
Hyundai IONIQ5 Angle

OTA-oppdateringer skjer i bakgrunnen, slik at du fritt kan bruke infotainment og navigasjon på vanlig måte mens oppdateringen foregår. Når oppdateringen er ferdig, får du beskjed på smarttelefonen via Bluelink-appen.

Hyundai IONIQ 5 Rear Closeup
Hyundai Ioniq 5. Foto: Geir Gråbein Nordby

Første Ioniq 5 OTA-oppdatering kommer i juni

Ioniq 5 er den første Hyundai-modellen som får OTA, og den første oppdateringen kommer i juni. Deretter skal det komme to OTA-oppdateringer årlig.

Den andre OTA-oppdateringen er ventet i løpet av andre halvår 2022.

hyundai.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nå er sjøsykkelen tilgjengelig i Norge Med Hydrofoiler XE-1 kan du sykle på vannet, mens det føles som du svever bortover i over 20 km/t. Den kan kjøpes nå.
Endelig en større elbil fra Citroën ë-C4 X kan bli Citroëns nye bestselger.
Endelig testet: Ariya innfrir på det meste Med Ariya endelig på markedet, kan Nissan fint pensjonere Leaf for godt. Dette er for mange den aller mest fornuftige bilen.
Det beste Volvo-kjøpet Klarer man seg med forhjulstrekk, kan denne utgaven av Volvo XC40 være midt i blinken.
Sjekk bilder og data på nye Hyundai Ioniq 6 Ekstremt lav luftmotstand gir lengre rekkevidde.
Mest plass, og likevel god komfort Mercedes-Benz EQV er vanen for deg som trenger plass til hele familien og masse bagasje! Her er grunnen til at vi ikke helt tar bølgen.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend