TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Forsmak på fullelektrisk crossover fra Mini

Mini Concept Aceman konseptbil vil gi et førstehåndsinntrykk av det fremtidige designspråket til Mini.

forfatter
Publisert 27.07.22 - 15:42

Mini vil bygge bro mellom Mini 3-dørs og Mini Countryman og løftet i dag sløret for den nye Mini Concept Aceman, som vil bli lansert i 2024.

Mini Concept Aceman har fire dører, innvending plass til fem personer og et stort bagasjerom. Konseptbilen måler 4,05 meter i lengden, 1,99 meter i bredden og 1,59 meter i høyden.

Mini har redusert interiøret til det absolutt essensielle, nøyaktig som designeren av den klassiske Mini hadde i tankene tilbake i 1959, Alec Issigonis designet på den tiden et interiør, som utover setene, rattet og girstangen ikke trengte noe annet enn et sentralt og sirkulært instrument-display samt et par vippekontakter for å skape en enestående kjøreopplevelse, forklarer produsenten i en pressemelding.

Tradisjon tro er kabinen på konseptbilen designet på samme måte med et ganske spesielt valg av farge og materialer. Det er ingen detaljer i verken krom eller lær. Som man kan se på bildene i galleriet under.

MINI Concept Aceman MiniConceptAceman TOP 1 MINI Concept Aceman 2 MINI Concept Aceman 5 MINI Concept Aceman 6
<
>
(Foto: Mini)

Verdenspremiere på spillmesse

Mini Concept Aceman vil bli vist for første gang offentlig på verdens største gaming-event «Gamescon 2022» i Köln i Tyskland den 24.-28. august.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Bluetooth sikrer dekkene Det finnes en app for det: Pass på dekktrykket på sykkelen digitalt.
Great Scott! DeLorean Alpha5 får lyd fra Cambrige Audio Kan det bli en bilstereo med hele 1,21 gigawatt?
NIO: Ny stasjon for batteribytte Vestby blir stedet for NIOs andre batteribyttestasjon. Flere kommer.
Teslas villdyr kan endelig bestilles De heldigste får sin Model S Plaid og Model X Plaid allerede før nyttår.
– Derfor kjøpte jeg Tesla Ikke nødvendigvis den beste bilen. Men den er det jeg trenger.
Sjekk de siste bildene - og video - av Rolls-Royce Spectre Den første elektriske Rolls-en kommer i 2023. Kjørekomforten skal være som et magisk teppe!
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend