TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Forsmak på fullelektrisk crossover fra Mini

Mini Concept Aceman konseptbil vil gi et førstehåndsinntrykk av det fremtidige designspråket til Mini.

forfatter
Publisert 27.07.22 - 15:42

Mini vil bygge bro mellom Mini 3-dørs og Mini Countryman og løftet i dag sløret for den nye Mini Concept Aceman, som vil bli lansert i 2024.

Mini Concept Aceman har fire dører, innvending plass til fem personer og et stort bagasjerom. Konseptbilen måler 4,05 meter i lengden, 1,99 meter i bredden og 1,59 meter i høyden.

Mini har redusert interiøret til det absolutt essensielle, nøyaktig som designeren av den klassiske Mini hadde i tankene tilbake i 1959, Alec Issigonis designet på den tiden et interiør, som utover setene, rattet og girstangen ikke trengte noe annet enn et sentralt og sirkulært instrument-display samt et par vippekontakter for å skape en enestående kjøreopplevelse, forklarer produsenten i en pressemelding.

Tradisjon tro er kabinen på konseptbilen designet på samme måte med et ganske spesielt valg av farge og materialer. Det er ingen detaljer i verken krom eller lær. Som man kan se på bildene i galleriet under.

MINI Concept Aceman MiniConceptAceman TOP 1 MINI Concept Aceman 2 MINI Concept Aceman 5 MINI Concept Aceman 6
<
>
(Foto: Mini)

Verdenspremiere på spillmesse

Mini Concept Aceman vil bli vist for første gang offentlig på verdens største gaming-event «Gamescon 2022» i Köln i Tyskland den 24.-28. august.

Annonse
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Opel Astra lanseres i to elektriske utgaver Sports Tourer Electric kan bli bilen familien ønsker seg.
Buzz snur på en femøring! Den moderne versjonen av folkevognbussen er et realt blinkskudd og en ekte innertier – bortsett fra ett problem.
Raskere Abarth-utgave av Fiat 500e Kommer snart med mer krefter og falsk gromlyd.
Den ikoniske Golfen gjenoppstår som elbil Kommer trolig som elektrisk Golf GTI også.
Porsche Macan går elektrisk: Her er de ferske detaljene Porsche har sluppet flere detaljer om den elektriske versjonen av Macan, som ventes på veien i 2024. Det loves over 600 hestekrefter, 100 kWh batteri og lang rekkevidde!
Gromme Morgan får lyd fra Sennheiser Morgan er ekte britisk bilkunst. Og nå får de lydanlegg fra selveste Sennheiser. Først ut er Plus Four og Plus Six.
Følg Lyd & Bilde