Bil & El-kjøretøy Data Fitness Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Forsmak på fullelektrisk crossover fra Mini

Mini Concept Aceman konseptbil vil gi et førstehåndsinntrykk av det fremtidige designspråket til Mini.

Skrevet av / 27.07.22 - 15:42
Forsmak på fullelektrisk crossover fra Mini

Mini vil bygge bro mellom Mini 3-dørs og Mini Countryman og løftet i dag sløret for den nye Mini Concept Aceman, som vil bli lansert i 2024.

Mini Concept Aceman har fire dører, innvending plass til fem personer og et stort bagasjerom. Konseptbilen måler 4,05 meter i lengden, 1,99 meter i bredden og 1,59 meter i høyden.

Mini har redusert interiøret til det absolutt essensielle, nøyaktig som designeren av den klassiske Mini hadde i tankene tilbake i 1959, Alec Issigonis designet på den tiden et interiør, som utover setene, rattet og girstangen ikke trengte noe annet enn et sentralt og sirkulært instrument-display samt et par vippekontakter for å skape en enestående kjøreopplevelse, forklarer produsenten i en pressemelding.

Tradisjon tro er kabinen på konseptbilen designet på samme måte med et ganske spesielt valg av farge og materialer. Det er ingen detaljer i verken krom eller lær. Som man kan se på bildene i galleriet under.

MINI Concept Aceman MiniConceptAceman TOP 1 MINI Concept Aceman 2 MINI Concept Aceman 5 MINI Concept Aceman 6
<
>
(Foto: Mini)

Verdenspremiere på spillmesse

Mini Concept Aceman vil bli vist for første gang offentlig på verdens største gaming-event “Gamescon 2022” i Köln i Tyskland den 24.-28. august.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Enestående lydkvalitet

Ekte kino med high-end lydplanke

En liten lydrevolusjon

Scroll to Top