Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Fiat 500 3+1 får en ekstra dør

Den søteste elbilen blir mer praktisk.

Skrevet av / 23.10.20 - 09:43
Fiat 500 3+1 får en ekstra dør

Den lille Fiat 500 runder straks hjørnet med helelektrisk drift. Som vi har fortalt tidligere, kommer 500E i to karosserivarianter. Coupe og cabriolet. Drivlinjen er den samme på begge med opptil 320 km rekkevidde etter WLTP-normen, og den leveres med veggboks for hurtiglading.

Nå slipper Fiat bildene på en tredje versjon, Fiat 500 3+1, med en ekstra dør på passasjersiden. Som vi kjenner fra BMW i3 og Mazda MX-30.

Det gjør den lille Fiaten enda mer praktisk, særlig for barnefamilier som ofte har passasjerer i baksetet, for de to dørene på venstre side, gir bilen en langt større åpning.

Fiat 500 3+1 kan leveres i sort eller glacier blue, som coupeen og cab-en, men blir også tilgjengelig i rosa gullmetallic, og et lyst beige interiør.

Ellers er betjening og kjøremodusene de samme som på en 500E, og Fiat 500 3+1 leveres med en mye penere trådløs nøkkel enn vi har sett noe annet sted. Den er formet som en sort stein, og laget av et biologisk materiale kalt Durabio.

Fiat 500 3+1 leveres med Apple CarPlay integrert, som man kan styre med Siri eller fra den 10,25” store skjermen, og den støtter også Android Auto.

Prisen for en Fiat 500 3+1 er ikke kjent, men en 500 La Prima er priset til 317.000 kr, så det er grunn til å forvente at en Fiat 500 3+1 vil koste litt mer grunnet den mer komplekse dørløsningen.

De nærmeste konkurrentene blir nevnte BMW i3, Mazda MX-30, og Renault Zoe, men også Peugeot e-208 og PSA-kloningene av den fra Opel og Citroën.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Ammoniakkmotor truer elbilene

Enden på visa for Fisker?

Firkantet sjarmklump

Familie-luksusbilen går som ei kule

Mektig imponerende debut

Nytt infotainmentsystem og opp til 600 km rekkevidde

Skulle hente sin Cybertruck - måtte på akutten

Batteridrevet plentraktor fra Husqvarna

Hybrid elsykkel laget for Norden

Model Y og Model 3 blir billigere

"Ingen" vil ha Tesla Full Self Driving

Første titt på Audi Q6 e-tron

Scroll to Top