Fiat 500 3+1 får en ekstra dør

Den søteste elbilen blir mer praktisk.
Annonse
Annonse
forfatter

Den lille Fiat 500 runder straks hjørnet med helelektrisk drift. Som vi har fortalt tidligere, kommer 500E i to karosserivarianter. Coupe og cabriolet. Drivlinjen er den samme på begge med opptil 320 km rekkevidde etter WLTP-normen, og den leveres med veggboks for hurtiglading.

Nå slipper Fiat bildene på en tredje versjon, Fiat 500 3+1, med en ekstra dør på passasjersiden. Som vi kjenner fra BMW i3 og Mazda MX-30.

Det gjør den lille Fiaten enda mer praktisk, særlig for barnefamilier som ofte har passasjerer i baksetet, for de to dørene på venstre side, gir bilen en langt større åpning.

Fiat 500 3+1 kan leveres i sort eller glacier blue, som coupeen og cab-en, men blir også tilgjengelig i rosa gullmetallic, og et lyst beige interiør.

Ellers er betjening og kjøremodusene de samme som på en 500E, og Fiat 500 3+1 leveres med en mye penere trådløs nøkkel enn vi har sett noe annet sted. Den er formet som en sort stein, og laget av et biologisk materiale kalt Durabio.

Annonse

Fiat 500 3+1 leveres med Apple CarPlay integrert, som man kan styre med Siri eller fra den 10,25» store skjermen, og den støtter også Android Auto.

Prisen for en Fiat 500 3+1 er ikke kjent, men en 500 La Prima er priset til 317.000 kr, så det er grunn til å forvente at en Fiat 500 3+1 vil koste litt mer grunnet den mer komplekse dørløsningen.

De nærmeste konkurrentene blir nevnte BMW i3, Mazda MX-30, og Renault Zoe, men også Peugeot e-208 og PSA-kloningene av den fra Opel og Citroën.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Canon oppgraderer EOS M50 Mark II med flere videofunksjoner.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Leicas 28mm APO-Summicron for fullformat er her.
Kompakt og lett med stor rekkevidde
Negative kommentarer renner inn etter trøbbel med forhåndsbestillingen av IONIQ 5.
Kjapp deg om du ønsker James Bonds kamera.
Elektrostatiske hodetelefoner og drivere fra Stax er bare begynnelsen.
Volkswagen ID.4 har ankommet norske forhandlere. Vi har tatt en rask titt - og lytt - på infotainment-systemet!
Canon oppgraderer EOS M50 Mark II med flere videofunksjoner.
Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.