Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Fem seter og 4,5 tonn hengervekt

Ford F-150 Lightning kan bestilles til våren.

Skrevet av / 20.09.21 - 09:00
Fem seter og 4,5 tonn hengervekt

Selv om Rivian startet produksjone av R1T for en stund siden, er det ikke sannsynlig at Ford F-150 Lightning bli nå langt større produksjonsvolum.

Ford har allerede startet forproduksjonen av F-150 Lightning, altså de bilene handlerne viser til kundene, og de pressen får kjøre.

For det Nord-Amerikanske markedet, er den elektriske pickupen kjempeviktig, men med firehjulstrekk, fem seter og god lasteevne, kan den også bli populær i Norden.

Les også Ford F-150 Lightning: Rå pickup med B&O-lyd Like nyttig som steintøff: 70.000 har allerede reservert det helelektriske råskinnet Ford F-150 Lightning. Lyd fra B&O får du også.

Den kan trekke 4,5 tonn, og med opptil 50 mils rekkevidde og en startpris rundt 40.000 dollar (med det minste batteriet på 380 km rekkevidde), kan Ford F-150 Lightning være aktuell for andre enn småbrukere og håndverkere.

I likhet med Hyundai Ioniq 5, har også F-150 Lightning et strømuttak som kan drive verktøy eller lade en elsykkel.

Den har også et frunk som overgår det meste, med 400 liter lastevoloum og oppyil 180 kg nyttelast. Total lastekapasitet er oppgitt til 900 kg, noe ingen av dagens elbiler er i nærheten av.

Ford F-150 Lightning skal være i salg i løpet av våren 2022, med levering noen måneder etter det.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Helsort Volvo med en overraskelse

GTI-en er tilbake

0-100 km/t på 2,2 sekunder

Mislykket robottaxi-tyveri i Los Angeles

Smart #3 er en lekkerbisken

Her er Peugeots viktigste bil

Vi har sett Xiaomis elbil

- Apple Car er skrotet

NIO vil jevne ut strømnettet

Ikonisk småbil blir billig

Her er stasjonsvogna

Tesla Cybertruck ruster

0
Scroll to Top