TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Fem seter og 4,5 tonn hengervekt

Ford F-150 Lightning kan bestilles til våren.

forfatter
Publisert 20.09.21 - 09:00

Selv om Rivian startet produksjone av R1T for en stund siden, er det ikke sannsynlig at Ford F-150 Lightning bli nå langt større produksjonsvolum.

Ford har allerede startet forproduksjonen av F-150 Lightning, altså de bilene handlerne viser til kundene, og de pressen får kjøre.

For det Nord-Amerikanske markedet, er den elektriske pickupen kjempeviktig, men med firehjulstrekk, fem seter og god lasteevne, kan den også bli populær i Norden.

Les også Ford F-150 Lightning: Rå pickup med B&O-lyd Like nyttig som steintøff: 70.000 har allerede reservert det helelektriske råskinnet Ford F-150 Lightning. Lyd fra B&O får du også.
2022 Ford F-150 Lightning Lariat

Den kan trekke 4,5 tonn, og med opptil 50 mils rekkevidde og en startpris rundt 40.000 dollar (med det minste batteriet på 380 km rekkevidde), kan Ford F-150 Lightning være aktuell for andre enn småbrukere og håndverkere.

I likhet med Hyundai Ioniq 5, har også F-150 Lightning et strømuttak som kan drive verktøy eller lade en elsykkel.

Den har også et frunk som overgår det meste, med 400 liter lastevoloum og oppyil 180 kg nyttelast. Total lastekapasitet er oppgitt til 900 kg, noe ingen av dagens elbiler er i nærheten av.

Ford F-150 Lightning skal være i salg i løpet av våren 2022, med levering noen måneder etter det.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt komfort for stilbevisste Litt luksus har aldri skadet noen, mener franske DS Automobiles. De har helt rett.
Nå vet vi hvordan Polestar 5 ser ut Det er gode grunner til å tro at den kommende Polestar 5 vil se slik ut.
Lekkert og elektrisk med god rekkevidde Peugeot e-408 bli en stor crossover med god rekkevidde.
Her er Volkswagens første elektriske sedan Designskisser gir en smugtitt på en fremtidig modell designet til den øvre middelklassen i Kina. Bilen kommer også til Europa og USA.
Blant de aller råeste familiebilene Når du trenger plass til hele familien, men ønsker noe som skikkelig biter fra seg, er Model Y Performance noe av det heftigste som finnes.
Aller mest bil for pengene Cupra Born er den tøffe tvillingen til VW ID.3. Med frekkere utseende, smidigere kjøreegenskaper – og lavere pris.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend