Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Euro NCAP har testet Polestar 2

Full pott for Polestar 2 i krasjtest.

Skrevet av / 05.03.21 - 09:37
Euro NCAP har testet Polestar 2

Man forventer at en bil Volvo har eierskap til, gjør det bra i en krasjtest. Nå har Euro NCAP fyrt av gårde flere Polestar 2 i sine testfasiliteter, og resultatet er full pott og fem stjerner.

Som man kan se av bildene, klarer bilen seg meget bra. Kupeen er hel og dørene kan åpnes, deformasjonssonene tar smellen godt og bilen scorer meget bra på skader i forsetene – 92 prosent – og 89 for barn i baksetene.

Sikkerhetsassistentene sørger også for at skadene begrenses, og Polestar 2 er også utstyrt med sikkerhetsutstyr som gjenkjenning av biler, syklister, fotgjengere, og har kjørefelt-assistent og kjøreassistent som varsler og bremser for hindringer.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Helsort Volvo med en overraskelse

GTI-en er tilbake

0-100 km/t på 2,2 sekunder

Mislykket robottaxi-tyveri i Los Angeles

Smart #3 er en lekkerbisken

Her er Peugeots viktigste bil

Vi har sett Xiaomis elbil

- Apple Car er skrotet

NIO vil jevne ut strømnettet

Ikonisk småbil blir billig

Her er stasjonsvogna

Tesla Cybertruck ruster

0
Scroll to Top