Nyhet

Etter to års forsinkelse er den første Tesla Cybertruck produsert

I helgen rullet den første Tesla Cybertruck av produksjonsbåndet ved fabrikken Giga Texas

Skrevet av / 17.07.23 - 18:50
Etter to års forsinkelse er den første Tesla Cybertruck produsert

Allerede i 2019 presenterte Elon Musk den første pickupen i Teslas elektriske modellportefølje. Presentasjonen ble viral da man ved demonstrasjonen klare å knuse det såkalte uknuselige glasset i bildøren. Siden da har vi ikke hørt så mye mer enn at Musik har gitt skylden til produksjonsforsinkelsene på komponentmangel.

I fjor rapporterte Reuters at Tesla hadde som mål å begynne masseproduksjonen av Tesla cybertruck på slutten av 2023. I mai sa Musk ved et møte for aksjonærene at Tesla har som mål å produsere en kvart million Cybertruck årlig, avhengig av etterspørselen.

Men nå har altså den første bilen rullet av produksjonsbåndet ved fabrikken i Texas. Dette ble naturligvis publisert på Twitter.

 

Källa: Reuters

Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fransk design og stil

20 prosent lengre rekkevidde – kun med programvare

Avlytting på hjul

Zeekr 001 FR: 1265 hestekrefter!

Fremtidens elbiler går lengre og blir smartere

Endelig elektrisk Mini Countryman

Scroll to Top