TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

DS 3 Crossback E-Tense og fem andre får lengre rekkevidde

Kjører lengre på samme batteri.

forfatter
Publisert 17.12.21 - 15:00

Den økte rekkevidden på DS 3 Crossback E-Tense, og de fem andre modellene på samme CMP-plattform, kommer som følge av flere forebdringer, som en mer effektiv varmepumpe.

De seks modellene som deler plattform, får alle sammen økt rekkevidde fra det samme 50 kWt-batteriet som driver en elektromotor tilsvarende 136 hk.

Les også Kongen av kjørekomfort Citroën har klart å elektrifisere C4 uten å gå i fella, og har skapt en helt annerledes opplevelse.

DS-utgaven er den mest luksuriøse av de seks, og den får en oppgitt rekkevidde på 341 km. Som altså er en sju prosents forbedring fra dagens modell. Den økte rekkevidden gjelder bare for nye modeller som blir tilgjengelig i 2022, og tidligere utgaver kan ikke oppgraderes for bedre rekkevidde.

De fem andre modellene med CMP-plattformen som også får økt rekkevidde er disse:

  • Citroën ë-C4: 357 km (+7 km)
  • Opel Corsa-e: 359 km (+22 km)
  • Opel Mokka-e: 338 km (+24 km)
  • Peugeot e-208: 362 km (+22 km)
  • Peugeot e-2008: 345 km (+25 km)
e-C4 øker rekkevidden til 357 km.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
lbpluss
Verdens raskeste gatebil er direkte skummel Den sagnomsuste Model S Plaid inviterer til å bryte loven. Og ikke bare på grunn av hurtigheten.
Polestar 2 får bakhjulsdrift og mer krefter Raskere, sportsligere og med lengre rekkevidde.
SE VIDEO: Tesla Model S Plaid – galskap på fire hjul! Geir og Audun har vært og rattet (yoket) en Tesla Model S Plaid! Den komplette testen kommer lørdag, her får du en liten smakebit.
Denne ble årets bil 2023 Car of the Year 2023.
Teslas priskutt: Har de endret bilmarkedet for godt? Nå får du plutselig en romslig Model Y familiebil til prisen av en småbil. Det bør få konkurrentene til å skjelve.
Følg Lyd & Bilde