TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

DS 3 Crossback E-Tense og fem andre får lengre rekkevidde

Kjører lengre på samme batteri.

forfatter
Publisert 17.12.21 - 15:00

Den økte rekkevidden på DS 3 Crossback E-Tense, og de fem andre modellene på samme CMP-plattform, kommer som følge av flere forebdringer, som en mer effektiv varmepumpe.

De seks modellene som deler plattform, får alle sammen økt rekkevidde fra det samme 50 kWt-batteriet som driver en elektromotor tilsvarende 136 hk.

Les også Kongen av kjørekomfort Citroën har klart å elektrifisere C4 uten å gå i fella, og har skapt en helt annerledes opplevelse.

DS-utgaven er den mest luksuriøse av de seks, og den får en oppgitt rekkevidde på 341 km. Som altså er en sju prosents forbedring fra dagens modell. Den økte rekkevidden gjelder bare for nye modeller som blir tilgjengelig i 2022, og tidligere utgaver kan ikke oppgraderes for bedre rekkevidde.

De fem andre modellene med CMP-plattformen som også får økt rekkevidde er disse:

  • Citroën ë-C4: 357 km (+7 km)
  • Opel Corsa-e: 359 km (+22 km)
  • Opel Mokka-e: 338 km (+24 km)
  • Peugeot e-208: 362 km (+22 km)
  • Peugeot e-2008: 345 km (+25 km)
e-C4 øker rekkevidden til 357 km.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Teslas villdyr kan endelig bestilles De heldigste får sin Model S Plaid og Model X Plaid allerede før nyttår.
– Derfor kjøpte jeg Tesla Ikke nødvendigvis den beste bilen. Men den er det jeg trenger.
Sjekk de siste bildene - og video - av Rolls-Royce Spectre Den første elektriske Rolls-en kommer i 2023. Kjørekomforten skal være som et magisk teppe!
Første sniktitt på ny konseptbil fra Mini Mini Concept Aceman konseptbil vil gi et førstehåndsinntrykk av det fremtidige designspråket til Mini.
Sjekk Fords automatiske «laderobot» Ford tester en ny type automatisk ladestasjon hvor du selv slipper å sette inn ladekabelen.
Porsche Taycan får lengre rekkevidde Øker rekkevidden etter service.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend