TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Bruk mobilen i steden

Eierne kan kaste den kjipe nøkkelen.

forfatter
Publisert 04.05.21 - 09:24

Det eneste som ikke er high-tech på Polestar 2, er den kjipe plastnøkkelen som følger med bilen. Den har ikke engang skikkelig markerte knapper for åpning av bagasjelokket, eller låsing og åpning, men det holder å ha den i lommen for å åpne døren og starte bilen.

Det Polestar 2 har manglet, er en app, som der vanlig på elbiler.

Nå er den endelig her, om enn i beta-versjon foreløpig.

Polestar 2 kan oppdateres trådløst over nett – Over-the-Air (OTA), som det heter, og den nyeste oppdateringen har støtte for nøkkelfri tilgang med den nye Polestar 2 appen på mobilen.

Da slipper man den kjipe plastnøkkelen, og trenger bare ha mobilen i lommen. 18 sensorer i og rundt bilen registrerer at man nærmer seg, og sørger for sikker åpning, altså at mobilen ikke kan hackes hvis noen skulle ønske seg ulovlig tilgang.

Appen gir eierne mulighet for ytterligere funksjoner, som forvarming av batteriet, og programmering av lading, kupevarme og med flere funksjoner i kommende oppdateringer.

 

Les også Den neste elektriske storselgeren Polestar 2 har alt som skal til for å bli en suksess, inkludert et vellydende anlegg fra Harman Kardon.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Se lanseringen av Polestar 3 her Følg med når vi viser Polestar 3 12. oktober.
Mer krefter og lengre rekkevidde Oppdaterer DS 3 Crossback og Peugeot e-208.
Xpeng G9: På vei til Norge Stor plass, god komfort, og "bygget som en konsertsal".
Teslas 4680-batterier: temmelig ordinære På Battery Day lovet Elon Musk nye batterier med helt ny teknologi og banebrytende kapasitet. Nå er batteriene her ... og de er ganske alminnelige.
Ferrari med 715 hk og 1420 watt Burmester-anlegg Massive krefter både under panseret og i kupeen.
Automatisk lading hos flere leverandører Snart kan du lade BMW-en bare ved å plugge inn kabelen.
Følg Lyd & Bilde