Nyhet

Bruk mobilen i steden

Eierne kan kaste den kjipe nøkkelen.

Skrevet av / 04.05.21 - 09:24
Bruk mobilen i steden

Det eneste som ikke er high-tech på Polestar 2, er den kjipe plastnøkkelen som følger med bilen. Den har ikke engang skikkelig markerte knapper for åpning av bagasjelokket, eller låsing og åpning, men det holder å ha den i lommen for å åpne døren og starte bilen.

Det Polestar 2 har manglet, er en app, som der vanlig på elbiler.

Nå er den endelig her, om enn i beta-versjon foreløpig.

Polestar 2 kan oppdateres trådløst over nett – Over-the-Air (OTA), som det heter, og den nyeste oppdateringen har støtte for nøkkelfri tilgang med den nye Polestar 2 appen på mobilen.

Da slipper man den kjipe plastnøkkelen, og trenger bare ha mobilen i lommen. 18 sensorer i og rundt bilen registrerer at man nærmer seg, og sørger for sikker åpning, altså at mobilen ikke kan hackes hvis noen skulle ønske seg ulovlig tilgang.

Appen gir eierne mulighet for ytterligere funksjoner, som forvarming av batteriet, og programmering av lading, kupevarme og med flere funksjoner i kommende oppdateringer.

 

Les også Den neste elektriske storselgeren Polestar 2 har alt som skal til for å bli en suksess, inkludert et vellydende anlegg fra Harman Kardon.
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Slik utvikles selvkjørende biler

Fransk design og stil

20 prosent lengre rekkevidde – kun med programvare

Avlytting på hjul

Zeekr 001 FR: 1265 hestekrefter!

Fremtidens elbiler går lengre og blir smartere

Scroll to Top