Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Motorshowet i Genève er avlyst

Grunnet coronafrykt

Skrevet av / 28.02.20 - 11:23
Motorshowet i Genève er avlyst

Bilmessen i Geneve skulle gå av stabelen som planlagt 5. til 15. mars, til tross for frykt for coronaviruset.

Men i dag er det klart at myndighetene i Sveits med øyeblikkelig virkning setter ned foten for alle samlinger større enn 1.000 mennesker. Dette til minst midten av mars. Geneve International Motor Show vil derfor bli direkte rammet, og får ikke lov til å holdes.

Senest i går fikk vi epost fra Byton om at de ville trekke sin tilstedeværelse fra messen, og hvis messen fikk lov å fortsette, ville det vært grunn til å tro at flere andre aktører ville fulgt etter.

Les også VIDEO: Bli kjent med elbilens storslåtte underholdningssystem Elbilen M-Byte får et underholdningssystem uten like.

Dette slipper vi uansett å spekulere i, nå som showet ikke får lov til å finne sted.

Dette er ikke den første teknologimessen som avlyses på grunn av coronafrykt. Mobile World Congress ble som kjent kansellert for to uker siden.

Palexpo, arrangøren for messen, har forsøkt å holde programmet gående ved å utstede en advarsel til deltakerne. Der sto det at de ville øke hyppigheten på renhold og desinfisering rundt messeområdet, og de ba om utstillere fra «risikoområder» å få sine ansatte testet, og oppfordret deltakere til å vaske hendene regelmessig og dessuten holde seg minst en meter unna alle som “hoster eller nyser.”

Dette har altså ikke betrygget myndighetene i landet, som nå setter en stopper for showet.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Familiebil med alt man trenger

Fremtidens elbil i følge BMW

Lyd fra Bang & Olufsen og OLED-lykter

Brukte Tesla-er stuper i verdi

Helsort Volvo med en overraskelse

GTI-en er tilbake

0-100 km/t på 2,2 sekunder

Mislykket robottaxi-tyveri i Los Angeles

Smart #3 er en lekkerbisken

Her er Peugeots viktigste bil

Vi har sett Xiaomis elbil

- Apple Car er skrotet

0
Scroll to Top