Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Fords elektriske SUV får lyd fra B&O

Den nye elektriske SUV-en Mustang Mach-E fra Ford lar deg velge lydanlegg fra ingen ringere enn Bang & Olufsen.

Skrevet av / 18.11.19 - 15:52
Fords elektriske SUV får lyd fra B&O

Vi var spent på hva slags lydanlegg den nye elektriske SUV-en fra Ford kommer med. Og nå viser det seg at man kan velge anlegg fra premiumprodusenten Bang & Olufsen.

Det er gode nyheter, for vi hadde en flott a-ha-opplevelse med tilsvarende anlegg i Audi e-tron, da vi testet denne i oktober i år.

B&O-anlegget i Audi e-tron ga de utsendte mersmak. 

 

Hyggelig priset

Der hvor e-tron har en startpris på over 660.000 kroner og mulighet for å gå all-in på 780.000 kroner  (prisliste 11. nov. 2019 pdf), starter Mustang Mach-E på bare 412.000 kroner! Da får du en rekkevidde på inntil 450 km og bakhjulstrekk, mens 600 km rekkevidde starter på 456.400 kroner. Pristillegg kommer for firehjulstrekk, og makser du ut på den mest velutstyrte versjonen med best akselerasjon, havner du på 589.000 kroner. Fortsatt godt under hva Audi tar for innstegsversjonen av sin e-SUV.

Teknologipakke

Lydanlegg fra Bang & Olufsen får du allerede i den rimeligste teknologipakken, som øker totalprisen med 22.000 kroner. I tillegg får du da håndfri bakluke, 360 graders kamera, trafikkskiltgjenkjenning og intelligent parkeringsassistent. Går du derimot for det som heter Teknologipakke+, må du ytterligere 18.000 kroner opp. Den gir da i tillegg 8-veis elektriske seter, perforerte Sensico sportsseter, panoramatak og elektrisk innfellbare sidespeil. Denne pakken er inkludert i den dyreste bilen.

Selv om vi først og fremst bryr oss om lyden, som vi også vil teste så fort vi får mulighet, så må vi nevne at du også kan velge tilhengerfeste!

Les hele pressemeldingen her.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

1 hendelser på “Fords elektriske SUV får lyd fra B&O”

  1. Tor Anders Grøvan

    Har bestilt en med alt utstyr og gleder meg til langturer med god musikk fra anlegget 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Familiebil med alt man trenger

Fremtidens elbil i følge BMW

Lyd fra Bang & Olufsen og OLED-lykter

Brukte Tesla-er stuper i verdi

Helsort Volvo med en overraskelse

GTI-en er tilbake

0-100 km/t på 2,2 sekunder

Mislykket robottaxi-tyveri i Los Angeles

Smart #3 er en lekkerbisken

Her er Peugeots viktigste bil

Vi har sett Xiaomis elbil

- Apple Car er skrotet

0
Scroll to Top