Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Guide

Be my Valentine 2022

All ære til røde roser og konfekt, men er det ikke på tide å bruke fantasien og finne noe annet til sin elskede i år?

Skrevet av / 13.02.22 - 10:00
Be my Valentine 2022

 

 

For å hjelpe deg på veien har vi her samlet noen tips i ulike prisklasser som dere kan ha nytte av begge to, sammen eller hver for dere. Lenge leve kjærligheten!

 

Urbanista Lisbon

Liten og nett for rolige miljøer

 

Urbanista Lisbon

Prisgunstige Urbanista Lisbon finnes i fire forskjellige populære farger samt sort. Øreproppene har en åpen design som innebærer at de passer best for personer som gjerne lytter i litt roligere miljøer, og som ikke liker propper som sitter for hardt og “trykkes” inn i ørene. Vi tenker oss at kjæresten din er verdt en rolig og behagelig stund, kanskje sammen med en pod eller lydbok og en kopp kaffe.

Les mer her

 

Amazfit

Flott treningsklokke til finfin pris

Amazfit

Her får kjæresten “alt” som trengs for å kunne ha kontroll på trening, helse, velvære, og selvfølgelig også tiden. Og en samtale fra deg vil naturligvis alltid bli besvart, da klokken smidig kobles sammen med mobilen. Pekeskjerm i farger og tåler vann. Smidig, brukervennlig og med en batteritid som overrasker. Alt til under 1000-lappen.

Les testen vår her

Veske for Airpods Max i Gucci Ophidia Collection

Når bare det beste er godt nok

Ga du bort et par Airpods Max i julegave? Da er dette helt klart neste gave til din kjæreste. Gucci blander vintage med nåtid, og leker med kontraster. På innsiden finner man det latinske ordet “Hodierum” trykket, noe som enkelt kan oversettes med “tilhører nåtiden”. Justerbar skulderrem gjør vesken enkel å bruke i forskjellige sammenhenger. I sann Ophidia-ånd er fargen beige og ibenholt sammen med grønt og rødt. Og den karakteristiske Gucci-logoen er på plass. Din elskede vil juble!

Les mer her

 

Samsung The Frame LS03A

En av våre favoritt TV-er når det kommer til design og brukervennlighet

Samsung tv

The Frame er en av Samsungs bestselgere på TV-fronten, og en av grunnene til det er nok den tiltalende designen. Med et slankt utseende, integrert veggfeste og muligheten til å velge “innramming” i ulike farger, anser vi at The Frame er en av de mest innredningsvennlige TV-ene på markedet. Den kan også brukes for å vise digitale bilder og kunst når skjermen er i standby-modus. Kanskje et romantisk bilde av deg og kjæresten? Rammen finnes i et stort utvalg av skjermstørrelser, fra 32 og opp til 85 tommer. En gyllen mulighet til å ha en større og bedre TV hjemme!

Les testen vår her

 

Roborock S7

Mer tid for kjærlighet – overlat støvsuging og mopping til en annen

Roborock S7

Roborock S7 holder huset rent og pent, og gir en mulighet til å kunne finne på noe annet. Den gjør ikke stort ut av seg, og er heller ikke spesielt krevende. Du styrer alt fra appen på mobilen, hvor du også når som helst kan ha kontroll på hvor roboten befinner seg, selv om du ikke er hjemme. For de av dere som ikke har støvsuging og gulvvask som favorittsysler, er en robot som Roborock S7 et velkomment tilskudd til familien.

Les testen vår her

 

&Tradition Flowerpot VP9

Skap den rette stemningen

&Tradition Flowerpot VP9

Denne bærbare bordlampen er en innovativ variant av Verner Pantons populære bordlampe VP3, og finnes, foruten i kjærlighetens uttrykksfulle røde, i en mengde forskjellige farger, og lades via USB-C- kabel. Dermed blir den perfekt å flytte på både innendørs og utendørs for å skape en stemningsfull atmosfære samme hvor dere befinner dere. Lampen kan dimmes i tre trinn, og batteriet varer i 10 timer ved 100 % lysstyrke.

Les mer her

 

Breo iSee M Eye Massager APP Smart Control Folding Portable

Hjelp til din elskedes hodepine

iSee

Hodepine kommer sjelden beleilig, og kan virkelig stelle det til. En øyemaske med tilpasset varmekompresjonsteknikk, som er mulig å stille i ulike varmenivåer, stimulerer blodsirkulasjonen, minsker øyetrettheten og letter på spenninger og hodepine. Med tilhørende app kan din kjære bruke sin egen musikk for ekstra avslapping.

Les mer her

 

Lade-kabel med synlig strøm

Se kjærligheten (eller kanskje strømmen) flyte

Ladd kabel

For å holde kjærligheten ved like er det viktig å kunne holde kontakten. Og da er det fint å ha en ladet mobil. Med denne ladekabelen kan du i sanntid se hvordan strømmen fosser inn i mobilen, for så å senke hastigheten når den begynner å bli fulladet. Den finnes både som Lightning og USB, og selv om den finnes i blått, synes vi nok at kjærlighetens røde farge passer best til din Valentine.

Les mer her

 

Polar Ignite 2

Er kjæresten din svak for bling-bling?

Polar Ignite 2

Polars treningsklokke Ignite 2 kan fås med armbånd med ekte Swarowski-krystaller, noe som sikkert vil gå hjem hos de fleste som setter pris på det lille ekstra. Har kjæresten dårlig treningsfantasi, gir klokken forslag til øvelser hver dag. Ingen unnskyldning for å både være litt ekstra vakker og trene, med andre ord.

Les testen vår her

 

Gavekort på en strømmetjeneste

Together is our favorite place to be

Det finnes en rad av ulike strømmetjenester å velge mellom, og et gavekort er perfekt. Finn ut av din kjærestes favorittserie og/eller film, og du kommer til å få en gullstjerne. Ingenting er jo bedre enn å  krype sammen i sofaen og bare se på film – men risikoen er jo at du må følge med på 18 sesonger av Grey’s Anatomy, men hva gjør man ikke for kjærligheten?!

 

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top