Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

nyhet

Ny Android-boks fra Canal Digital

Canal Digitals nye satellittdekoder er Android-basert og støtter både 4K og HDR!

Skrevet av / 31.01.18 - 12:00
Ny Android-boks fra Canal Digital

Canal Digital har lengre tid samarbeidet med Google om neste generasjons TV-plattform, og i dag lanserte de sin nye satellittdekoder, kalt OnePlace.

Canal Digital OnePlace dekoder. (Foto: Canal Digital)

Android TV

Det nye Androidbaserte menysystemet har blitt betydelig raskere enn forrige versjon.
Slik ser den nye programguiden ut. (Foto: Audun Hage)

Den nye dekoderen er basert på Android TV plattformen, med et helt nytt Google-inspirert brukergrensesnitt. Stikkordet for OnePlace ligger i navnet – at man skal ha tilgang til alt av innhold  – både streaming og direkte TV -på ett og samme sted. Ved siden av Canal Digitals eget programtilbud gir den også tilgang til Google Play Store med spill og applikasjoner. OnePlace støtter også Google talesøk, med innebygd mikrofon i den nye, mer kompakte fjernkontrollen. Innebygd ChromeCast gjør det også mulig å streame innhold fra nettbrett og mobil direkte på TV-skjermen.

Canal Digital OnePlace får en ny og mer kompakt fjernkontroll med mikrofon. Men tallknappene består!

4K UHD og HDR!

Lyd & Bilde har fått en sniktitt på den nye boksen. I tillegg til et oppdatert, raskere og mer brukervennlig menysystem byr OnePlace på interessante spesifikasjoner for oss som er ekstra opptatt av bildekvalitet. Den nye dekoderen støtter nemlig 4K-oppløsning og HDR (High Dynamic Range)! Det åpner for en langt skarpere og mer detaljerik bildekvalitet i kombinasjon med nyere TV-modeller.

Dessverre har ikke skrivende stund har ikke Canal Digital lansert noen 4K-kanaler i programtilbudet sitt enda: Etter det Lyd & Bilde erfarer ligger dette ennå et stykke inn i fremtiden, så vi må klare oss med å se OL i vanlig HD! 4K-oppløsningen er i første omgang begrenset til innhold fra YouTube og andre applikasjoner.

Canal Digital OnePlace rulles ut på markedet i mars 2018, men det skal være mulig å skrive seg på interesselisten allerede nå.

 

 

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Se hva vi fant hos LG i Tyskland

Sniktitt på LGs nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer, noen større?

Nå i butikk: TCL X955-serien

Sniktitt på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Våre OLED TV-er er de beste til film

Lanserer TV med 10 års garanti

Marimekko-mønster på The Frame

Her er Philips 2024 TV-modeller

Her er de beste (og villeste!) TV-ene vi fikk se i Las Vegas

Blendende og sylskarp!

0
Scroll to Top