Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Kommentar

Ditt digitale liv

Home er et nytt medie for deg som bruker teknologi både når og hvor som helst. Nemlig alle av oss, med andre ord.

Skrevet av / 24.03.23 - 13:00
Ditt digitale liv
comment Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning

Livene våre har blitt digitale. Det har i hvert fall mitt. Og hvis du er litt som meg, så har du alltid teknologien til stede i hverdagen – på kjøkkenet, i stua, på hjemmekontoret, i hagen, på farten, mens du trener og når du er på ferie.

Bare for å nevne noen eksempler.

Og slik er det enten du er 15 eller 65 år. Uansett om du er mann, kvinne eller noe midt imellom. Om du bor i leilighet eller hus, om du kjører bil eller foretrekker å sykle, om du liker å game hele natten eller ta en løpetur i skogen.

Men for min del, selv om jeg nærmest fråtser i teknologiske produkter, så er det ikke slik at jeg interesserer meg i teknologi for teknologiens skyld.

Personlig er jeg mer opptatt av hvordan det kan berike livet mitt og gjøre det smartere, morsommere, enklere, mer sosialt, mer underholdende og mer lærerikt.

Hvis en ny teknologi eller et nytt produkt kan forbedre livet mitt og hverdagen min – og særlig hvis det knytter meg nærmere andre mennesker – først da er jeg interessert. Ellers spiller det ingen rolle. 

Hvis du også føler det slik, da er Home mediet for deg. For selv om vårt fokus er på tech og forbrukerelektronikk, er det deg vi setter først.

Vi tester produkter. Vi gir deg råd, tips og innsikt. Vi skriver nyheter om de siste trendene, og vi tar for oss den nyeste teknologiske utviklingen. På dine premisser. 

Vi kommer til å skrive om elektriske biler, sykler og sparkesykler. Om laptop-er, rutere og mesh-nettverk. Og om gaming.

Det vil handle om pulsmålere og hodetelefoner til trening. Om smarttelefoner, nettbrett og smartklokker. Overvåkningskameraer, robotstøvsugere, smarte kjøleskap, digitale badevekter og belysning du kan styre med stemmen.

Om kunstig intelligens, AR/VR, sosiale medier og kanskje til og med litt romfart.

Og mye, mye mer.

Men først og fremst vil Home handle om deg. Og meg. Og alle av oss. Og om hvordan all teknologien, alle produktene, alle de nye mulighetene kan brukes i hverdagen. Målet er å få dette til å gi mening i ditt digitale liv.

Opphavet vårt er Lyd & Bilde, Skandinavias største medie om forbrukerelektronikk. Men der Lyd & Bilde har over 30 års historie, ser Home dagens lys for første gang i dag.

Det betyr på ingen måte at vi er nybegynnere – eller at vi starter fra scratch.

Home-redaksjonen består av en gjeng engasjerte, nysgjerrige og dyktige journalister – flere av dem kjenner du kanskje fra Lyd & Bilde, mens andre er helt nye – og i tillegg har vi tatt over en del innhold fra Lyd & Bilde.

Dermed kan du allerede lese et rikt utvalg av artikler, tester, guider og nyheter her på Home.

Og det kommer selvfølgelig nytt innhold hele tiden. I de kommende dagene vil du f.eks. kunne lese om hvordan du kan gjøre kjøkkenet ditt smart på den smarte måten. Og du kan lese om hvordan intelligent helseutstyr var med på å redde livet til en av våre journalister.

Du kan også glede deg til en komplett guide til den nye Matter-standarden, som skal gjøre det like enkelt å konfigurere det smarte hjem som å plugge støpselet i stikkontakten.

I tillegg har vi for tiden en kollega som sykler gatelangs med massevis av forskjellige elsykler, mens en annen lærer seg hvordan matlagingen kan bli utrolig mye enklere takket være de smarte kjøkkenmaskinene hun tester. Jeg skulle for øvrig hilse og si at det nå har blitt laget så mye pizzadeig og grønnsakssuppe at hun er i ferd med å gå tom for både Tupperware og fryseplass.

Alt dette og mye mer gleder vi oss til å dele med deg på vår nye nettside. Og for de som vil lese om høyttalere, forsterkere, TV-er og kameraer, vil du fortsatt kunne finne alt favorittinnholdet ditt på Lyd & Bilde.

Velkommen hjem. Velkommen til Home.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Her er artiklene du leste mest i 2023

Her er testene du leste mest i 2023

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

Scroll to Top