Følg oss på

Søk etter tester, nyheter, anmeldelser..

Volkswagen ID.4

Volkswagen VW id4

Volkswagen ID.4

ID-serien er Volkswagens store elbilsatsing, og her snakker vi teknologisk avanserte saker til folkelige priser. ID.4 er en familievennlig SUV i toppmoderne innpakning.

Standardutgaven har adaptiv cruisekontroll, navi med 10″ pekeskjerm og stemmekontroll. Nødbrems og fotgjengerregistrering, samt filholderassistent er også standard, det samme er parkeringssensorer foran og bak samt LED-lys rund baut.

Max-pakken gir i tillegg blindsoneassistent, køkjøringsassistent, proaktiv passasjerbeskyttelse og progressiv styring. Altså rattet svinger av seg selv ut i fra vei- og trafikksituasjon, og kan gjøre unnamanøvre. Du kan også få tilgang til bilen uten nøkkel, og bakluken er sensorstyrt.

Hva med lydanlegget?

Når det kommer til lyden er det samme anlegg som sitter i Standard- og Max-utgaven. I hvert fall på første batch av bilen, under navnet 1st. Det betyr sju høyttalerelementer, inkludert en senterhøyttaler på toppen av dashbordet, og det er all informasjonen vi har så langt. Det har også vært litt forvirring rundt lillebroren ID.3 og fetteren Skoda Enyaq iV angående lydanlegget. Det ser ut som om senere utgaver av ID.3 vil kunne få Beats lydanlegg, mens Skodaen vil kunne leveres med Canton. Vi kan derfor ta en slags kvalifisert gjetning på at også ID.4 vil kunne få et oppgradert lydanlegg etter hvert. La oss håpe!

VW-ID.4-interior

forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Redaksjonen anbefaler

Sony Xperia 1 III
TEST
Mobil & Nettbrett

Tredje gang lykkes Sony

Sony Xperia 1 III er kanskje den beste mobilen fra Sony til dato. Alle dydene fra forgjengerne bevares, mens det forbedres der det gjelder.

Les også

Kate Beckinsale beviser, nok en gang, at hun kan sine action-moves.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.