Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.4

ID-serien er Volkswagens store elbilsatsing, og her snakker vi teknologisk avanserte saker til folkelige priser. ID.4 er en familievennlig SUV i toppmoderne innpakning.

Standardutgaven har adaptiv cruisekontroll, navi med 10″ pekeskjerm og stemmekontroll. Nødbrems og fotgjengerregistrering, samt filholderassistent er også standard, det samme er parkeringssensorer foran og bak samt LED-lys rund baut.

Max-pakken gir i tillegg blindsoneassistent, køkjøringsassistent, proaktiv passasjerbeskyttelse og progressiv styring. Altså rattet svinger av seg selv ut i fra vei- og trafikksituasjon, og kan gjøre unnamanøvre. Du kan også få tilgang til bilen uten nøkkel, og bakluken er sensorstyrt.

Hva med lydanlegget?

Når det kommer til lyden er det samme anlegg som sitter i Standard- og Max-utgaven. I hvert fall på første batch av bilen, under navnet 1st. Det betyr sju høyttalerelementer, inkludert en senterhøyttaler på toppen av dashbordet, og det er all informasjonen vi har så langt. Det har også vært litt forvirring rundt lillebroren ID.3 og fetteren Skoda Enyaq iV angående lydanlegget. Det ser ut som om senere utgaver av ID.3 vil kunne få Beats lydanlegg, mens Skodaen vil kunne leveres med Canton. Vi kan derfor ta en slags kvalifisert gjetning på at også ID.4 vil kunne få et oppgradert lydanlegg etter hvert. La oss håpe!

VW-ID.4-interior

Scroll to Top