Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.3

ID-serien er Volkswagens store elbilsatsing, og her snakker vi teknologisk avanserte saker til folkelige priser.

Standardutgaven har adaptiv cruisekontroll, navi med 10″ pekeskjerm og stemmekontroll. Nødbrems og fotgjengerregistrering, samt filholderassistent er også standard, det samme er parkeringssensorer foran og bak samt LED-lys rund baut.

Plus-pakken gir, i tillegg til en del ekstra LED-lys og pyntegreier, ryggekamera, interaktiv ambientbelysning (for eksempel at kupeen lyser opp rødt når det er kaldt og blått når det er varmt, for å påvirke psykologisk så man bruker klimaanlegget i mindre grad.

Hva med Beats?

Tidligere var vi informert om at du kunne velge Max-pakken til 100.000 kroner ekstra, for å få lydanlegg fra Beats. Nå er det derimot ikke like klart at det blir mulig. På de første ID.3 som har rullet ut har man ikke fått noen mulighet for oppgradert stereoanlegg. Vi jobber med å prøve å finne ut av hvorvidt dette blir mulig på kommende utgaver.

Den tidligere infoen var at Beats-anlegget ville gi oss åtte i stedet for fem høyttalere, og dessuten med en åttekanals forsterker oppgitt til å levere 300 watt.

Annonse

Også i denne testen:

Volkswagen ID.4

Tesla Model Y

Tesla Model S

Tesla Model X

Porsche Taycan

Audi e-tron 50 / 55 Quattro

Jaguar i-Pace

Mercedes-Benz EQC

Mazda MX-30

Polestar 2

Ford Mustang Mach-E

Peugeot e-208

Skoda Enyaq iV

Volvo XC40 Recharge Pure Electric

DS 3 Crossback E-Tense

Renault Zoe

Mini Cooper SE

Nissan Leaf

Lexus UX 300e

Kia e-Soul

Kia e-Niro

Tesla Model 3

Hyundai Ioniq Electric

Hyundai Kona Electric

Opel Ampera-E

forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.