Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.3

ID-serien er Volkswagens store elbilsatsing, og her snakker vi teknologisk avanserte saker til folkelige priser.

Standardutgaven har adaptiv cruisekontroll, navi med 10″ pekeskjerm og stemmekontroll. Nødbrems og fotgjengerregistrering, samt filholderassistent er også standard, det samme er parkeringssensorer foran og bak samt LED-lys rund baut.

Plus-pakken gir, i tillegg til en del ekstra LED-lys og pyntegreier, ryggekamera, interaktiv ambientbelysning (for eksempel at kupeen lyser opp rødt når det er kaldt og blått når det er varmt, for å påvirke psykologisk så man bruker klimaanlegget i mindre grad.

Hva med Beats?

Tidligere var vi informert om at du kunne velge Max-pakken til 100.000 kroner ekstra, for å få lydanlegg fra Beats. Nå er det derimot ikke like klart at det blir mulig. På de første ID.3 som har rullet ut har man ikke fått noen mulighet for oppgradert stereoanlegg. Vi jobber med å prøve å finne ut av hvorvidt dette blir mulig på kommende utgaver.

Den tidligere infoen var at Beats-anlegget ville gi oss åtte i stedet for fem høyttalere, og dessuten med en åttekanals forsterker oppgitt til å levere 300 watt.

Scroll to Top