annonse

Sony SRS-BTV25

Litt Las Vegas

Inne i den ganske store kartongen gjemmer det seg en kul liten kuleformet høyttaler som jeg bare ikke kunne la være å le litt av. Sonys bidrag kommer til å passe perfekt i det rette miljøet, mens andre trolig kommer til å velge en høyttaler med et mer konservativt utseende.

annonse

Mitt hvite testeksemplar (finnes også i sort) er som sagt veldig kul, og selv om den er ganske plastaktig føles den ikke skjør eller lite holdbar. Jeg synes likevel det er litt synd at Sony har plassert knapper og lamper med ulike farger så synlig, det blir liksom litt Las Vegas over det hele i stedet for kult. Takket være sin 360-graders utforming spiller det ingen større rolle hvordan høyttaleren blir plassert, lyden høres bra fra alle vinkler. Det eneste kravet som finnes er at den får stå tilstrekkelig nær en strømkilde, da den ikke har noe innebygget batteri. Dette faktum gjør dessverre at den mer eller mindre må diskes som kompis i hengekøyen eller på stranden – men får den bare strøm er den lettplassert og klarer faktisk å fylle et normalt stort rom med lyd. Bak en liten gummiflik på siden gjemmer det seg en USB-kontakt hvor du kan lade din mobil ved behov, det går derimot ikke å spille musikk på denne måten, man må bruke linjeinngangen eller Bluetooth.

Takidas ”You Learn” leveres uten problem, men jeg savner entusiasmen og spillegleden, Sony SRS-BTV25 låter liksom ikke riktig like spontan og morsom som den ser ut til å kunne gjøre. Selv om bassen finnes der, har ikke mellomregister og bass snakket sammen og de møtes ikke, men kjører sitt eget løp. Skrur du opp volumet for mye kommer en antydning til forvrengning, og diskanten blir litt vel påtrengende for at det skal føles trivelig.

Konklusjon
Utformingen gjør at Sony SRS-BTV25 ikke direkte passer til å tas med i håndbagasjen på en flytur. At den ikke har noe oppladbart batteri, men må kjøres via nettet hele tiden drar ned karakter, men om du planlegger å ha den innen rekkevidde av en stikkontakt eller i nærheten av en datamaskin når du bruker den, er det ikke noe stort problem. Takket være sin kuleform stråles lyden i 360 grader og gjør den lettplassert. Lydbildet tilhører ikke det mest solide i testen, men den fyller absolutt sin funksjon.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
 • Tilkoblinger: Bluetooth, linjeinngang
 • Rekkevidde: ca 10 meter
 • Batteritid: -
 • Vekt: 0,5 kg
Pris: 1400 kr
Pluss Kul design Spiller 360 grader
Minus Ikke batteridrift Lyden
  Også i denne testen:
  Monster Clarity HD
  Et riktig lite monster
  Heter man Monster har man jo litt å leve opp til. Dette er riktignok et veldig lite og lett monster, men om du ser bort fra at den er liten er den mer brutal enn søt. Størrelsen gjør at den passer perfekt til å følge med i bagasjen både hit og dit.
  Logitech Mini Boombox
  For de hensynsfulle
  Med sine 23 gram og nette format er Mini Boombox en høyttaler for deg som ikke har plass, eller ork for den del, til å bære med deg en kjempe for å få tilgang til favorittmusikken.
  Nokia Play 360
  Doldisen som gjerne leker
  Nokia Play 360 får sannsynligvis ikke noen til å heve på øyebrynet ved første øyekast, spesielt ikke om du er den forsiktige typen og velger den svarte varianten, men faktum er at den har noen kule finesser som slår de andre deltagerne over fingrene.
  Bose Soundlink
  Tungvekteren
  Bose Soundlink er med sine 1,5 kilo testens tyngste deltager. Her får du en gedigen reisehøyttaler som riktignok kan være for tung til å ta med seg på interrail, men som passer perfekt når du ikke trenger å bære på mye over lengre strekninger.
  Geneva Model XS
  Lekker så det rekker
  Du med god hukommelse husker sikkert at vi hadde med en singeltest av Geneva Model XS i nummer 2 2012. Nå vil vi se hva den har å by på sammenlignet med andre apparater i samme sjanger.
  Har du noe å tilføye?
  Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

  7
  Kommentarer

  0 Comment threads
  0 Thread replies
  0 Følgere
   
  Most reacted comment
  Hottest comment thread
  0 Comment authors
    Motta varsel  
  siste eldste mest populære
  Varsle meg om
  annonse

  Les også

  Et enda bedre GoPro

  Mens selve bildekvaliteten allerede var tynet på forgjengeren, har Hero8 Black noen viktige oppgraderinger i ermet.

  En lege i mobilen

  Nettbaserte helseprodukter hjelper både deg og legen til å holde deg frisk.

  Et mye bedre speilreflekskamera

  Speilrefleksen lever i beste velgående, i Canons nyeste systemkamera for både nybegynnere og entusiaster.

  Huaweis AirPods-kopi er like gode (og dårlige)

  Huawei Freebuds 3 tar opp kampen med Apples AirPods. De låter godt, men har et par alvorlige skavanker.

  Konsollen er også en mobil

  Andre generasjon av Asus' gamer-mobil er toppklasse – og forbeholdt de få.

  Smart budsjettvalg

  Moto G har både blitt billigere og gir mer for pengene enn tidligere.

  Klassisk proffkamera

  La ikke det klassiske retrodesignet lure deg, dette er et helrått kamera.

  Bomber og granater! 10 øreklokker for heseblesende gamere

  Enten du er en l33t eller n00b: Vi har testet ti gaming headset du har råd til!

  Beats har IKKE gått i bassfella

  Hvem hadde trodd at produsenten som elsker feit bass kunne lage noe så nøytralt?

  Muskuløs multikunstner

  Trenger du en kraftig forsterker med DAC og mange innganger, finner du svaret her.