annonse
annonse

HTC One M8

HTC gjør det igjen

En av fjorårets beste Android-mobiler har blitt bedre på nesten alle punkter.

Pluss
En oppdatering av fjorårets Android-favoritt, som gør det bedre på nesten alle områder. HTC One M8 er lynrask og kommer med en lekker design og nye, brukervenlige funktioner. Og kapasiteten kan nå utvides med opptil 128 gigabyte via microSD-kort.
Minus
HTC One M8 kommer kun med 16 gigabyte innebygd lagring i Norden, og det nye kameraet skuffer i lyse omgivelser.

NO gullikon 2014.indd

I fjor tok den første HTC One mobilverdenen med storm. Her var endelig en high-end Android- smarttelefon som kunne konkurrere med Apples iPhone når det kom til design og ren X-faktor. HTC One var et stykke sexy industridesign, som vi hadde vanskelig for å slippe ut av hendene.

Utseende og design
Men hvordan kan du forbedre perfeksjon? HTCs designavdeling har møtt litt av en oppgave i utviklingen av årets HTC One , som heter HTC One M8 for å skille det fra fjorårets modell, og det blir umiddelbart klart at HTC har valgt å fortsette i samme retning som det forrige flaggskipet HTC One (som nå har fått tilnavnet M7) allerede hadde kartlagt.

HTC One M8 er faktisk litt større enn forgjengeren, men den grunnleggende designen er den samme, med stereohøyttalere og en kropp laget av ett stykke aluminium. Det samme gjelder ”puteformen”, som gjør at telefonen er litt tykkere på midten enn ved kantene. Men denne gangen er kantene blitt mer avrundet, og formen mykere, noe som faktisk gjør HTC One M8 mer behagelig å holde i, selv om den er større og tyngre enn sin forgjenger.

HTC One M8 har også fått en ny børstet metalloverflate med en slags pinstripe mønster som gir telefonen litt tekstur og faktisk får den til å ligge bedre i hånden.

Skærmbillede 2014-03-28 kl. 03.35.42

Annonse: Artikkelen fortsetter nedenfor

Den første gangen er alltid spesiell, og HTC One M8 klarer ikke helt ta pusten fra oss på samme måte som forgjengeren, men vi anser HTC for å være designmesteren på Androidmarkedet også i 2014: Den slanke og brukervennlige designen kombinert med kvalitetsfølelsen er noe mange av konkurrentene kunne lære av.

Bildekvalitet
HTC liker å gå egne veier, og den unike designen er et godt eksempel på det. Men på ett punkt har de valgt å gå med strømmen: HTC One M8 kommer med større skjerm enn forgjengeren (5″ i stedet for den tidligere 4,7″), men det er ingen reell forbedring fordi skjermoppløsningen er nøyaktig den samme (Full HD 1080p). Pikseltettheten blir dermed noe lavere på One M8 enn One M , men du skal ha skikkelig falkeblikk for å se det med det blotte øye.

HTC-M8-vs-M7-front

Vi har ellers ingen innvendinger mot skjermen på One M8. Bildekvaliteten er lyssterk og skarp, og etter vår mening gir Super LCD-teknologi en mer realistisk fargegjengivelse enn f.eks. Samsungs S-AMOLED.

Kamera
Med One M7 tok HTC et dristig valg, og introduserte det såkalte Ultrapixel-kameraet som hadde bare 4 MP oppløsning , men en sensor som kunne fange 300% mer lys. Kameraet hadde også sin egen bildeprosessor for å behandle bildene i sanntid, samt en stor blenderåpning og optisk bildestabilisering. Alt dette resulterte i flotte bilder selv i svakt lys, og HTC One M7 vant også vår test av mobilkameraer i fjor sommer.

Men selv om HTC One M8 kommer med samme Ultrapixel-kamera som forgjengeren, har HTC denne gangen valgt å droppe den optiske bildestabilisatoren til fordel for nye kamerafunksjoner. Vi snakker om det såkalte HTC Duo-kameraet med dobbel kameralinse, hvor linse nummer to utelukkende fungerer som en avstandsmåler. Dette gir rom for nye kamerafunksjoner som uFocus, som gjør det mulig å endre fokus etter at bildet er tatt. Det kan minne om samme funksjonen som i den kommende Samsung Galaxy S5 og Nokias overlegne kameratelefon Lumia 1020, men HTC understreker at deres løsning, som er hardwarebasert, ikke krever at det tas flere bilder for å samle nødvendig informasjon. Hvert bilde som er tatt med HTC One M8, vil inneholde den informasjon uFocus behøver.

IMAG0005

IMAG0005_1

Dette mesterverket, som kan kalles
Dette mesterverket, som kan kalles “Søppelkasse foran minnesmerke” ble tatt foran Marble Arch i London, og på de tre forskjellige versjonene kan vi se uFocus i aksjon. Det første bildet er originalen, mens det andre bildet har fokusert på søppelkassen i forgrunnen. På det siste bildet har vi skiftet fokus til to fotgjengere i bakgrunnen.

HTCs løsning fungerer imidlertid ikke når du for eksempel har brukt blits, eller under svært dårlige lysforhold. Bruker du blitsen, har du til gjengjeld fordel av den nye Dual Colour Flash, et blitslys med to forskjellige lystemperaturer, som bør gi mer naturtro bilder. En finesse den nye HTC One M8 også har til felles med iPhone 5S.

Dette nærbilde av engelsk terte er tatt med HTC One M8 . Merk at konturene av de overkokte grønnsaker i forgrunnen er skarp og fargene klare .
Dette nærbildet av engelsk terte er tatt med HTC One M8. Merk at konturene av de overkokte grønnsakene i forgrunnen er skarp og fargene klare .
I motsetning til dette bildet av den samme deilige , engelske rett. Bildet ble tatt med iPhone 5S, som ikke gir et like skarpt og godt opplyst resultat når du fotograferer på en engelsk pub på en regnfull, overskyet dag i London.
I motsetning til dette bildet av den samme deilige, engelske retten. Bildet ble tatt med iPhone 5S, som ikke gir et like skarpt og godt opplyst resultat når du fotograferer på en engelsk pub på en regnfull, overskyet dag i London.

Og det er ingen tvil om at HTC One M8 fortsatt tar flotte bilder, spesielt hvis du står ganske nær motivet eller belysningen er under gjennomsnittet. På den annen side gjør den høye lysfølsomheten at kameraet gir et betydelig dårligere resultat enn for eksempel iPhone 5S hvis det er en sterk lyskilde i bildet.

uFocus-funksjonen fungerer heller ikke så godt i praksis, som vi hadde håpet. Elementer som du ønsker å fokusere på i forgrunnen, får ulne og uskarpe kanter. Vi er derfor ganske sikre på at HTC One M8 ikke blir årets kameramobil-konge.

IMAG0011

Disse to bildene tatt med henholdsvis HTC One M8 (øverst) og iPhone 5S (nederst) viser i sin tur hvor dårlig HTCs Ultrapixel kamera takler en sterk lyskilde, som denne reklameveggen ved Piccadilly Circus.
Disse to bildene tatt med henholdsvis HTC One M8 (øverst) og iPhone 5S (nederst) viser i sin tur hvor dårlig HTCs Ultrapixel kamera takler en sterk lyskilde, som denne reklameveggen ved Piccadilly Circus.

Lydkvalitet
Det er imidlertid en god sjanse for at den vil bli lydkonge: HTC One M7 hadde den desidert beste lyden på markedet, ikke minst takket være samarbeidet med Beats Audio, men selv om Beats-logoen ikke lenger er å finne på baksiden av HTCs telefoner, gjør HTC det nesten like bra. Vi kan riktignok høre at M8 mangler litt av forgjengerens presisjon og detaljer fra hodetelefonutgangen, men til gjengjeld har de innebygde stereohøyttalerne blitt enda bedre. Hvis du vil spille musikk fra mobilen uten å bruke hodetelefoner, er HTC One M8 rett mann for jobben.

Ytelse og funksjoner
Noen av de nye funksjonene som er verdt å nevne er Motion Launch, som gjør det mulig å vekke telefonen fra dvale bare ved å trykke to ganger på skjermen, akkurat slik vi kjenner det fra LG G2 og G Flex. Du kan også starte kameraet lynraskt for å ta et bilde ved å holde telefonen horisontalt og deretter trykke på volumknappen.

M8 har også fått en ny versjon av brukergrensesnittet HTC Sense, hvor navigasjonsknappene (inkludert Home and Back) er flyttet inn på startskjermen. En kul funksjon er den nye strømsparemodusen Extreme Power Saving mode, som ved 5 % gjenværende strøm vil stenge alt unntatt de essensielle funksjonene. På denne måten skal HTC One kunne holde det gående i ytterligere 15 timer, selv når batteriet er nesten dødt.

Noe som for øvrig tar lengre tid enn før, da M8 har fått den nye strømbesparende Snapdragon 801-prosessoren bak skjermen. HTC One M8 skal kunne holde strøm 40% lenger på en oppladning. Det avhenger selvsagt av personlig innstillinger og bruksmønster, men vår erfaring var i hvert fall at den holder til litt av hvert i løpet av dagen uten å gå tom.

Skærmbillede 2014-03-28 kl. 03.35.14

Og det går definitivt ikke på bekostning av ytelsen. Som man forventer av en high-end smarttelefon, går alt veldig fort med nye HTC One M8. Navigering gjennom menyer og mellom startskjermene går som kniv gjennom smør, og selv store apper åpnes umiddelbart og kjører feilfritt. HTC One M8 gir også overlegne resultater i våre tester. 975 poeng (single-core) og 2964 poeng (multi -core) i Geekbench 3! Det klarer ikke engang iPhone 5S med sin 64-bits prosessor å hamle opp med, og sammenlignet med HTC One M7 er det også en markant forbedring.

HTC One M8 leveres egentlig i to forskjellige versjoner med 16 og 32 gigabyte innebygd lagring, men for det nordiske markedet har HTC valgt å kun tilby den “lille” modellen med 16 gigabyte. Den støtter, i motsetning til forgjengeren, utvidbart minne via microSD-kort opp til 128 gigabyte.

Konklusjon
HTC One M8 klarer ikke helt å smelte våre hjerter slik forgjengeren M7 klarte å gjøre. Den nye HTC One er ikke like nyskapende og revolusjonerende som M7-eren var i 2013. Men det er som kjent vanskelig å heve listen ytterligere når den allerede er satt så høyt, og HTC One M8 gjør det tross alt litt bedre enn HTC One på nesten alle områder.

Vi er ikke helt overbevist om at det nye Duo-kameraet er så fantastisk som HTC hevder, men vi nøler likevel ikke med å gi HTC One M8 vår anbefaling. Om den ender opp med å bli årets absolutte Android-konge er for tidlig å si, men en mer vakker og funksjonell high-end mobil skal du lete lenge etter!

NO gullikon 2014.indd I fjor tok den første HTC One mobilverdenen med storm. Her var endelig en high-end Android- smarttelefon som kunne konkurrere med Apples iPhone når det kom til design og ren X-faktor. HTC One var et stykke sexy industridesign, som vi hadde vanskelig for å slippe ut av hendene. Utseende og design Men hvordan kan du forbedre perfeksjon? HTCs designavdeling har møtt litt av en oppgave i utviklingen av årets HTC One , som heter HTC One M8 for å skille det fra fjorårets modell, og det blir umiddelbart klart at HTC har valgt å fortsette i samme retning som det forrige flaggskipet HTC One (som nå har fått tilnavnet M7) allerede hadde kartlagt. HTC One M8 er faktisk litt større enn forgjengeren, men den grunnleggende designen er den samme, med stereohøyttalere og en kropp laget av ett stykke aluminium. Det samme gjelder ”puteformen”, som gjør at telefonen er litt tykkere på midten enn ved kantene. Men denne gangen er kantene blitt mer avrundet, og formen mykere, noe som faktisk gjør HTC One M8 mer behagelig å holde i, selv om den er større og tyngre enn sin forgjenger. HTC One M8 har også fått en ny børstet metalloverflate med en slags pinstripe mønster som gir telefonen litt tekstur og faktisk får den til å ligge bedre i hånden. Skærmbillede 2014-03-28 kl. 03.35.42 Den første gangen er alltid spesiell, og HTC One M8 klarer ikke helt ta pusten fra oss på samme måte som forgjengeren, men vi anser HTC for å være designmesteren på Androidmarkedet også i 2014: Den slanke og brukervennlige designen kombinert med kvalitetsfølelsen er noe mange av konkurrentene kunne lære av. Bildekvalitet HTC liker å gå egne veier, og den unike designen er et godt eksempel på det. Men på ett punkt har de valgt å gå med strømmen: HTC One M8 kommer med større skjerm enn forgjengeren (5" i stedet for den tidligere 4,7"), men det er ingen reell forbedring fordi skjermoppløsningen er nøyaktig den samme (Full HD 1080p). Pikseltettheten blir dermed noe lavere på One M8 enn One M , men du skal ha skikkelig falkeblikk for å se det med det blotte øye. HTC-M8-vs-M7-front Vi har ellers ingen innvendinger mot skjermen på One M8. Bildekvaliteten er lyssterk og skarp, og etter vår mening gir Super LCD-teknologi en mer realistisk fargegjengivelse enn f.eks. Samsungs S-AMOLED. Kamera Med One M7 tok HTC et dristig valg, og introduserte det såkalte Ultrapixel-kameraet som hadde bare 4 MP oppløsning , men en sensor som kunne fange 300% mer lys. Kameraet hadde også sin egen bildeprosessor for å behandle bildene i sanntid, samt en stor blenderåpning og optisk bildestabilisering. Alt dette resulterte i flotte bilder selv i svakt lys, og HTC One M7 vant også vår test av mobilkameraer i fjor sommer. Men selv om HTC One M8 kommer med samme Ultrapixel-kamera som forgjengeren, har HTC denne gangen valgt å droppe den optiske bildestabilisatoren til fordel for nye kamerafunksjoner. Vi snakker om det såkalte HTC Duo-kameraet med dobbel kameralinse, hvor linse nummer to utelukkende fungerer som en avstandsmåler. Dette gir rom for nye kamerafunksjoner som uFocus, som gjør det mulig å endre fokus etter at bildet er tatt. Det kan minne om samme funksjonen som i den kommende Samsung Galaxy S5 og Nokias overlegne kameratelefon Lumia 1020, men HTC understreker at deres løsning, som er hardwarebasert, ikke krever at det tas flere bilder for å samle nødvendig informasjon. Hvert bilde som er tatt med HTC One M8, vil inneholde den informasjon uFocus behøver. IMAG0005 IMAG0005_1 [caption id="attachment_43372" align="alignnone" width="460"]Dette mesterverket, som kan kalles Dette mesterverket, som kan kalles "Søppelkasse foran minnesmerke" ble tatt foran Marble Arch i London, og på de tre forskjellige versjonene kan vi se uFocus i aksjon. Det første bildet er originalen, mens det andre bildet har fokusert på søppelkassen i forgrunnen. På det siste bildet har vi skiftet fokus til to fotgjengere i bakgrunnen.[/caption] HTCs løsning fungerer imidlertid ikke når du for eksempel har brukt blits, eller under svært dårlige lysforhold. Bruker du blitsen, har du til gjengjeld fordel av den nye Dual Colour Flash, et blitslys med to forskjellige lystemperaturer, som bør gi mer naturtro bilder. En finesse den nye HTC One M8 også har til felles med iPhone 5S. [caption id="attachment_43374" align="alignnone" width="460"]Dette nærbilde av engelsk terte er tatt med HTC One M8 . Merk at konturene av de overkokte grønnsaker i forgrunnen er skarp og fargene klare . Dette nærbildet av engelsk terte er tatt med HTC One M8. Merk at konturene av de overkokte grønnsakene i forgrunnen er skarp og fargene klare .[/caption] [caption id="attachment_43375" align="alignnone" width="460"]I motsetning til dette bildet av den samme deilige , engelske rett. Bildet ble tatt med iPhone 5S, som ikke gir et like skarpt og godt opplyst resultat når du fotograferer på en engelsk pub på en regnfull, overskyet dag i London. I motsetning til dette bildet av den samme deilige, engelske retten. Bildet ble tatt med iPhone 5S, som ikke gir et like skarpt og godt opplyst resultat når du fotograferer på en engelsk pub på en regnfull, overskyet dag i London.[/caption] Og det er ingen tvil om at HTC One M8 fortsatt tar flotte bilder, spesielt hvis du står ganske nær motivet eller belysningen er under gjennomsnittet. På den annen side gjør den høye lysfølsomheten at kameraet gir et betydelig dårligere resultat enn for eksempel iPhone 5S hvis det er en sterk lyskilde i bildet. uFocus-funksjonen fungerer heller ikke så godt i praksis, som vi hadde håpet. Elementer som du ønsker å fokusere på i forgrunnen, får ulne og uskarpe kanter. Vi er derfor ganske sikre på at HTC One M8 ikke blir årets kameramobil-konge. IMAG0011 [caption id="attachment_43377" align="alignnone" width="460"]Disse to bildene tatt med henholdsvis HTC One M8 (øverst) og iPhone 5S (nederst) viser i sin tur hvor dårlig HTCs Ultrapixel kamera takler en sterk lyskilde, som denne reklameveggen ved Piccadilly Circus. Disse to bildene tatt med henholdsvis HTC One M8 (øverst) og iPhone 5S (nederst) viser i sin tur hvor dårlig HTCs Ultrapixel kamera takler en sterk lyskilde, som denne reklameveggen ved Piccadilly Circus.[/caption] Lydkvalitet Det er imidlertid en god sjanse for at den vil bli lydkonge: HTC One M7 hadde den desidert beste lyden på markedet, ikke minst takket være samarbeidet med Beats Audio, men selv om Beats-logoen ikke lenger er å finne på baksiden av HTCs telefoner, gjør HTC det nesten like bra. Vi kan riktignok høre at M8 mangler litt av forgjengerens presisjon og detaljer fra hodetelefonutgangen, men til gjengjeld har de innebygde stereohøyttalerne blitt enda bedre. Hvis du vil spille musikk fra mobilen uten å bruke hodetelefoner, er HTC One M8 rett mann for jobben. Ytelse og funksjoner Noen av de nye funksjonene som er verdt å nevne er Motion Launch, som gjør det mulig å vekke telefonen fra dvale bare ved å trykke to ganger på skjermen, akkurat slik vi kjenner det fra LG G2 og G Flex. Du kan også starte kameraet lynraskt for å ta et bilde ved å holde telefonen horisontalt og deretter trykke på volumknappen. M8 har også fått en ny versjon av brukergrensesnittet HTC Sense, hvor navigasjonsknappene (inkludert Home and Back) er flyttet inn på startskjermen. En kul funksjon er den nye strømsparemodusen Extreme Power Saving mode, som ved 5 % gjenværende strøm vil stenge alt unntatt de essensielle funksjonene. På denne måten skal HTC One kunne holde det gående i ytterligere 15 timer, selv når batteriet er nesten dødt. Noe som for øvrig tar lengre tid enn før, da M8 har fått den nye strømbesparende Snapdragon 801-prosessoren bak skjermen. HTC One M8 skal kunne holde strøm 40% lenger på en oppladning. Det avhenger selvsagt av personlig innstillinger og bruksmønster, men vår erfaring var i hvert fall at den holder til litt av hvert i løpet av dagen uten å gå tom. Skærmbillede 2014-03-28 kl. 03.35.14 Og det går definitivt ikke på bekostning av ytelsen. Som man forventer av en high-end smarttelefon, går alt veldig fort med nye HTC One M8. Navigering gjennom menyer og mellom startskjermene går som kniv gjennom smør, og selv store apper åpnes umiddelbart og kjører feilfritt. HTC One M8 gir også overlegne resultater i våre tester. 975 poeng (single-core) og 2964 poeng (multi -core) i Geekbench 3! Det klarer ikke engang iPhone 5S med sin 64-bits prosessor å hamle opp med, og sammenlignet med HTC One M7 er det også en markant forbedring. HTC One M8 leveres egentlig i to forskjellige versjoner med 16 og 32 gigabyte innebygd lagring, men for det nordiske markedet har HTC valgt å kun tilby den "lille" modellen med 16 gigabyte. Den støtter, i motsetning til forgjengeren, utvidbart minne via microSD-kort opp til 128 gigabyte. Konklusjon HTC One M8 klarer ikke helt å smelte våre hjerter slik forgjengeren M7 klarte å gjøre. Den nye HTC One er ikke like nyskapende og revolusjonerende som M7-eren var i 2013. Men det er som kjent vanskelig å heve listen ytterligere når den allerede er satt så høyt, og HTC One M8 gjør det tross alt litt bedre enn HTC One på nesten alle områder. Vi er ikke helt overbevist om at det nye Duo-kameraet er så fantastisk som HTC hevder, men vi nøler likevel ikke med å gi HTC One M8 vår anbefaling. Om den ender opp med å bli årets absolutte Android-konge er for tidlig å si, men en mer vakker og funksjonell high-end mobil skal du lete lenge etter!
Vi tester over 450 produkter i året, les denne testen og få full tilgang til Lyd & Bilde
Allerede abonnent? Logg inn
Prøveabonnement
0,-
Fri tilgang til lydogbilde.no
Bronseabonnement
425,-pr/halvår
1/2 år (6 utgaver) Digitalutgaven Fri tilgang til lydogbilde.no
Sølvabonnement
749,-pr/år
Mest populær
1 år (11 utgaver) Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Gullabonnement
1149,-pr/år
1 år (11 utgaver) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Måned kr 49,-
Med et abonnement på Lyd & Bilde får du:
Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgave (iPad/Android) hver måned Betydelig rabatt Velg selv lengden på ditt abonnement, med eller uten SF Anytime Flott velkomstgave på årsabonnement
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon.
Også i denne testen:
  • Operativsystem: Android 4.4.2 KitKat med HTC Sense 6.0
  • Skjerm: 5” 1920 x 1080 Super LCD 3, 441 ppi
  • Prosessor: 2,3 GHz Snapdragon 801 quad-core
  • Minne/lagring: 2 GB ram / 16 GB lager (+ microSD op til 128 GB)
  • Kamera: 4,1 MP UltraPixel + 5 MP
  • Trådløst: 4G LTE, Bluetooth 4.0, 802.11 a/ac/b/g/n, NFC, IR
  • Mål: 146,36 x 70,6 x 9,35 mm
  • Vekt: 160 g
  • Batteri: 2600 mAh
Pris: 5499,-

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
gruppetest
7 par vegghøyttalere

Lyd, lyd fra veggen der

Hvorfor skal du godta middelmådig lyd, bare fordi du ikke ønsker store, prangende høyttalere i stua?

test
Leica Q2

Verdens beste ­kompaktkamera

Når kun det beste er godt nok, kan Leica Q2 være svaret.

anmeldelse
Quicksand – Störst av allt, sesong 1

Skremmende samtidsdrama

Skremmende drama som bringer den amerikanske våpenkulturen inn i vår egen trygge bakgård.

Annonsørinnhold
Asus Zenbook-serie

Asus går helt til kanten med ny Zenbook-serie

17 timers batteritid, en skjerm som utgjør 95 prosent av overflaten og numerisk tastatur gjemt i laptopens touchpad. Alt sammen testet for å leve opp til militære standarder. Asus flytter grensen for hva man kan forvente av en laptop som veier under 1700 gram.

Her er Samsungs super-selfiekamera

Den nye A-serien går fra budsjett til luksus med heldekkende skjerm og vendbart trippelkamera!

test
Sony Xperia 10 Plus

Bomskudd i bredformat

Tross 21:9-skjerm har Xperia 10 Plus for mange kompromisser til å overbevise.

Ikeas smarte høyttalere er her

I sommer kommer høyttalerne Symfonisk, som er et resultat av et samarbeid med Sonos.

test
Motorola moto G7 Plus

Kongen av mellomklassen

Motorola moto G7 Plus snakker til fornuften. Selvfølgelig er flaggskipmodellene på markedet bedre, men de er også tre ganger dyrere.

Beovision Harmony: 77-tommers tryllekunst fra B&O

Går det an skjule en TV på nesten to meter i diagonalmål? Bang & Olufsen gjør et overbevisende forsøk på det.

anmeldelse
I Am the Night, sesong 1

Herlig retromysterium

I svette og varme Nevada vokser Pat opp – som 16-åring snus livet hennes på hodet i det familiebakgrunnen blir kjent.

Åpent kontorlandskap? Disse hodetelefonene lover evig lykke

Logitech lanserer to modeller for deg som sjeneres av støy i kontorlokalene.

anmeldelse
Creed II

Nostalgisk testosteronbombe!

Stallone gjenforener alle kreftene fra «klassikeren» Rocky IV i en pompøs nostalgitripp.

anmeldelse
Widows

Heftig girl power!

Et spektakulært kupp går spektakulært til helvete – enkene viderefører ektemennenes tvilsomme geskjeft.

annonse

Klassisk rock på biblioteket

Opplev vintage high-end på biblioteket og lytt til musikk som på kult-barene i Japan.

Hi-fi-vår i hovedstaden

Denne helgen ringes våren inn, med messer og tilbud i flere butikker i hovedstaden.

Speilrefleks? Prøv igjen

Panasonic Lumix G90 er litt utenom det vanlige.

test
Avantgarde Acoustic Zero TA XD

En real storslegge

Kan noen få naboene til å slutte å kjefte? Jeg prøver å høre musikk her!

test
Canon RF 28-70mm f2 L USM

Perfeksjonert og lyssterk zoom

Du har ikke sett maken. Ikke vi heller. Canons massive 28-70mm er rett og slett rå.

anmeldelse
Fabeldyr 2: Grindelwalds forbrytelser

Visuell fantasimagi

Harry Potter-universet veves mer og mer inn i Fabeldyr-universet, i en visuell fest av en film.

anmeldelse
Hunter Killer

Mayday! Mayday!

Filmen ble sluppet den 1. april – vi trodde først det var en aprilspøk…

Ser du hva dette er?

Det er en McIntosh, men ikke en forsterker.

anmeldelse
The Highwaymen

Sober roadmovie

En annerledes, og stillferdig, klappjakt på tidenes mest kjente forbryterpar i USA.

Laptopfølelse på iPad Pro

Beskyttelse og bakbelyst tastatur til de nye iPad Pro-modellene

gruppetest
Tre gaming headsets

Strid i familien

Logitech vs. Logitech. Har du bruk for den dyreste modellen for å vinne, eller er den billigste best i virkeligheten?

test
Rega Aura MC

En analog åpenbaring

Rega Aura MC, er phono-trinnet som lager gull av sort vinyl.

test
Huawei P30 Pro

Råeste mobilkamera noensinne!

Huawei P30 Pro er den beste kameramobilen på markedet, og befester Huaweis plass på kameratronen, hvor de har sittet trygt siden i fjor.

Vårt kundesenter hjelper deg hvis du har spørsmål eller trenger hjelp vedrørende ditt abonnement.

Du kan sende mail eller ta en telefon.

Åpningstider: mandag – fredag

0900 – 1130 og 1230 – 1500.

Support Tlf: 815 73 510

 

Support email: abo@lydogbilde.no 
×
Motta Lyd & Bilde Nyhetsbrev

×