annonse
annonse
annonse

Test av Jensen Buddy Stereo

August 2017
Jensen Buddy Stereo

Kraftfull stereoradio

Jensens kompakte stereoradio overbeviser med potent bass og enkel betjening.

Lyd & Bilde Mener

  • Stort lydbilde med rikelig med bass og engasjement.

  • Lyssvak skjerm, dempet detaljgjengivelse og farget mellomtone.

August 2017
Jensen Buddy Stereo
annonse

Den er liten til å være en stereoradio, men rocker bedre enn de fleste. Jensen-radioen leveres med fjernkontroll, og virker solid bygget. Den er tyngre enn den ser ut og de små stereohøyttalerne får hjelp av en basshøyttaler på undersiden, av det fine trefinerte kabinettet. Den er relativt enkel å bruke, så lenge man bruker fjernkontrollen. Første gangs oppsett er veldig likt de fleste digitalradioene vi har testet, og tilkobling til Wifi krever en del tastetrykk før man er tilkoblet.

Lyden er gjennomgående god, med rikelig med bass takket være den ekstra basshøyttaleren, og Jensen har vært så smarte at de har vinklet radioen litt oppover. Det gir et litt klarere lydbilde når den står i en hylle. Men lyden er også farget, særlig i mellomtonen, hvor stemmer pakkes litt inn i ull, og detaljer blir litt borte i det fyldige og bassglade lydbildet. Jensen-radioen er kanskje ikke den beste til kritisk lytting, men en av de beste på rock og pop. Her det bare å skru opp lyden og glede seg.

Fakta

Wifi og Bluetooth-strømming
FM/DAB/DAB+ radio
Fargeskjerm
20 forhåndsinnstillinger
jensenscandinavia.com

Produsent:
Jensen
Pris:
2.490,-
Importør:
Jensen Scandinavia
annonse
annonse
annonse
annonse
Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt.