Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

TEST: Huawei P40 Pro

Huaweis svanesang

Huawei P40 Pro skulle ha vært årets beste kameramobil. I stedet betyr spesielt et problem at de fleste bør gå i en stor bue utenom denne mobilen.

Skrevet av / 11.04.20 - 07:07
Huawei P40 Pro
Peter Gotschalk

Huawei P40 Pro, den nyeste flaggskipmodellen fra den kinesiske elektronikkgiganten, har kommet i butikkene. Dermed er det gått over et år siden Huawei lanserte P30 Pro.

Forgjengeren til Huawei P40 Pro ble en milepæl for den kinesiske mobilprodusenten.

Spesielt P30 Pros kamera var banebrytende med sin ville zoomfunksjon og nye nattmodus, som på daværende tidspunkt kunne ta bedre bilder i mørket enn noe annet mobilkamera på markedet.

Huawei var nå godt på vei til å sementere sin allerede sterke posisjon på det globale mobilmarkedet.

Men kun få måneder etter lanseringen av selskapets hittil beste mobil, ble Huawei rammet av barske sanksjoner fra de amerikanske myndigheter, som den dag i dag betyr at Huawei ikke får bruke Googles tjenester og apper.

Alternativ til Google Play

I stedet har Huawei siden i fjor investert store summer i å bygge opp sin egen app-butikk ved navn Huawei AppGallery.

På hjemmemarkedet i Kina er Huawei den klart største mobilprodusenten, og siden bruken av Googles søkemotor og tjenester likevel er forbudt i Kina, har kineserne allerede lenge vært vant til å bruke andre online-butikker med Android-apper enn Google Play.

Til venstre Huawei P40 Pro i fargen Ice White. Til høyre Huawei P30 Pro i fargen Aurora. De minner litt om hverandre. (Foto: Peter Gotschalk)

Huawei AppGallery er således ikke noen ny oppfinnelse, men for et år siden besto utvalget nesten utelukkende av kinesiske apper og ikke mye mer. Med andre ord har Huaweis utfordring vært å få overtalt app-utviklere i den vestlige verden til å lage alternative versjoner av sine apper til den kinesiske app-butikken.

Av samme grunn kom den neste toppmodellen etter P30 Pro, Huawei Mate 30 Pro, som ble lansert på høsten 2019, aldri på markedet i Norge. Huawei var rett og slett nervøse for om brukerne var klare til å unnvære et stort antall av de appene og tjenestene de var vant til å bruke til daglig, uansett hvor lekker og kraftig den nye mobilen enn måtte være.

I stedet valgte man å kjøpe seg tid ved å lansere Huawei Nova 5T, en mobil i mellomklasse, som var blitt utviklet i perioden før den amerikanske boikotten, og derfor kom med Googles versjon av Android samt alle de appene vi kjenner.

Her er det igjen Huawei P40 Pro til venstre. Den er litt mer lubben enn forgjengeren til venstre. (Foto: Peter Gotschalk)

Nå eller aldri for Huawei

Nå skriver vi 2020, og tiden er rent ut for Huawei. Den amerikanske boikotten gjelder ennå, og Googles univers er fortsatt forbudt område for Huaweis mobiler. Men skulle det kinesiske selskapet følge sin egen rytme, var tiden nå inne for å lansere den direkte etterfølgeren til Huawei P30 Pro. Enten måtte Huawei kaste inn håndkledet og trekke seg tilbake til hjemmemarkedet i Kina, eller man måtte satse på at arbeidet med å fylle vestlige apper i AppGallery var kommet så langt at man kunne få forbrukerne med på lasset.

Huawei P40 Pro er beviset på at Huawei satser på det siste. Den nye flaggskipsmodellen ble lansert i slutten av mars, og er som nevnt på vei ut til kundene i disse dager. Så det er nå eller aldri Huawei må bevise at en Android-basert mobil uten Googles fingeravtrykk har et livsgrunnlag blant de norske forbrukerne.

Huawei P40 Pro er tilgjengelig i tre forskjellige farger – Ice White, Black og Silver Frost. På bildet vises matte Silver Frost. (Foto: Huawei)

Maskinvare

Det er ingen tvil om at hvis vi nøyer oss med å vurdere Huawei P40 Pro som fysisk produkt med fokus på konstruksjon, design, skjerm og lyd, er kinsernes nye mobil minst like bra som forgjengeren. Men dessverre har den også et par av de samme skavankene.

Som tilfellet var med P30 Pro, har utviklerne av Huawei P40 Pro hentet både design og byggekvalitet fra øverste hylle da den nye mobilen ble skrudd sammen. Den er robust fremstilt med Gorilla Glass på for- og bakside, omkranset av en ramme av aluminium, og på tross av en vekt på over 200 gram virker P40 Pro likevel lett og enkel å håndtere.

Telefonen er tilgjengelig i tre forskjellige farger – Ice White, Black og Silver Frost – og det testeksemplaret i fargen Ice White vi fikk i hendene, byr på et lekkert fargespill på baksiden når man snur og vender på mobilen.

Skjermglasset dekker nesten ut over kanten, ikke bare på sidene, men nå også på toppen og i bunnen. Det virker virkelig som om hele forsiden er skjerm.

Her er Huawei P30 Pro i forgrunnen og P40 Pro i bakgrunnen. Man ser tydelig hvordan skjermen på P40 Pro nærmest flyter ut over kanten, ikke bare på sidene, men nå også øverst og nederst. (Foto: Peter Gotschalk)

Med et skjermareal på 6,58 tommer og en oppløsning på 2640 x 1200 piksler kommer ikke P40 Pro med den mest høyoppløste skjermen på markedet, men ellers er det ikke mye å klage over på den fronten. Den er ganske lyssterk, og har en oppdateringsfrekvens på 90 Hz (kan innstilles til 60 Hz for å spare strøm), noe som gjør brukeropplevelsen både rask og flytende når man navigerer rundt i menyer og diverse apper.

Frontkameraene sitter utfrest i skjermens øverste venstre hjørne. I motsetning til P30 Pro er etterfølgeren utstyrt med en dybdemåler i fronten. Dette muliggjør 3D-ansiktsgjenkjennelse, som er den sikreste metoden for å låse opp mobilen.

Funksjonen virker fint og lynraskt i vanlig dagslys, men i mørke omgivelser måtte P40 Pro til gjengjeld kaste inn håndkledet. Vi opplevde flere situasjoner utendørs etter mørkets frembrudd hvor iPhone 11 kunne låses opp via Face ID, men hvor ansiktgjenkjennelsen på P40 Pro slett ikke fungerte.

Huawei P40 Pro har fire objektiver, inkludert et primært med 50 Mp oppløsning, blender f/1.9 samt optisk bildestabilisering. I tillegg kommer et 40 Mp ultravidvinkel-objektiv samt en Time-of-Flight-linse (ToF), som fungerer som 3D dybdesensor. Pluss en telelinse på 12 Mp og 5x optisk zoom. (Foto: Huawei)

Lyd

En annen ting som dessverre er innebygd i skjermen, er den øverste høyttaleren. Eller rettere sagt: Kineserne har erstattet den øverste høyttaleren som normalt sitter ved øret når man snakker, med den såkalte Huawei Acoustic Screen. Det betyr i praksis at lyden overføres til øret via vibrasjoner i skjermens øverste område.

Samme teknologi satt i Huawei P30 Pro. Dette resulterte i elendig lydkvalitet under samtale, men det problemet er heldigvis løst. Huawei P40 Pro leverer glimrende oppringningskvalitet ved hjelp av den spesielle teknologien, men på grunn av den manglende høyttaleren må mobilen fortsatt unnvære stereolyd når man spiller spill eller ser video. Det er langt fra hva konkurrerende modeller i samme prisklasse leverer.

Bilde tatt midt i korona-krisen med 40 megapiksler ultravidvinkel. Ikke én eneste turist ved Checkpoint Charlie. (Foto: Peter Gotschalk)

Kamera

Huawei har tradisjonelt brukt P-serien til å fokusere på ny kamerateknologi. I fjor var kameraet i P30 Pro som nevnt nærmest banebrytende, og introduserte nye funksjoner som den imponerende nattmodusen, som lot brukeren ta fantastiske bilder i svært mørke omgivelser.

Takket være en spesiell RYYB-sensor kan kameraet i P40 Pro gå helt opptil ISO 409.600. Sammen med lyssterk optikk og bedre bildeprosessering betyr det i praksis at Huawei P40 Pro kan ta bilder i bekmørke. (Foto: Peter Gotschalk)

Med andre ord har Huawei P40 Pro en del å leve opp til når det gjelder kameraet, men det klarer mobilen heldigvis fint. Det er imidlertid ikke de store nyhetene å komme med. Funksjonene fra P30 Pro er heller blitt pusset opp og forfinet her og der.

p40pro_5xoptiskzoom p40pro_10xhybridzoom p40pro_50xzoom galaxys20ultra_5xzoom galaxys20_10xzoom galaxys20ultra_50xzoom
<
>
Samsung Galaxy S20 Ultra 10x zoom: Akkurat som sin forgjenger byr Huawei P40 Pro på opptil 50x zoom samt 10x hybrid zoom og 5x optisk zoom. Sammenlignet med Samsung Galaxy S20 Ultra, som klarer opptil 100x zoom og i tillegg byr på 10x hybrid zoom og 4x optisk zoom, kommer Huawei P40 Pro imidlertid litt til kort. (Foto: Peter Gotschalk)

Huawei P40 Pro kommer med et primært objektiv som har 50 megapiksler oppløsning, blender f/1.9 samt optisk bildestabilisering. I tillegg kommer et 40 megapikslers ultravidvinkel-objektiv sammen en Time-of-Flight-linse (ToF), som fungerer som 3D-dybdesensor. Pluss en telelinse på 12 megapiksler og 5x optisk zoom.

Alt i alt ser kameraspesifikasjonene ut som følger:

  • 50 Mp Ultra Vision, 23 mm RYYB, f/1.9 vidvinkel med optisk bildestabilisering (OIS)
  • 40 Mp, 18 mm RYYB, f/1.8 ultravidvinkel
  • 12 Mp, 125 mm f/3.4 tele med optisk bildestabilisering (OIS) og 5x optisk zoom
  • Time-of-Flight (ToF) 3D-dybdesensor

Blant nye kamerafunksjoner kan vi nevne Huawei Golden Snap. Navnet dekker over kunstig intelligens som lar brukeren få de best mulige bildene fra mobilen. For eksempel kan man fjerne refleksjoner hvis man har tatt bildet gjennom et vindu.

Kirin 990-processoren byr på diverse AI-funksjoner til kameraet. Bl.a. den såkalte Golden Snap, som lar brukeren fjerne refleksjoner fra motivet. Her har vi tatt et bilde av en bilderamme, og refleksjonen ses tydelig til venstre i bildet. (Foto: Peter Gotschalk)

Huawei P40 Pro kommer også med en ny teknologi ved navn Octa Phase Detection (Octa PD), som optimerer autofokusfunksjonen. Det betyr i praksis at alle piksler støtter fasedeteksjon, noe som gjør autofokusen virkelig, virkelig rask. Stor ros til Huawei for den finessen som andre produsenter godt kan lære noe av!

Vupti, her er samme motiv uten refleksjon. (Foto: Peter Gotschalk)

Huawei AppGallery

Det gjør heller ikke Spotify. Til gjengjeld finner man både Tidal og Deezer. (Foto: Peter Gotschalk)
Niks, Skype finnes ikke i Huawei AppGallery. (Foto: Peter Gotschalk)

Selv om Huawei P40 Pro som fysisk produkt utvilsomt er flott og helt sikkert – til tross for et par skavanker – blant de lekreste mobilene man kan kjøpe for penger akkurat nå, er det fortsatt en elefant i rommet.

Som nevnt er Huawei på grunn av en amerikansk boikott av virksomheten, blitt nektet å bruke Googles teknologi på sine mobiler, deriblant Googles apper og tjenester samt app-butikken Google Play. I stedet kommer Huawei P40 Pro med kinesernes egen app-butikk ved navn AppGallery.

Før lanseringen har Huawei lovet gull og grønne skoger, og forsikret oss om at brukeropplevelsen vil være nesten den samme med P40 Pro som den forbrukerne kjenner fra andre Android-baserte mobiler. Men det er dessverre veldig langt fra sannheten.

I realiteten er tilbudet av apper i AppGallery så dårlig at Huawei P40 Pro vil være stort sett ubrukelig de aller fleste vanlige mennesker.

Vi har tidligere utgitt en artikkel med en oversikt over hvor mange av de typiske «must-have»-appene man faktisk kan laste ned fra AppGallery til P40 Pro akkurat nå. Listen er basert på Top 50 i Google Play Store for de skandinaviske landene.

Av de 22 internasjonale appene på listen kan man akkurat nå finne åtte (!) i Huaweis app-butikk. Det dreier seg blant annet om Facebook, Microsoft Office, Pinterest, Snapchat, TikTok og WhatsApp. Selvfølgelig er Googles apper som Gmail, Maps og YouTube fraværende på listen, men også andre nødvendige apper som Dropbox, Evernote, Facebook Messenger, Instagram, Netflix, Skype, Sonos, Spotify og Twitter må man se forgjeves etter.

Det blir enda verre hvis man ser etter de mest populære norske appene. Finn.no er der, og det samme gjelder Coop og Coopay, Spond, Altibox, VG og Peil, men det er ingen tegn til at hverken Vipps eller Digipost foreløpig er på vei til Huawei AppGallery. Og andre ofte brukte apper som NRK, NRK TV og Yr må man også se langt etter.

Quick Apps og APK-filer

De øverste tre rekkene på skjermen inneholder de appene vi fikk skrapet sammen via Huawei AppGallery og Quick Apps, mens de nederste tre rekkene av apper kommer fra Amazon Appstore. (Foto: Peter Gotschalk)
Ingen Netflix? Hva med TikTok i stedet? (Foto: Peter Gotschalk)

Huawei tilbyr et par alternativer i form av såkalte Quick Apps samt app-butikken More Apps, som man kan laste ned fra AppGallery.

Quick Apps er reelt HTML5-nettsider som kan kjøre på mobilen på en måte som til forveksling ligner en lokal app, men den eneste populære tjenesten vi inntil videre har kunnet finne som Quick App, er Twitter. Og More Apps er bare en søkemaskin som hjelper brukeren til å finne såkalte APK-filer, installasjonsfiler man kan bruke til å installere Android-apper manuelt på mobilen. For eksempel kan Netflix installeres på denne måten.

Et annet alternativ er Amazon Appstore, som selskapet har utviklet til sine Kindle-nettbrett. De fleste av disse appene virker fint på mobilen, og på den måten fikk vi da installert apper som Skype, Instagram, Dropbox, Spotify og Facebook Messenger på vårt testeksemplar av P40 Pro. Men selve Amazon Appstore-appen må man også finne og installere som APK-fil, og da er vi like langt. Det samme gjelder APKPure, som er enda en alternativ app-butikk som mange nerder sverger til.

I tillegg til at manuell installasjon av APK-filer er vanskelig og noe som 98 prosent av normale brukere hverken klarer eller gidder å beskjeftige seg med, er det også forbundet med en stor sikkerhetsrisiko. Det er nemlig lett for hackere å skjule virus og trojanere i APK-filer, som jo ikke har vært gjennom noen sikkerhetsgodkjennelse.

Dessuten er det ikke noen standardisert prosedyre for oppdateringer av disse appene, så selv om det ikke på forhånd skulle være snakk om virusinfiserte hacker-apper, vil brukeren fortsatt etter litt tid gå rundt med en tikkende sikkerhetsbombe i lommen.

Med mindre man er virkelig nerdete og har mot til å installere apper fra forskjellige app-butikker – og for øvrig kan unnvære et stort antall mer kommersielle apper som betalingstjenester, bank-apper og lignende – er Huawei P40 Pro med AppGallery en nesten uoverkommelig utfordring å få til å fungere bare noenlunde sikkert og tilfredsstillende.

5G

Det beste resultatet var 822 Mbit/s nedlastingshastighet, da vi målte på 5G-nettverket med Ookla Speedtest. Her er resultatet dog litt dårligere. (Foto: Peter Gotschalk)
Beste opplastingsresultat var 57,5 Mbit/s, men det oppnådde vi kun én gang. Ellers lå 5G-hastigheten på omkring 45 Mbit/s. (Foto: Peter Gotschalk)

Huawei P40 er den andre 5G-parate mobilen vi har testet på 5G-nettverket etter Samsung Galaxy S20 Ultra. Sistnevnte mobil er basert på Samsungs egen Exynos 990 5G-prosessor, mens Huawei bruker sin egen Kirin 990 5G-prosessor i P40 Pro.

Kineserne har siden i fjor, hvor Kirin 990 ble lansert på IFA-messen i Berlin, brukt mye energi på å forklare hvorfor Kirin-prosessoren oppnår høyere hastigheter på 5G-nettverket enn alle konkurrentene. Det skyldes blant annet at Kirin 990 5G har et 5G-modem integrert i selve prosessorchipen. I forbindelse med lanseringen sa RenKe, den daværende sjefen for Huawei Consumer Business, dette om Huaweis 5G-teknologi:

«Kirin 990 5G bygger på det Balong 5000-chipset-et vi presenterte tidligere i år. Dermed får vi en suveren 5G-forbindelse som bringer Kirin 990 5G helt i front med en nedlastings-hastighet på 2,3 gigabit i sekundet og en oppladings-hastighet som kommer helt opp på 1,25 gigabit i sekundet. Og da er vi altså oppe på hastigheter som leverer 5G-opplevelser uten sidestykke.»

Den nye mobile nettverksteknologien er en etterfølger og utvidelse av det eksisterende 4G/LTE-nettverket. De tre store fordelene ved 5G er kort fortalt: større båndbredde (teoretisk opptil 100 ganger raskere enn 4G), større kapasitet og mindre (nærmest ikke-eksisterende) forsinkelse som gir lynraske svartider (ned til 1 ms). Det betyr at (mange) flere enheter kan være koblet til nettverket samtidig, og at enhetene kommuniserer lynraskt og uten noen form for forsinkelse med hverandre og med servere på nettverket.

Til gjengjeld er dekningsområdet for hver 5G-antenne, svært begrenset. Dette er en vesentlig årsak til at 5G-nettverket vil bli langt mer finmasket enn tidligere mobilnettverk. Det må rett og slett være slik for å sikre den nødvendige dekningen.

Mange eksperter mener at 5G vil bety en fullstendig forandring for mange bransjer og virksomheter. Smartere sykehus, fabrikker og selvkjørende biler (inkludert mer intelligent trafikkavvikling og økt trafikksikkerhet) er bare noen av perspektivene ved det nye 5G-økosystemet.

Teknologien bak 5G

Nye frekvenser: 5G vil bruke nye frekvensområder, og kan sammenlignes med å utvide en motorvei med flere felter. Det betyr langt høyere hastighet og kapasitet – og ikke minst stabilitet.

Flere antenner: 5G vil i sin fulle utrulling være basert på et finmasket nettverk av flere og mindre antenner, enn for eksempel 4G-nettverket. Videre kan signalet fra 5G-mastene konsentreres ved retningsbestemmelse, noe som betyr at man kan oppnå ekstremt raske hastigheter og høy kapasitet.

Selvstendige nettverk: 5G er ikke bare «et raskere 4G» – det er mange andre forskjeller i måten nettverket fungerer på. Blant annet er det mulig å etablere selvstendige, private nettverk som kan konfigureres til kundens spesielle behov. Det private nettverket deles ikke med andre, og dermed oppstår det ikke flaskehalser i forbindelse med den grunnleggende kapasiteten og hastigheten. Selvstendige nettverk betyr også økt kontroll med sikkerhet og stabilitet.

Kilde: Telia

Derfor var vi selvfølgelig svært spente på å teste Huawei P40 Pro på det kommersielle 5G-nettverket. For da vi allerede har testet Samsung Galaxy S20 Ultra basert på Exynos 990 5G – som altså ikke kommer med integrert, men derimot et eksternt 5G-modem – ville det bli spennende å se om Huaweis løfter nå også kunne klare møtet med virkelighetens verden.

Det korte svaret på dette spørsmålet er også nei.

Vi har testet Huawei P40 Pro på samme 5G-nettverk (T-Mobile i Tyskland) som Samsung Galaxy S20 Ultra. Til og med på akkurat samme sted (mellom Hackescher Markt og Alexanderplatz i Berlin) for å være helt sikre på at eventuelle forskjeller i testresultatene ikke kunne skyldes nettverksproblemer eller dårlig dekning.

Men selv om Huawei P40 Pro så avgjort klarer seg godt i 5G-testen med en maksimal nedlastingshastighet på knappe 822 Mbit/s (målt med Ookla Speedtest) og en opplastingshastighet på 57,5 Mbit/s, må telefonen likevel se seg slått av Samsung Galaxy S20 Ultra, som i vår test for snart to måneder siden oppnådde en nedlastingshastighet på godt over 1 Gbit/s, mens opplastingshastigheten var tett på 63 Mbit/s.

Et spill som Asphalt 9, som er på hele 1,8 gigabyte, lastes ned fra Huawei AppGallery på 42 sekunder, noe som igjen er nesten like raskt som Samsung Galaxy S20 Ultra klarte å laste ned store filer, men altså ikke helt. Close but no cigar.

Ytelse

Som Mate Xs bruker 40 Pro Huaweis egen Kirin 990-prosessor. Det er derfor ikke overraskende at den også klarer seg svært godt i våre ytelsestester. Geekbench-testen av rå ytelse viser at den er 11 prosent raskere enn P30 med en prosessorkjerne, og 22 prosent raskere med flere.

Det er ganske riktig litt langsommere enn Samsung Galaxy med en kjerne, men 12 prosent raskere med flere. Det bekreftes av den mer virkelighetsbaserte AnTuTu 8, hvor den er 26 prosent raskere enn den forrige modellen. Og hva angår AI-ytelse, som blir stadig viktigere for mobiler, viser AITuTu at ytelsen er fordoblet!

Kirin 990-processoren gjør P40 Pro til en av de raskeste mobilene på markedet. (Foto: Jonas Ekelund)

Batteriet er like stort som i forgjengeren, nemlig 4200 mAh, og lades fortsatt med 40 watt hurtiglading. Derimot har den trådløse ladingen økt fra 15 til 27 watt hvis man har en så kraftig QI-lader. Merkelig nok har den målte batteritiden steget fra åtte timer og 46 minutter til nesten 12 timer.

I bruk virker det ikke som batteritiden er så fantastisk, men det kan ha noe å gjøre med hvordan vi har brukt telefonen i testperioden.

Konklusjon

Huawei P40 Pro er en glimrende mobil som man skal holde seg langt unna, med mindre man er nerd nok til å rote med inntil flere alternative app-butikker på en gang, samt modig nok til å kaste seg ut i nedlastinger av ukurante APK-filer med mobilens liv og ens egen datasikkerhet som innsats.

Sagt på en annen måte tilsvarer kjøp av Huawei P40 Pro å kjøpe en (meget) brukt bil. Hvis man selv har mekanisk kunnskap nok til å kunne reparere den i tide og utide, kan det være en fet opplevelse, men alle andre bør holde seg unna.

Så har den et godt kamera, 5G, en flott skjerm og en lekker design. Men dette tilbyr også andre mobiler fra konkurrentene. Uten hodepine og problemer.

Karakter
Huawei P40 Pro
High End

Home mener

Blant de beste kameramobilene på markedet. Kommer dessuten med 5G og lynrask lading. Støtter ikke Googles tjenester og apper, og alternativet er ubrukelig for de fleste. Mangler dessuten stereolyd, og ansiktsgjenkjenningen virker ikke i mørket.

2 hendelser på “Huawei P40 Pro”

  1. Thomas Kruse

    Dere sager mobilen pga mange apper ikke virker, men synes dere bør teste igjen..
    Har brukt mobilen og den appen jeg savner er Vipps som ikke virker pt.
    Det å laste ned ekstra app hvor du kan finne flere apper er noen mange gjør i dag selvom dem har google play.
    Moreapps og APKApps er to som fungerer helt fint..

    SÅ det å sammen ligne denne mobilen med å kjøpe en meget brukt bil blir helt feil..
    Hva gjorde apple når dem kom med sine mac maskiner?
    dem hadde ikke alle programmer til sine maskiner som folk brukte på win den tid.. Appgallery fylles opp hele tiden og blir bare bedre og bedre.
    Vet ikke hvordan du benyttet deg av faceid, men faceid fungerer mye bedre på denne modellen enn hva den gjør med tidligere modeller jeg har testet. Den virker utmerket i mørket.

    Tips er at dere gjør en test til

  2. Odd-Gunnar Dalen

    Det er ikke noe problem å installere Google gsm på denne. Alt av google apps bortsett fra g-pay fungerer helt fint.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Supermobil på budsjett

Velkommen tilbake, OnePlus!

Liten, men kraftig

AI-begynnelsen er vanskelig

Ikke helt solgt

Oneplus konkurrerer med seg selv

Gaming-mobilen er et fartsmonster

Er det virkelig en ny modell?

OnePlus 12 går ett skritt videre

Bra treningsselskap

Smartklokken til menn (og andre med store håndledd)

Like sterk som storebror

Scroll to Top