TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Supertooth Disco 2

Topp trådløs høyttaler

Med hyggelig pris og fyldig lyd, kan man ikke trå feil om man velger Supertooths trådløse Bluetooth-høyttaler.

forfatter
Publisert 30.10.13 - 06:49
L&B mener
Spiller høyt og klart Gunstig pris Finnes som stereopar
Litt stor Slank mellomtone
Spesifikasjoner
 • Supertooth Disco 2 Bluetooth høyttaler
 • 2.1 kanals lyd
 • Ladbart batteri
 • Opp til 10 timer spilletid
 • Bluetooth overføring

Disco 2 er langt fra de minste Bluetooth-høyttalerne vi har sett, men de spiller godt og koster lite. Hvilket er en god ting, for de skal konkurrere om forbrukernes gunst, i et uoversiktlig marked. Supertooth Disco 2 koster knappe 800 kr, og for den prisen får man en mellomstor batteridrevet trådløs høyttaler, for bærbart bruk. Den kommer kledd i ulike farger, og har en 2 x 8 W (RMS) forsterker innebygget, med to høyttalere foran og en basshøyttaler bak.

I motsetning til mange andre trådløshøyttalere, har den knapper på toppen for både sporvalg og lydvolum, og det er mulig å koble nettbrettet eller mobilen til høyttaleren, med en ledning.

De finnes også i en Twin-pack, med to høyttalere som til sammen spiller i stereo, men da kan det fort bli litt mye å drasse på. De er nemlig ikke smågutter. En Disco 2 er bare litt mindre enn et par UE Boom, som riktignok koster en del mer, men er langt mer bærbar.

De spiller ikke helt i samme klasse som UE Boom. Selv om bassen har mer vekt og dybde i Disco 2, er ikke lydbildet like raffinert og balansert. Mellomtonen kan lyde litt slank innimellom, men i det store og hele får man forbausende mye lyd for pengene her. Høyttaleren bruker siste versjon av Bluetooth 4 med apt-X teknologi som skal gi bedre lyd fra mobilen (som støtter BT 4.0), og det merkes. De spiller høyt, samtidig klart og dynamisk, uten at lydbildet faller sammen.

Hvis man ikke spiller på full guffe hele tiden, skal batteriet rekke til nesten 10 timers spilling på en lading. En tredjedel hvis man spiller høyt lenge nok.

Høyttaleren spiller også mens batteriet lades, noe som tar cirka tre timer, hvis man slår av musikken mens batteriet lades. Disco 2 kan oppleves som litt for store til å ha i skuldervesken, men som trådløs høyttaler til terrassen, i båten, på hytta eller kontoret, får man mye for pengene i Supertooth Disco 2.

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
 • Over 6000 produkt-tester
 • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
 • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
 • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
 • Alltid oppdatert på siste nytt
 • Nyhetsbrev rett i innboksen
 • L&B TechCast - en podcast av L&B
 • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
 • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
HiFi-ikoner bytter eier Kapitalfonden Highlander Partners har kjøpt opp McIntosh Group, som også står bak Sonus faber.
På jakt etter ny lydplanke? Sjekk vår topp 10 liste. Savner du bedre lyd fra TV-en? Her finner du de 10 beste lydplankene akkurat nå!
Marshall fornyer sine trådløse høyttalere Oppdaterer Acton, Stanmore og Woburn.
Den trådløse favoritten får en etterlengtet funksjon KEF LSX II blir enda bedre, og enda mer praktisk.
Gatefest med håndtak fra Sony Sony lanserer tre nye X-Series-høyttalere, XG300, XE300 og XE200
Bærbare sommerhøyttalere fra Philips Philips S4807 og S7807 er støv- og vanntette, robuste Bluetooth-høyttalere
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend