: Supertooth Disco 2

Topp trådløs høyttaler

Med hyggelig pris og fyldig lyd, kan man ikke trå feil om man velger Supertooths trådløse Bluetooth-høyttaler.
Lyd & Bilde mener
Spiller høyt og klart Gunstig pris Finnes som stereopar
Litt stor Slank mellomtone
Spesifikasjoner
  • Supertooth Disco 2 Bluetooth høyttaler
  • 2.1 kanals lyd
  • Ladbart batteri
  • Opp til 10 timer spilletid
  • Bluetooth overføring
Annonse
Annonse
forfatter

Disco 2 er langt fra de minste Bluetooth-høyttalerne vi har sett, men de spiller godt og koster lite. Hvilket er en god ting, for de skal konkurrere om forbrukernes gunst, i et uoversiktlig marked. Supertooth Disco 2 koster knappe 800 kr, og for den prisen får man en mellomstor batteridrevet trådløs høyttaler, for bærbart bruk. Den kommer kledd i ulike farger, og har en 2 x 8 W (RMS) forsterker innebygget, med to høyttalere foran og en basshøyttaler bak.

I motsetning til mange andre trådløshøyttalere, har den knapper på toppen for både sporvalg og lydvolum, og det er mulig å koble nettbrettet eller mobilen til høyttaleren, med en ledning.

De finnes også i en Twin-pack, med to høyttalere som til sammen spiller i stereo, men da kan det fort bli litt mye å drasse på. De er nemlig ikke smågutter. En Disco 2 er bare litt mindre enn et par UE Boom, som riktignok koster en del mer, men er langt mer bærbar.

De spiller ikke helt i samme klasse som UE Boom. Selv om bassen har mer vekt og dybde i Disco 2, er ikke lydbildet like raffinert og balansert. Mellomtonen kan lyde litt slank innimellom, men i det store og hele får man forbausende mye lyd for pengene her. Høyttaleren bruker siste versjon av Bluetooth 4 med apt-X teknologi som skal gi bedre lyd fra mobilen (som støtter BT 4.0), og det merkes. De spiller høyt, samtidig klart og dynamisk, uten at lydbildet faller sammen.

Hvis man ikke spiller på full guffe hele tiden, skal batteriet rekke til nesten 10 timers spilling på en lading. En tredjedel hvis man spiller høyt lenge nok.

Høyttaleren spiller også mens batteriet lades, noe som tar cirka tre timer, hvis man slår av musikken mens batteriet lades. Disco 2 kan oppleves som litt for store til å ha i skuldervesken, men som trådløs høyttaler til terrassen, i båten, på hytta eller kontoret, får man mye for pengene i Supertooth Disco 2.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 29 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her
Har du dette produktet?
Gi din karakter.

0 / 5. Antall stemmer 0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Les også

Canon PowerShot Zoom er en kjempegod idé som er veldig dårlig utført.
Fujifilm X-T200 er et perfekt startkamera for nysgjerrige fotografspirer.
Sony-zoomen koster en del, men den tekniske ytelsen gjør det mulig å forsvare prisen.
Sony har krympet sitt beste allroundkamera, det har både positive og negative sider.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Den er ikke sprek, den lader tregt og kjører ikke langt om gangen. Men Mazda MX-30 har et lydanlegg som mange vil misunne den.
Netatmo Smart Video Doorbell er blant få kablede smarte ringeklokker som fungerer med norsk strømforsyning. Her trenger du heller ikke abonnement for full funksjonalitet.
Audezes gaming-headset nyter godt av planar-teknologien fra selskapets luksushodetelefoner.
Geneva er tilbake med en gnistrende stereohøyttaler i et stilrent retrokabinett.
Volvos første elbil har alt som skal til for å bli en storselger, men det er to ting man skal huske på.
Fujifilm X-T200 er et perfekt startkamera for nysgjerrige fotografspirer.
Asus ZenBook Flip S UX371 er blant de beste hybride bærbare som kan kjøpes for penger akkurat nå. Spesielt skjermen er helt fantastisk.
Sony-zoomen koster en del, men den tekniske ytelsen gjør det mulig å forsvare prisen.
Så velutstyrt, og så riktig. Primare I35 Prisma snakker sannheten, med stram lyd og flott klang. Så spiller den hva det skal være av filer og tjenester.
Unik bærbar til kreative profesjonelle med begrenset budsjett. Skjermen er smart, men prisen er stiv.
Sony har krympet sitt beste allroundkamera, det har både positive og negative sider.
JBL 4349 er ikke som andre høyttalere. De er mye, mye fetere!