Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Supertooth Disco 2

Topp trådløs høyttaler

Med hyggelig pris og fyldig lyd, kan man ikke trå feil om man velger Supertooths trådløse Bluetooth-høyttaler.
Lyd & Bilde mener
Spiller høyt og klart Gunstig pris Finnes som stereopar
Litt stor Slank mellomtone
Spesifikasjoner
  • Supertooth Disco 2 Bluetooth høyttaler
  • 2.1 kanals lyd
  • Ladbart batteri
  • Opp til 10 timer spilletid
  • Bluetooth overføring

Disco 2 er langt fra de minste Bluetooth-høyttalerne vi har sett, men de spiller godt og koster lite. Hvilket er en god ting, for de skal konkurrere om forbrukernes gunst, i et uoversiktlig marked. Supertooth Disco 2 koster knappe 800 kr, og for den prisen får man en mellomstor batteridrevet trådløs høyttaler, for bærbart bruk. Den kommer kledd i ulike farger, og har en 2 x 8 W (RMS) forsterker innebygget, med to høyttalere foran og en basshøyttaler bak.

I motsetning til mange andre trådløshøyttalere, har den knapper på toppen for både sporvalg og lydvolum, og det er mulig å koble nettbrettet eller mobilen til høyttaleren, med en ledning.

De finnes også i en Twin-pack, med to høyttalere som til sammen spiller i stereo, men da kan det fort bli litt mye å drasse på. De er nemlig ikke smågutter. En Disco 2 er bare litt mindre enn et par UE Boom, som riktignok koster en del mer, men er langt mer bærbar.

De spiller ikke helt i samme klasse som UE Boom. Selv om bassen har mer vekt og dybde i Disco 2, er ikke lydbildet like raffinert og balansert. Mellomtonen kan lyde litt slank innimellom, men i det store og hele får man forbausende mye lyd for pengene her. Høyttaleren bruker siste versjon av Bluetooth 4 med apt-X teknologi som skal gi bedre lyd fra mobilen (som støtter BT 4.0), og det merkes. De spiller høyt, samtidig klart og dynamisk, uten at lydbildet faller sammen.

Hvis man ikke spiller på full guffe hele tiden, skal batteriet rekke til nesten 10 timers spilling på en lading. En tredjedel hvis man spiller høyt lenge nok.

Annonse

Høyttaleren spiller også mens batteriet lades, noe som tar cirka tre timer, hvis man slår av musikken mens batteriet lades. Disco 2 kan oppleves som litt for store til å ha i skuldervesken, men som trådløs høyttaler til terrassen, i båten, på hytta eller kontoret, får man mye for pengene i Supertooth Disco 2.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.