Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

: Supertooth Disco 2

Topp trådløs høyttaler

Med hyggelig pris og fyldig lyd, kan man ikke trå feil om man velger Supertooths trådløse Bluetooth-høyttaler.

Skrevet av / 30.10.13 - 06:49
Supertooth Disco 2
Lasse Svendsen

Disco 2 er langt fra de minste Bluetooth-høyttalerne vi har sett, men de spiller godt og koster lite. Hvilket er en god ting, for de skal konkurrere om forbrukernes gunst, i et uoversiktlig marked. Supertooth Disco 2 koster knappe 800 kr, og for den prisen får man en mellomstor batteridrevet trådløs høyttaler, for bærbart bruk. Den kommer kledd i ulike farger, og har en 2 x 8 W (RMS) forsterker innebygget, med to høyttalere foran og en basshøyttaler bak.

I motsetning til mange andre trådløshøyttalere, har den knapper på toppen for både sporvalg og lydvolum, og det er mulig å koble nettbrettet eller mobilen til høyttaleren, med en ledning.

De finnes også i en Twin-pack, med to høyttalere som til sammen spiller i stereo, men da kan det fort bli litt mye å drasse på. De er nemlig ikke smågutter. En Disco 2 er bare litt mindre enn et par UE Boom, som riktignok koster en del mer, men er langt mer bærbar.

De spiller ikke helt i samme klasse som UE Boom. Selv om bassen har mer vekt og dybde i Disco 2, er ikke lydbildet like raffinert og balansert. Mellomtonen kan lyde litt slank innimellom, men i det store og hele får man forbausende mye lyd for pengene her. Høyttaleren bruker siste versjon av Bluetooth 4 med apt-X teknologi som skal gi bedre lyd fra mobilen (som støtter BT 4.0), og det merkes. De spiller høyt, samtidig klart og dynamisk, uten at lydbildet faller sammen.

Hvis man ikke spiller på full guffe hele tiden, skal batteriet rekke til nesten 10 timers spilling på en lading. En tredjedel hvis man spiller høyt lenge nok.

Høyttaleren spiller også mens batteriet lades, noe som tar cirka tre timer, hvis man slår av musikken mens batteriet lades. Disco 2 kan oppleves som litt for store til å ha i skuldervesken, men som trådløs høyttaler til terrassen, i båten, på hytta eller kontoret, får man mye for pengene i Supertooth Disco 2.

Lyd & Bilde mener

Spiller høyt og klart Gunstig pris Finnes som stereopar Litt stor Slank mellomtone

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Blåser ut vinduene

Drømmelyden vi skulle ønske vi hadde råd til

Ekte bærbar hjemmekino

Høyttalerne du blir forelsket i

Spiller tøffere enn det meste

Gud bedre, for et lydbilde!

Bærbar strandfest

De beste høyttalerne du aldri har hørt om

Lydplanke: Slik får du den beste TV-lyden

To skritt frem og ett tilbake for Move 2

Groovy lyd for kresne ører

Forbløffende basskvaliteter

Lyd & Bilde
Scroll to Top