Search
Generic filters

: Geneva Lab M

Modifisert og modernisert

Sveitiske Geneva Lab har gjort mer enn å kle bordradioen i ekte trefiner. Lydkvaliteten er også pusset opp.

Lyd & Bilde mener

Fyldig lyd Potent bass Nydelig kvalitet
Bare én linjeinngang Mangler RDS-radio
 • Geneva Lab Model M
 • 4 x 25 W CD-receiver
 • iPod-dokking
 • Antenne og linjeinngang
 • 36,6 x 18,7 x 24 cm
Vis mer
Vis mindre

Veil.pris 6995 kr

For Model M har vi faktisk testet før. Men da manglet den iPod-dokk, og fantes bare i glanset hvit, rød eller sort lakk. Nå derimot, er iPod-dokken på plass, og den kan i tillegg leveres i ekte valnøttfiner, mot et pristillegg på 500 kroner. Men Geneva Lab har også byttet ut elektronikken på innsiden av det forseggjorte kabinettet, som fremdeles er lite nok til å få plass i bokhyllen. I samme prisklasse finner vi også Tivoli Audio Music System, også det med trekabinett, men for større rom er Model M faktisk å foretrekke.

Fyldig klang
Lyden drives fremdeles av fire digitale forsterkere på 25 W hver, en til hver høyttaler, to 25 mm diskantelementer og to 10 cm basselementer under den perforerte metallgrillen. Geneva Lab bruker noe de kaller Embracing Sound som skal skape en skikkelig stereogjengivelse fra høyttalerne som sitter tett sammen på fronten. Og det virker. Model M for medium – eller modifisert, som vi er fristet til å kalle den – spiller som forgjengeren, både høyt og fyldig. Men litt klarere, med bedre detaljgjengivelse enn vi minnes at originalen hadde. Selv om FM-radioen lyder fint, er det ingen overraskelse at det er den integrerte CD-spilleren på toppen som lyder best. Da strammes bassen til, fokuset er skarpere og man behøver ikke skru opp diskantkontrollen like mye som fra de andre lydkildene for at det skal bli balanse i lydbildet.

Konklusjon
Med en linjeinngang på baksiden kan man koble andre lydkilder til Model M, men det er bare iPoden, CD-spilleren og radioen som kan styres med den medfølgende fjernkontrollen. Og kun med den. Det finnes nemlig ikke knapper på Model M. Minimalismen til tross, lydkvaliteten er uansett maksimal fra denne bordradioen, som fremdeles er like lekker å se på som den er å lytte til.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 3 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Marius


Siste artikler:

Kommenter

Legg igjen en kommentar

  Les også

  Vi spurte, leserne svarte. Med nesten 4500 stemmer er iPhone 11 kåret som vinner av kamerablindtesten.
  Sonus faber Lumina III er det opplagte valg av høyttalere til mindre rom
  Samsung HW-Q950T er den nyeste toppmodellen, og den skuffer ikke. Denne lydplanken er det krutt i!
  Med sin saftige kontrast og fargestrålende Ambilight-lys, gir Philips OLED805 en virkelig heftig bildeopplevelse.

  Aktuelle tilbud

  Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
  OnePlus 8T er et kompromiss. Derfor må man holde tungen rett i munnen hvis man vurderer et kjøp. For de fleste er OnePlus 8T blant de beste mobiltelefonene på markedet, mens forbrukere med spesielle behov bør se etter noe annet.
  Endelig et Wi-Fi 6 meshnettverk som folk flest har råd til. Er det bare å spenne sikkerhetsbeltet og gjøre klar for superhastigheter?
  Dyson Lightcycle Morph er noe helt for seg selv. Den kan det meste, men samarbeider dårlig.
  Hvis du er villig til å gi avkall på Dolby Atmos og DTS:X, finnes det neppe noen bedre lydplanke til prisen, enn Samsung HW-Q66T.
  Det er få lydplanker som klarer å simulere surroundlyd som Sony HT-G700.
  TCL C815 byr på flott bildekvalitet og flust med smarte finesser til en fornuftig pris. Her får du til og med glimrende lyd!
  Endelig en interiørvennlig subwoofer som gir skikkelig fysisk bass! Ja, det koster, men betaler tilbake i form av nydelige basstoner på musikk og heftige basseffekter på film. Fra et slankt format som du kan henge på veggen.
  Denon feirer sin egen 110-års fødselsdag med en forsterker der det er jobbet ekstra med den gode lyden.
  Det er sjelden jeg har blitt forbanna over et produkt. Spesielt et så brukervennlig et som Google Nest Audio.
  TCL Ray-Danz TS9030 benytter smarte akustiske løsninger fremfor avansert DSP, for å simulere surroundlyd.
  De ser nydelige ut, men det er ikke bare det kosmetiske som er tiltalende med B&W 702 S2 Signature.
  Hvilken mobiltelefon har det beste kameraet? Dette vanskelige spørsmålet vil vi gjerne ha din hjelp til å besvare. Delta i avstemningen nedenfor.
  Do NOT follow this link or you will be banned from the site!