TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Bose Soundlink III

Reiseanlegget

En av de beste bærbare Bluetooth-høyttalerne heter Bose Soundlink III.

forfatter
Publisert 25.07.14 - 16:48
L&B mener
Knallbra lyd for en så liten høyttaler. Meget fyldig klang, potent bass og marginal forvrenging. God batteritid og hendig format.
Ingen USB-lading eller ladedokk. Kjedelig design.
Spesifikasjoner
 • Bluetooth
 • 3,5 mm lydinngang
 • 14 timer batteritid
 • 25,6 x 13,15 x 4,8 cm, 1,37 kg

Den er ikke fem centimeter tykk en gang, likevel spiller den som om den hadde mye større muskler. Selvtilliten til pinglehøyttaleren fra Bose, er det ikke noe å si på. Soundlink III er som navnet antyder, den tredje utgaven av de bærbare og batteridrevne Soundlink-høyttalerne.

Den tredje utgaven har fått et nytt, litt kjedeligere design, med samme teknikk som forgjengeren. Fordelen med det nye designet, er at høyttaleren er slankere og lettere å få plass til. Med en batteritid på 14 timer, behøver man ikke ha med laderen over alt, men det hadde vært en fordel med en USB-lader i stedet for veggladeren som følger med.

Kvaliteten er upåklagelig, og langt bedre enn det meste vi har sett i denne prisklassen. Innvendig sitter det fire høyttalerelementer, med to passive basselementer i tillegg. Effekten styres av en digital krets, som kompenserer for forvrengning når du spiller høyt.

Bose-Soundlink-III

Straks man har paret med mobilen eller nettbrettet, er det bare å skru opp volumet. Den makter ikke å spille like høyt som Jabra Solemate Max, men gruser den mindre Bose Soundlink Mini. Også på lydkvalitet. Her får man dypere og mer potent bass. Vokaler er klarere og mer distinkt fokusert, og lydbildet er naturlig nok større og fyldigere. Sammenlignet med UE Boom, er det merkbar bedre dypbass her, men diskantgjengivelsen er glattere og mer utstrakt i Boom. To stykk UE Boom spiller dessuten høyere for omtrent samme pris, og gir et mye bredere stereoperspektiv.

Men Soundlink III er hendigere og ser mer diskret ut. Noe mange foretrekker. Det skiller lite ellers på lydkvalitet, så om Solemate Max er for stor (og dyr), og to UE Boom for upraktisk, er Bose Soundlink III den beste bærbare Bluetooth-høyttaleren i prisklassen.

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
 • Over 6000 produkt-tester
 • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
 • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
 • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
 • Alltid oppdatert på siste nytt
 • Nyhetsbrev rett i innboksen
 • L&B TechCast - en podcast av L&B
 • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
 • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
1 Kommentar
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Sett musikk til sommerfestene med en av disse høyttalerne Ingen sommer uten party, ingen party uten musikk.
Liten partyhøyttaler gjør det meste riktig Med Sony XG300 på hagefest, blir det god stemning, uten at du trenger å være redd for naboklager.
Lydplanke fra... Porsche? Se opp, Sonos og Samsung! Porsches nye lydplanke er like rundt neste sving.
HiFi-ikoner bytter eier Kapitalfonden Highlander Partners har kjøpt opp McIntosh Group, som også står bak Sonus faber.
På jakt etter ny lydplanke? Sjekk vår topp 10 liste. Savner du bedre lyd fra TV-en? Her finner du de 10 beste lydplankene akkurat nå!
Marshall fornyer sine trådløse høyttalere Oppdaterer Acton, Stanmore og Woburn.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend