: Bose Soundlink III

Reiseanlegget

En av de beste bærbare Bluetooth-høyttalerne heter Bose Soundlink III.
Lyd & Bilde mener
Knallbra lyd for en så liten høyttaler. Meget fyldig klang, potent bass og marginal forvrenging. God batteritid og hendig format.
Ingen USB-lading eller ladedokk. Kjedelig design.
Spesifikasjoner
  • Bluetooth
  • 3,5 mm lydinngang
  • 14 timer batteritid
  • 25,6 x 13,15 x 4,8 cm, 1,37 kg
Annonse
Annonse
forfatter

Den er ikke fem centimeter tykk en gang, likevel spiller den som om den hadde mye større muskler. Selvtilliten til pinglehøyttaleren fra Bose, er det ikke noe å si på. Soundlink III er som navnet antyder, den tredje utgaven av de bærbare og batteridrevne Soundlink-høyttalerne.

Den tredje utgaven har fått et nytt, litt kjedeligere design, med samme teknikk som forgjengeren. Fordelen med det nye designet, er at høyttaleren er slankere og lettere å få plass til. Med en batteritid på 14 timer, behøver man ikke ha med laderen over alt, men det hadde vært en fordel med en USB-lader i stedet for veggladeren som følger med.

Kvaliteten er upåklagelig, og langt bedre enn det meste vi har sett i denne prisklassen. Innvendig sitter det fire høyttalerelementer, med to passive basselementer i tillegg. Effekten styres av en digital krets, som kompenserer for forvrengning når du spiller høyt.

Bose-Soundlink-III

Straks man har paret med mobilen eller nettbrettet, er det bare å skru opp volumet. Den makter ikke å spille like høyt som Jabra Solemate Max, men gruser den mindre Bose Soundlink Mini. Også på lydkvalitet. Her får man dypere og mer potent bass. Vokaler er klarere og mer distinkt fokusert, og lydbildet er naturlig nok større og fyldigere. Sammenlignet med UE Boom, er det merkbar bedre dypbass her, men diskantgjengivelsen er glattere og mer utstrakt i Boom. To stykk UE Boom spiller dessuten høyere for omtrent samme pris, og gir et mye bredere stereoperspektiv.

Men Soundlink III er hendigere og ser mer diskret ut. Noe mange foretrekker. Det skiller lite ellers på lydkvalitet, så om Solemate Max er for stor (og dyr), og to UE Boom for upraktisk, er Bose Soundlink III den beste bærbare Bluetooth-høyttaleren i prisklassen.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 29 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her
Har du dette produktet?
Gi din karakter.

0 / 5. Antall stemmer 0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Les også

Take off for Sonys droneprosjekt
Det nye selskapet har overtatt kameradivisjonen til Olympus.
På tide å tenke Leica for video også.
Adobe slipper Lightroom for Apples nye Mac-er med M1-prosessor.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Fujifilm X-T200 er et perfekt startkamera for nysgjerrige fotografspirer.
Asus ZenBook Flip S UX371 er blant de beste hybride bærbare som kan kjøpes for penger akkurat nå. Spesielt skjermen er helt fantastisk.
Sony-zoomen koster en del, men den tekniske ytelsen gjør det mulig å forsvare prisen.
Så velutstyrt, og så riktig. Primare I35 Prisma snakker sannheten, med stram lyd og flott klang. Så spiller den hva det skal være av filer og tjenester.
Unik bærbar til kreative profesjonelle med begrenset budsjett. Skjermen er smart, men prisen er stiv.
Sony har krympet sitt beste allroundkamera, det har både positive og negative sider.
JBL 4349 er ikke som andre høyttalere. De er mye, mye fetere!
Ledvance har meldt seg på i kampen om å levere smart lys til det smarte hjem. Det er enkelt – og ikke særlig dyrt.
Philips har forent sin fargesprakende OLED-TV med en potent lydplanke fra Bowers & Wilkins. Resultatet er en skikkelig drømme-TV!
Robotstøvsugerne er selvkjørende computere som kan fjerne støvet, vaske gulvet – og holde vakt.
Slanke høyttalere med voksen bass er ikke lett å finne, med mindre de heter PMC.
Er du sugen på ekte 8K-oppløsning uten å betale en formue? Da kan Samsung Q700T være rett medisin.