Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Bose Soundlink III

Reiseanlegget

En av de beste bærbare Bluetooth-høyttalerne heter Bose Soundlink III.
Lyd & Bilde mener
Knallbra lyd for en så liten høyttaler. Meget fyldig klang, potent bass og marginal forvrenging. God batteritid og hendig format.
Ingen USB-lading eller ladedokk. Kjedelig design.
Spesifikasjoner
  • Bluetooth
  • 3,5 mm lydinngang
  • 14 timer batteritid
  • 25,6 x 13,15 x 4,8 cm, 1,37 kg

Den er ikke fem centimeter tykk en gang, likevel spiller den som om den hadde mye større muskler. Selvtilliten til pinglehøyttaleren fra Bose, er det ikke noe å si på. Soundlink III er som navnet antyder, den tredje utgaven av de bærbare og batteridrevne Soundlink-høyttalerne.

Den tredje utgaven har fått et nytt, litt kjedeligere design, med samme teknikk som forgjengeren. Fordelen med det nye designet, er at høyttaleren er slankere og lettere å få plass til. Med en batteritid på 14 timer, behøver man ikke ha med laderen over alt, men det hadde vært en fordel med en USB-lader i stedet for veggladeren som følger med.

Kvaliteten er upåklagelig, og langt bedre enn det meste vi har sett i denne prisklassen. Innvendig sitter det fire høyttalerelementer, med to passive basselementer i tillegg. Effekten styres av en digital krets, som kompenserer for forvrengning når du spiller høyt.

Bose-Soundlink-III

Straks man har paret med mobilen eller nettbrettet, er det bare å skru opp volumet. Den makter ikke å spille like høyt som Jabra Solemate Max, men gruser den mindre Bose Soundlink Mini. Også på lydkvalitet. Her får man dypere og mer potent bass. Vokaler er klarere og mer distinkt fokusert, og lydbildet er naturlig nok større og fyldigere. Sammenlignet med UE Boom, er det merkbar bedre dypbass her, men diskantgjengivelsen er glattere og mer utstrakt i Boom. To stykk UE Boom spiller dessuten høyere for omtrent samme pris, og gir et mye bredere stereoperspektiv.

Annonse

Men Soundlink III er hendigere og ser mer diskret ut. Noe mange foretrekker. Det skiller lite ellers på lydkvalitet, så om Solemate Max er for stor (og dyr), og to UE Boom for upraktisk, er Bose Soundlink III den beste bærbare Bluetooth-høyttaleren i prisklassen.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

1 Comment

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.