Search
Generic filters

: Bose Soundlink III

Reiseanlegget

En av de beste bærbare Bluetooth-høyttalerne heter Bose Soundlink III.

Lyd & Bilde mener

Knallbra lyd for en så liten høyttaler. Meget fyldig klang, potent bass og marginal forvrenging. God batteritid og hendig format.
Ingen USB-lading eller ladedokk. Kjedelig design.
 • Bluetooth
 • 3,5 mm lydinngang
 • 14 timer batteritid
 • 25,6 x 13,15 x 4,8 cm, 1,37 kg
Vis mer
Vis mindre

Veil.pris 2600 kr

Den er ikke fem centimeter tykk en gang, likevel spiller den som om den hadde mye større muskler. Selvtilliten til pinglehøyttaleren fra Bose, er det ikke noe å si på. Soundlink III er som navnet antyder, den tredje utgaven av de bærbare og batteridrevne Soundlink-høyttalerne.

Den tredje utgaven har fått et nytt, litt kjedeligere design, med samme teknikk som forgjengeren. Fordelen med det nye designet, er at høyttaleren er slankere og lettere å få plass til. Med en batteritid på 14 timer, behøver man ikke ha med laderen over alt, men det hadde vært en fordel med en USB-lader i stedet for veggladeren som følger med.

Kvaliteten er upåklagelig, og langt bedre enn det meste vi har sett i denne prisklassen. Innvendig sitter det fire høyttalerelementer, med to passive basselementer i tillegg. Effekten styres av en digital krets, som kompenserer for forvrengning når du spiller høyt.

Bose-Soundlink-III

Straks man har paret med mobilen eller nettbrettet, er det bare å skru opp volumet. Den makter ikke å spille like høyt som Jabra Solemate Max, men gruser den mindre Bose Soundlink Mini. Også på lydkvalitet. Her får man dypere og mer potent bass. Vokaler er klarere og mer distinkt fokusert, og lydbildet er naturlig nok større og fyldigere. Sammenlignet med UE Boom, er det merkbar bedre dypbass her, men diskantgjengivelsen er glattere og mer utstrakt i Boom. To stykk UE Boom spiller dessuten høyere for omtrent samme pris, og gir et mye bredere stereoperspektiv.

Men Soundlink III er hendigere og ser mer diskret ut. Noe mange foretrekker. Det skiller lite ellers på lydkvalitet, så om Solemate Max er for stor (og dyr), og to UE Boom for upraktisk, er Bose Soundlink III den beste bærbare Bluetooth-høyttaleren i prisklassen.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
Logg inn for å lese videre.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
1 kommentar

Legg igjen en kommentar

  Les også

  Hvis e-sportavtalen gikk i vasken, men du fortsatt vil spille på høyt nivå, har MSi en løsning som er skreddersydd til planen din.
  Endelig noen som slår Sony på støydempende hodetelefoner. Og det er Sony selv! WH-1000XM4 overtar tronen som markedsleder.
  På jakt etter en storskjerm til fornuftig pris? Da kommer Sony XH8096 akkurat som bestilt.
  BMW i8 er ingen Tesla. Den er mye fetere!
  De som nettopp har bestilt seg flunkende ny Audi e-tron, UTEN å krysse av for Bang & Olufsen lydanlegg, får ha oss tilgitt når vi sier: Auda …!
  Yamaha viser med all tydelighet hvorfor de behersker high-end bedre enn de fleste, med en platespiller som river ned konvensjoner og går sin egen vei.
  De små Klipsch-høyttalerne banker lydplanker på spilleglede og lydtrykk, og funker like bra på tv-en som mobilen.
  OnePlus Nord ble markedsført som om mobilen var ensbetydende med Jesus gjenkomst. Det er den ikke, men mindre kan vel også være bra.

  Aktuelle tilbud

  Annonse

  Denon Home 350

  Veil.pris 6998 ,- Nobelt ytre – kraftfullt indre Sjekk beste pris

  Sonos Arc

  Veil.pris 8999 ,- Sonos når nye høyder Sjekk beste pris

  Ultimate Ears Hyperboom

  Veil.pris 3999 ,- Den ultimate hagehøyttaleren Sjekk beste pris

  Harman Kardon Citation MultiBeam 700

  Veil.pris 5000 ,- Flott og minimalistisk fra Harman Kardon Sjekk beste pris
  Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.