Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

SMS Audio Sync by 50

Hodetelefoner for overbeviste klubbmedlemmer

Rikelig med bass når du vil ha klubben med deg på hodet.
Lyd & Bilde mener
Bassen er imponerende og lyden generelt behagelig. Utseendet er tøft og prisen er rimelig for for designer-DJ-hodetelefoner å være.
Mellomtonen er tilbaketrukket og lite detaljert, og hodetelefonene er for stramme for folk med briller.
Spesifikasjoner
  • Bestykning: 40 mm elementer
  • Tilkobling: Bluetooth 3.0, A2DP, SBC, AptX, 3,5 mm stereo-minijack
  • Mikrofon: innebygget og på ledning

SMS Audio Sync by 50 On-ear Wireless er det lange navnet på de nye trådløse hodetelefonene med rapperen 50 cents navnetrekk. Utseende er elegant avdempet og lekkert. Kun sømmen på foringen til hodebøylen er i 50 cents blå signaturfarge, resten er holdt i kullsort høyglans. Hodebøylen kan klappes sammen under transport. Det følger med en lekker, halvhard transportveske.

Som navnet antyder er hodetelefonene av On-ear typen, hvor de bløte øreputene av skinn hviler på øret og ikke rundt. Det gjør hodetelefonene både lettere og mer kompakte enn over-ear-modellene, som for eksempel de større trådløse SMS Sync by 50 vi testet i august i fjor. Og de er faktisk ganske behagelige å ha på. Hvis du bare ikke bruker briller, for da klemmer de så stramt at ørene mases mot brillestengene.

Høyre øreklokke inneholder knapper til fjernkontroll av volum, skifte av numre og pause/avspilling. Det er også en minijack-utgang slik at hodetelefonene kan brukes med ledning. På venstre øreklokke er det en mikro-USB port til lading.

sync-on-ear-4

Mye – og meget god – bass
Sync hodetelefonene leverer som man forventer fra 50 cent: Det er bass i bøtter og spann. Og lyden er nøyaktig hele veien ned – også når det er komplekst. De nesten subsoniske toneskiftene i James Blakes ”Limit to your love” står klart frem. Og det komplekse samspillet mellom trommer, basspedaler og elbass i Genesis ”I Know What i Like” klarer de fint.

Annonse

Bassen er imponerende, men det ville være galt å kalle lydbildet balansert. Mellomtonen er meget tilbaketrukket mens diskanten prøver å utligne tingene litt, med som aldri innhenter bunnen. Lyden tilsvarer hva man finner på klubbenes anlegg. Man kan spille høyt – og spesielt dypt – uten å risikere hørselskader i den følsomme mellomtonen. Når det er sagt, er lydbildet for øvrig behagelig, uten antydning til skarpe kanter.

Det følger med en – selvfølgelig knallblå – ledning slik at man kan bruke hodetelefonene selv om batteriet går tomt. Ledningen er også utstyrt med mikrofon.

Annonse

Konklusjon
SMS hodetelefonene er ikke beregnet for alle og enhver, men for de som bekjenner seg til 50 cents lydideal. Du får servert beaten like inn i øregangene med fullt trøkk og god nyansering, mens de andre toneområdene holder seg i bakgrunnen. Hvis du søker en ”street wise” trådløs hodetelefon til tunge beats, kan prisen forsvares. Men det er neppe disse hodetelefonene 50 Cent selv bruker i studio når han for tiden spiller inn sitt neste album. Til det er mellomtonen og diskanten altfor unyansert.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.