TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

SMS Audio Sync by 50

Hodetelefoner for overbeviste klubbmedlemmer

Rikelig med bass når du vil ha klubben med deg på hodet.

forfatter
Publisert 03.08.14 - 15:05
L&B mener
Bassen er imponerende og lyden generelt behagelig. Utseendet er tøft og prisen er rimelig for for designer-DJ-hodetelefoner å være.
Mellomtonen er tilbaketrukket og lite detaljert, og hodetelefonene er for stramme for folk med briller.
Spesifikasjoner
 • Bestykning: 40 mm elementer
 • Tilkobling: Bluetooth 3.0, A2DP, SBC, AptX, 3,5 mm stereo-minijack
 • Mikrofon: innebygget og på ledning

SMS Audio Sync by 50 On-ear Wireless er det lange navnet på de nye trådløse hodetelefonene med rapperen 50 cents navnetrekk. Utseende er elegant avdempet og lekkert. Kun sømmen på foringen til hodebøylen er i 50 cents blå signaturfarge, resten er holdt i kullsort høyglans. Hodebøylen kan klappes sammen under transport. Det følger med en lekker, halvhard transportveske.

Som navnet antyder er hodetelefonene av On-ear typen, hvor de bløte øreputene av skinn hviler på øret og ikke rundt. Det gjør hodetelefonene både lettere og mer kompakte enn over-ear-modellene, som for eksempel de større trådløse SMS Sync by 50 vi testet i august i fjor. Og de er faktisk ganske behagelige å ha på. Hvis du bare ikke bruker briller, for da klemmer de så stramt at ørene mases mot brillestengene.

Høyre øreklokke inneholder knapper til fjernkontroll av volum, skifte av numre og pause/avspilling. Det er også en minijack-utgang slik at hodetelefonene kan brukes med ledning. På venstre øreklokke er det en mikro-USB port til lading.

sync-on-ear-4

Mye – og meget god – bass
Sync hodetelefonene leverer som man forventer fra 50 cent: Det er bass i bøtter og spann. Og lyden er nøyaktig hele veien ned – også når det er komplekst. De nesten subsoniske toneskiftene i James Blakes ”Limit to your love” står klart frem. Og det komplekse samspillet mellom trommer, basspedaler og elbass i Genesis ”I Know What i Like” klarer de fint.

Bassen er imponerende, men det ville være galt å kalle lydbildet balansert. Mellomtonen er meget tilbaketrukket mens diskanten prøver å utligne tingene litt, med som aldri innhenter bunnen. Lyden tilsvarer hva man finner på klubbenes anlegg. Man kan spille høyt – og spesielt dypt – uten å risikere hørselskader i den følsomme mellomtonen. Når det er sagt, er lydbildet for øvrig behagelig, uten antydning til skarpe kanter.

Det følger med en – selvfølgelig knallblå – ledning slik at man kan bruke hodetelefonene selv om batteriet går tomt. Ledningen er også utstyrt med mikrofon.

Konklusjon
SMS hodetelefonene er ikke beregnet for alle og enhver, men for de som bekjenner seg til 50 cents lydideal. Du får servert beaten like inn i øregangene med fullt trøkk og god nyansering, mens de andre toneområdene holder seg i bakgrunnen. Hvis du søker en ”street wise” trådløs hodetelefon til tunge beats, kan prisen forsvares. Men det er neppe disse hodetelefonene 50 Cent selv bruker i studio når han for tiden spiller inn sitt neste album. Til det er mellomtonen og diskanten altfor unyansert.

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
 • Over 6000 produkt-tester
 • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
 • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
 • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
 • Alltid oppdatert på siste nytt
 • Nyhetsbrev rett i innboksen
 • L&B TechCast - en podcast av L&B
 • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
 • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Disse gleder vi oss til! Flaggskipet PX7 skal omsider erstattes! Den nye Px7 S2 har enda bedre lyd, bedre komfort – og bedre støydemping.
Inzone er Sonys nye gamingmerke Sony debuterer med gamingtilbehør under navnet Inzone. I første omgang med tre headsets og to skjermer. 
Flere nye ørepropper fra JBL JBL har dyttet mer teknologi i sine ørepropper, og utviklet en egen til spilling, med ultralav forsinkelse.
High-tech-propper til gaming Svenske Urbanista har laget et par helt trådløse ørepropper som er spesielt utviklet for spilling over Bluetooth.
Stax trådløse hodetelefoner koster ikke en formue De trådløse Stax Spirit S3 fra Edifier bruker spesielle drivere. Men kanskje ikke slike du tror.
Disse kan du ha i ørene hele dagen Sony LinkBuds S er superkomfortable, og trenger med sin fantastiske omgivelseslyd nesten aldri å tas ut av ørene.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend