: SMS Audio Sync by 50

Hodetelefoner for overbeviste klubbmedlemmer

Rikelig med bass når du vil ha klubben med deg på hodet.
Lyd & Bilde mener
Bassen er imponerende og lyden generelt behagelig. Utseendet er tøft og prisen er rimelig for for designer-DJ-hodetelefoner å være.
Mellomtonen er tilbaketrukket og lite detaljert, og hodetelefonene er for stramme for folk med briller.
Spesifikasjoner
  • Bestykning: 40 mm elementer
  • Tilkobling: Bluetooth 3.0, A2DP, SBC, AptX, 3,5 mm stereo-minijack
  • Mikrofon: innebygget og på ledning
Annonse
Annonse
forfatter

SMS Audio Sync by 50 On-ear Wireless er det lange navnet på de nye trådløse hodetelefonene med rapperen 50 cents navnetrekk. Utseende er elegant avdempet og lekkert. Kun sømmen på foringen til hodebøylen er i 50 cents blå signaturfarge, resten er holdt i kullsort høyglans. Hodebøylen kan klappes sammen under transport. Det følger med en lekker, halvhard transportveske.

Som navnet antyder er hodetelefonene av On-ear typen, hvor de bløte øreputene av skinn hviler på øret og ikke rundt. Det gjør hodetelefonene både lettere og mer kompakte enn over-ear-modellene, som for eksempel de større trådløse SMS Sync by 50 vi testet i august i fjor. Og de er faktisk ganske behagelige å ha på. Hvis du bare ikke bruker briller, for da klemmer de så stramt at ørene mases mot brillestengene.

Høyre øreklokke inneholder knapper til fjernkontroll av volum, skifte av numre og pause/avspilling. Det er også en minijack-utgang slik at hodetelefonene kan brukes med ledning. På venstre øreklokke er det en mikro-USB port til lading.

sync-on-ear-4

Mye – og meget god – bass
Sync hodetelefonene leverer som man forventer fra 50 cent: Det er bass i bøtter og spann. Og lyden er nøyaktig hele veien ned – også når det er komplekst. De nesten subsoniske toneskiftene i James Blakes ”Limit to your love” står klart frem. Og det komplekse samspillet mellom trommer, basspedaler og elbass i Genesis ”I Know What i Like” klarer de fint.

Bassen er imponerende, men det ville være galt å kalle lydbildet balansert. Mellomtonen er meget tilbaketrukket mens diskanten prøver å utligne tingene litt, med som aldri innhenter bunnen. Lyden tilsvarer hva man finner på klubbenes anlegg. Man kan spille høyt – og spesielt dypt – uten å risikere hørselskader i den følsomme mellomtonen. Når det er sagt, er lydbildet for øvrig behagelig, uten antydning til skarpe kanter.

Det følger med en – selvfølgelig knallblå – ledning slik at man kan bruke hodetelefonene selv om batteriet går tomt. Ledningen er også utstyrt med mikrofon.

Konklusjon
SMS hodetelefonene er ikke beregnet for alle og enhver, men for de som bekjenner seg til 50 cents lydideal. Du får servert beaten like inn i øregangene med fullt trøkk og god nyansering, mens de andre toneområdene holder seg i bakgrunnen. Hvis du søker en ”street wise” trådløs hodetelefon til tunge beats, kan prisen forsvares. Men det er neppe disse hodetelefonene 50 Cent selv bruker i studio når han for tiden spiller inn sitt neste album. Til det er mellomtonen og diskanten altfor unyansert.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 29 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her
Har du dette produktet?
Gi din karakter.

0 / 5. Antall stemmer 0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Annonse
Annonse

Les også

Apples første hodetelefoner er svinedyre, men fantastisk gode. På alt. Nesten.
Skal du ha nye ørepropper, er det nå bare de helt trådløse som gjelder.
Galaxy Buds Live er fullproppede med funksjoner, men holder ikke hva de lover.
Kjøp tradisjonelle hodetelefoner for pengene du hadde tenkt å bruke på de beste trådløse støydemperne.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Netatmo Smart Video Doorbell er blant få kablede smarte ringeklokker som fungerer med norsk strømforsyning. Her trenger du heller ikke abonnement for full funksjonalitet.
Audezes gaming-headset nyter godt av planar-teknologien fra selskapets luksushodetelefoner.
Geneva er tilbake med en gnistrende stereohøyttaler i et stilrent retrokabinett.
Volvos første elbil har alt som skal til for å bli en storselger, men det er to ting man skal huske på.
Fujifilm X-T200 er et perfekt startkamera for nysgjerrige fotografspirer.
Asus ZenBook Flip S UX371 er blant de beste hybride bærbare som kan kjøpes for penger akkurat nå. Spesielt skjermen er helt fantastisk.
Sony-zoomen koster en del, men den tekniske ytelsen gjør det mulig å forsvare prisen.
Så velutstyrt, og så riktig. Primare I35 Prisma snakker sannheten, med stram lyd og flott klang. Så spiller den hva det skal være av filer og tjenester.
Unik bærbar til kreative profesjonelle med begrenset budsjett. Skjermen er smart, men prisen er stiv.
Sony har krympet sitt beste allroundkamera, det har både positive og negative sider.
JBL 4349 er ikke som andre høyttalere. De er mye, mye fetere!
Ledvance har meldt seg på i kampen om å levere smart lys til det smarte hjem. Det er enkelt – og ikke særlig dyrt.