Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Philips Crash SHO9207

Panserklaffer

Crash-hodetelefonene fra Philips tåler å tas med ut. Halvannet tonn trykk skal de tåle.
Lyd & Bilde mener
Fyldig og engasjerende klang Stort lydbilde og topp komfort God kvalitet
Vekten Ubalansert lydbilde
Spesifikasjoner
  • Lukket klokke 32 ohm
  • 105 dB
  • 420 gram

De voluminøse hodetelefonene tåler det meste. Regn, snø eller støv? Ikke noe problem. Du kan til og med rygge over dem, skal man tro Philips. Crash-hodetelefonene  er bygget for røff bruk, og slik ser de også ut. Store, lukkede øreklokker dominerer den kraftige konstruksjonen, og praktiske låseknapper på hodebøylen, gjør det mulig å dra klokkene lengre fra hverandre, for å gjøre dem mer komfortable å bære rundt nakken.

Et 40 mm element er beskyttet av hver sitt aluminiumskammer og drar vekten på de store hodetelefonene i været. Kabelen er koblet til hodetelefonen via en kort spiralledning med en 3,5 mm kontakt, slik at den ikke ryker om den blir hengende fast i noe. De obligatoriske knappene og mikrofonen som styrer mobilen, er selvsagt på plass.

Lyden er ikke like solid som den fysiske konstruksjonen. Her er det rikelig med bass, akkurat som på Beats hodetelefonene fra Dr. Dre, men lydbildet er ujevnt, mellomtonen nesten skingrende slank, og diskanten mangler luft og definisjon. En klaverkonsert av Mozart ble en nedtur på Chrash-hodetelefonene, men spillelisten på P3 fungerer langt bedre. Til pop, rock, hip hop og musikk som trives med litt trøkk og fremelsker bassdynamikk, er dette likevel utmerkede hodetelefoner.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.