: Philips Crash SHO9207

Panserklaffer

Crash-hodetelefonene fra Philips tåler å tas med ut. Halvannet tonn trykk skal de tåle.
Lyd & Bilde mener
Fyldig og engasjerende klang Stort lydbilde og topp komfort God kvalitet
Vekten Ubalansert lydbilde
Spesifikasjoner
  • Lukket klokke 32 ohm
  • 105 dB
  • 420 gram
Annonse
Annonse
forfatter

De voluminøse hodetelefonene tåler det meste. Regn, snø eller støv? Ikke noe problem. Du kan til og med rygge over dem, skal man tro Philips. Crash-hodetelefonene  er bygget for røff bruk, og slik ser de også ut. Store, lukkede øreklokker dominerer den kraftige konstruksjonen, og praktiske låseknapper på hodebøylen, gjør det mulig å dra klokkene lengre fra hverandre, for å gjøre dem mer komfortable å bære rundt nakken.

Et 40 mm element er beskyttet av hver sitt aluminiumskammer og drar vekten på de store hodetelefonene i været. Kabelen er koblet til hodetelefonen via en kort spiralledning med en 3,5 mm kontakt, slik at den ikke ryker om den blir hengende fast i noe. De obligatoriske knappene og mikrofonen som styrer mobilen, er selvsagt på plass.

Lyden er ikke like solid som den fysiske konstruksjonen. Her er det rikelig med bass, akkurat som på Beats hodetelefonene fra Dr. Dre, men lydbildet er ujevnt, mellomtonen nesten skingrende slank, og diskanten mangler luft og definisjon. En klaverkonsert av Mozart ble en nedtur på Chrash-hodetelefonene, men spillelisten på P3 fungerer langt bedre. Til pop, rock, hip hop og musikk som trives med litt trøkk og fremelsker bassdynamikk, er dette likevel utmerkede hodetelefoner.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her
Har du dette produktet?
Gi din karakter.

0 / 5. Antall stemmer 0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Den nye Nokia X-serien av smarttelefoner er utviklet til å oppfordre brukeren til å beholde smarttelefonen i lengre tid med tre års garanti, sikkerhetsoppdateringer og Android-versjoner.
I dag avduker Lenovo den nye versjonen av gaming-mobilen Legion Phone Duel 2. Den byr blant annet på en Snapdragon 888-procsssor, 5G og åtte virtuelle taster.
Nyeste lekkasje avslører nesten alt.
Kommer med nytt kamerasystem.
Asus ROG Flow X13 kan fint puttes i vesken, og den kan også brukes som nettbrett. Men den har grafikkrefter i tungvektsklassen.
Tangents lille trådløse forsterker er perfekt til det vesle begynneranlegget på hobbyrommet eller barnerommet.
Det beste kameraet vi har testet, har kommet i en mer kompakt utgave til lavere pris.
Nye 2021 Mercedes S-klasse er fylt med innovative og kresne løsninger for både øyne og ører. Vi har tilbrakt noen dager bak rattet for å se og høre hva nykommeren har å by på!
Vil du ha hi-fi på pauserommet eller et par fine høyttalere til skrivebordet, kommer du langt for du langt for en rimelig penge her.
Med Celestee har Focal overgått det vi trodde var mulig fra lukkede hodetelefoner i denne prisklassen.
JBL Live Pro+ er komplett med aktiv støydemping, og selv om de låter middelmådig ut av boksen, redder de seg med en fabelaktig EQ i appen. Dermed kan de likevel få klasseledende lyd.
Xiaomi Mi 11 var den første mobilen med Qualcomms nye Snapdragon 888 prosessor. Det er mobilen du skal kjøpe hvis du vil ha mest for pengene.
Enten du får lov til å reise i påsken eller må nøye deg med en tur rundt i nærområdet, blir opplevelsen bedre med en bærbar reisehøyttaler i sekken.
Citroën har klart å elektrifisere C4 uten å gå i fella, og har skapt en helt annerledes opplevelse.
Electrocompaniet har oppdatert sitt phono-trinn, men endringene er subtile.
Samsung Galaxy SmartTag er en liten Bluetooth-brikke som holder orden på eiendelene dine.