Search
Generic filters

: Jays a-Jays One+

Kast de gamle - kjøp disse!

Her er den billigste og beste erstatningen for øreproppene som fulgte med mobilen.

Lyd & Bilde mener

Fyldig lyd Varm klang Fjernkontroll og mic
Vel avslappet diskant
 • Ørepropper
 • Fjernkontroll med mic
 • 16 ohm/95 dB
 • 14 gram
Vis mer
Vis mindre

Veil.pris 350 kr

De fleste har opplevd det. Øreproppene som følger med mobilen eller iPoden sitter dårlig i øret. Lydkvaliteten blir deretter med tynn bass og skingrete diskant. Så man går ut og kjøper et nytt sett ørepropper i håp om at de er bedre. Noe man aldri har en garanti for.

Men Jays har mange gode alternativer til dårlige ørepropper. A-Jays Four er en av modellene vi har testet og anbefaler. A-Jays One+ er enda rimeligere, men har likevel en praktisk flatkabel som ikke tvinner seg – og en kjempebonus for mobilbrukere:

Fjernkontroll til mobilen og mikrofon, som gjør det mulig å svare og ringe opp og føre en  samtale, eller styre musikkavspillingen. Fjernkontrollen støtter ikke bare iPhone, men også et bredt utvalg Android-mobiler.

Fem par silikonpropper følger med øreproppene, og det er viktig at man prøver seg frem for å finne et par som sitter godt i ørene. Bare da kan man få maksimalt ut av lydkvaliteten til øreproppene.

Som lyder godt. Veldig godt faktisk. Klangbalansen er behagelig varm og fyldig. Med et for mange kjærkomment fokus på bassgjengivelsen. Det gir øreproppene et stort fortrinn sammenlignet med det meste som følger med smartmobiler om dagen. Den fyldige lyden er mer ørevennlig i lengden, og når diskanten er avslappet nok til at den aldri lyder aggressivt, tar det lang tid før lyttetrettheten setter inn med A-Jays One+.

Lydbildet er åpent nok til at klangfarger og detaljer slipper fint i gjennom, og man føler egentlig ikke at øreproppene maskerer noe i musikken. Til den lave prisen er det ikke noe å stusse over. Disse øreproppene er mye bedre enn prisen indikerer, og vil gi en hver iPod- eller smartmobilbruker mye bedre lyd.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
Logg inn for å lese videre.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
9 kommentarer

Legg igjen en kommentar

  Les også

  På jakt etter en storskjerm til fornuftig pris? Da kommer Sony XH8096 akkurat som bestilt.
  BMW i8 er ingen Tesla. Den er mye fetere!
  De som nettopp har bestilt seg flunkende ny Audi e-tron, UTEN å krysse av for Bang & Olufsen lydanlegg, får ha oss tilgitt når vi sier: Auda …!
  Yamaha viser med all tydelighet hvorfor de behersker high-end bedre enn de fleste, med en platespiller som river ned konvensjoner og går sin egen vei.
  De små Klipsch-høyttalerne banker lydplanker på spilleglede og lydtrykk, og funker like bra på tv-en som mobilen.
  OnePlus Nord ble markedsført som om mobilen var ensbetydende med Jesus gjenkomst. Det er den ikke, men mindre kan vel også være bra.
  Bose Frames holder UV-strålene borte, samtidig som de sender luftige musikalske toner rett inn i øregangene dine. Er dette sommerens kuleste dings?
  Vanmoof S3 og X3 er de to nyeste elsykkelmodellene fra det hollandske selskapet, som mener at deres smarte og internettoppkoblede sykler er fremtidens mobilitet.

  Aktuelle tilbud

  Annonse

  HiFiMAN HE-1000se

  Veil.pris 38990 ,- Det rene vanvidd – men fy, så deilig! Sjekk beste pris

  Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport

  Veil.pris 3750 ,- Du kan svette og løpe kabelfritt med B&O Sjekk beste pris

  Audio-Technica ATH-CK3TW

  Veil.pris 1390 ,- Rimelig og god fra Audio-Technica Sjekk beste pris

  Beats Powerbeats Pro

  Veil.pris 2590 ,- Fortsatt blant våre favoritter Sjekk beste pris
  Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.