Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Jays a-Jays One+

Kast de gamle - kjøp disse!

Her er den billigste og beste erstatningen for øreproppene som fulgte med mobilen.
Lyd & Bilde mener
Fyldig lyd Varm klang Fjernkontroll og mic
Vel avslappet diskant
Spesifikasjoner
  • Ørepropper
  • Fjernkontroll med mic
  • 16 ohm/95 dB
  • 14 gram

De fleste har opplevd det. Øreproppene som følger med mobilen eller iPoden sitter dårlig i øret. Lydkvaliteten blir deretter med tynn bass og skingrete diskant. Så man går ut og kjøper et nytt sett ørepropper i håp om at de er bedre. Noe man aldri har en garanti for.

Men Jays har mange gode alternativer til dårlige ørepropper. A-Jays Four er en av modellene vi har testet og anbefaler. A-Jays One+ er enda rimeligere, men har likevel en praktisk flatkabel som ikke tvinner seg – og en kjempebonus for mobilbrukere:

Fjernkontroll til mobilen og mikrofon, som gjør det mulig å svare og ringe opp og føre en  samtale, eller styre musikkavspillingen. Fjernkontrollen støtter ikke bare iPhone, men også et bredt utvalg Android-mobiler.

Fem par silikonpropper følger med øreproppene, og det er viktig at man prøver seg frem for å finne et par som sitter godt i ørene. Bare da kan man få maksimalt ut av lydkvaliteten til øreproppene.

Som lyder godt. Veldig godt faktisk. Klangbalansen er behagelig varm og fyldig. Med et for mange kjærkomment fokus på bassgjengivelsen. Det gir øreproppene et stort fortrinn sammenlignet med det meste som følger med smartmobiler om dagen. Den fyldige lyden er mer ørevennlig i lengden, og når diskanten er avslappet nok til at den aldri lyder aggressivt, tar det lang tid før lyttetrettheten setter inn med A-Jays One+.

Annonse

Lydbildet er åpent nok til at klangfarger og detaljer slipper fint i gjennom, og man føler egentlig ikke at øreproppene maskerer noe i musikken. Til den lave prisen er det ikke noe å stusse over. Disse øreproppene er mye bedre enn prisen indikerer, og vil gi en hver iPod- eller smartmobilbruker mye bedre lyd.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

9 Comments

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.