: Ferrari by Logic3 T350

Skinnkledt italiensk luksuslyd

Ferrari vekker de rette assosiasjoner og merke-varen tåler godt å bli brukt på annet et sportsbiler. Som hodetelefoner.
Lyd & Bilde mener
Stort lydbilde Fjernkontroll og mic God støydemping Nydelig design
Ubalansert lyd Sitter nesten for godt Spiller ikke uten batterier
Spesifikasjoner
  • Lukket klokke • Aktiv støydemping
  • 40 mm element
  • 32 ohm, 110 dB
Annonse
Annonse
forfatter

Den steilende hingsten fra Scuderia Ferrari er et av bilverdenens mest kjente symboler. Ved siden av Spirit of Ecstasy og den tretaggede stjernen. Men i motsetning til de to siste, kan du finne Ferraris Cavallino på en rekke ulike produkter som ikke er laget av dem selv. Som Logic3s meget lekre hodetelefoner. Eller Ferrari by Logic3, som disse heter. Et par fullvoksne lukkede hodetelefoner med aktiv støydemping (mindre støy = mer musikk), som finnes i beige eller sort kunstskinn.

Logic3 er et engelsk selskap som har fått Ferraris velsignelse til å produsere ørepropper, dokkinghøyttalere og hodetelefoner, med Cavallinoen på. De har måttet holde seg til strenge kriterier for design, innpakning og kvalitet. Det kan man lett se på T350, som disse heter. Toppmodellen i Cavallino-serien koster det samme som AKG K495NC og Bose QC15, for å nevne to av de argeste konkurrentene. Men Cavallino T350 ser ut som de er mye dyrere enn begge til sammen.

Størrelsen og vekten gjør dem ikke like praktiske som QC15, men de spiller minst like bra. Støydempingen er fremdeles best i klassen på QC15, men T350 klarer fint å levere lydkvalitet i samme klasse. Men sammenlignet med AKG-en, lyder T350 ubalansert, det mangler varme og fylde i bassen, og jeg savner luftigheten og åpenheten i mellomtonen, som AKG K495NC har.

Litt mer dynamisk kontrast hadde også gjort seg. Når det er sagt, spiller de ikke noe dårligere enn Bose QC15. I hvert fall når jeg kobler inn Fostex hodetelefonforsterkere HP-P1. Da får dynamikken med ett mer bitt, lydbildet åpner seg mer, og kanalseparasjonen er med ett hørbar. Støydempingen fungerer effektivt nok til at du knapt hører noe av det som foregår rundt deg, og med litt mindre press på ørene, ville T350 vært perfekt til lange flyreiser. Om de bare hadde kunnet foldes sammen slik at de hadde fått plass i håndbagasjen. Logic3s toppmodell i Ferrari Cavallino-serien, lyder ikke dårligere enn mange andre hodetelefoner i denne klassen med støydemping. En hi-fi-versjon uten støydemping skulle jeg likt å høre, det er alltid bedre enn kompromisset aktiv støydemping innfører. Men den nydelige kvaliteten, og tross alt bra om enn ikke enestående lydkvalitet, gjør dette til et interessant alternativ i klassen. LS.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 29 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her
Har du dette produktet?
Gi din karakter.

0 / 5. Antall stemmer 0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Les også

JBL 4349 er ikke som andre høyttalere. De er mye, mye fetere!
Slanke høyttalere med voksen bass er ikke lett å finne, med mindre de heter PMC.
Med en av disse lydplankene blir det garantert en god jul.
Trådløs musikk i stereo blir ikke bedre enn med KEFs små høyttalere.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Fujifilm X-T200 er et perfekt startkamera for nysgjerrige fotografspirer.
Asus ZenBook Flip S UX371 er blant de beste hybride bærbare som kan kjøpes for penger akkurat nå. Spesielt skjermen er helt fantastisk.
Sony-zoomen koster en del, men den tekniske ytelsen gjør det mulig å forsvare prisen.
Så velutstyrt, og så riktig. Primare I35 Prisma snakker sannheten, med stram lyd og flott klang. Så spiller den hva det skal være av filer og tjenester.
Unik bærbar til kreative profesjonelle med begrenset budsjett. Skjermen er smart, men prisen er stiv.
Sony har krympet sitt beste allroundkamera, det har både positive og negative sider.
JBL 4349 er ikke som andre høyttalere. De er mye, mye fetere!
Ledvance har meldt seg på i kampen om å levere smart lys til det smarte hjem. Det er enkelt – og ikke særlig dyrt.
Philips har forent sin fargesprakende OLED-TV med en potent lydplanke fra Bowers & Wilkins. Resultatet er en skikkelig drømme-TV!
Robotstøvsugerne er selvkjørende computere som kan fjerne støvet, vaske gulvet – og holde vakt.
Slanke høyttalere med voksen bass er ikke lett å finne, med mindre de heter PMC.
Er du sugen på ekte 8K-oppløsning uten å betale en formue? Da kan Samsung Q700T være rett medisin.