: Ferrari by Logic3 T350

Skinnkledt italiensk luksuslyd

Ferrari vekker de rette assosiasjoner og merke-varen tåler godt å bli brukt på annet et sportsbiler. Som hodetelefoner.
Lyd & Bilde mener
Stort lydbilde Fjernkontroll og mic God støydemping Nydelig design
Ubalansert lyd Sitter nesten for godt Spiller ikke uten batterier
Spesifikasjoner
  • Lukket klokke • Aktiv støydemping
  • 40 mm element
  • 32 ohm, 110 dB
Annonse
Annonse
forfatter

Den steilende hingsten fra Scuderia Ferrari er et av bilverdenens mest kjente symboler. Ved siden av Spirit of Ecstasy og den tretaggede stjernen. Men i motsetning til de to siste, kan du finne Ferraris Cavallino på en rekke ulike produkter som ikke er laget av dem selv. Som Logic3s meget lekre hodetelefoner. Eller Ferrari by Logic3, som disse heter. Et par fullvoksne lukkede hodetelefoner med aktiv støydemping (mindre støy = mer musikk), som finnes i beige eller sort kunstskinn.

Logic3 er et engelsk selskap som har fått Ferraris velsignelse til å produsere ørepropper, dokkinghøyttalere og hodetelefoner, med Cavallinoen på. De har måttet holde seg til strenge kriterier for design, innpakning og kvalitet. Det kan man lett se på T350, som disse heter. Toppmodellen i Cavallino-serien koster det samme som AKG K495NC og Bose QC15, for å nevne to av de argeste konkurrentene. Men Cavallino T350 ser ut som de er mye dyrere enn begge til sammen.

Størrelsen og vekten gjør dem ikke like praktiske som QC15, men de spiller minst like bra. Støydempingen er fremdeles best i klassen på QC15, men T350 klarer fint å levere lydkvalitet i samme klasse. Men sammenlignet med AKG-en, lyder T350 ubalansert, det mangler varme og fylde i bassen, og jeg savner luftigheten og åpenheten i mellomtonen, som AKG K495NC har.

Litt mer dynamisk kontrast hadde også gjort seg. Når det er sagt, spiller de ikke noe dårligere enn Bose QC15. I hvert fall når jeg kobler inn Fostex hodetelefonforsterkere HP-P1. Da får dynamikken med ett mer bitt, lydbildet åpner seg mer, og kanalseparasjonen er med ett hørbar. Støydempingen fungerer effektivt nok til at du knapt hører noe av det som foregår rundt deg, og med litt mindre press på ørene, ville T350 vært perfekt til lange flyreiser. Om de bare hadde kunnet foldes sammen slik at de hadde fått plass i håndbagasjen. Logic3s toppmodell i Ferrari Cavallino-serien, lyder ikke dårligere enn mange andre hodetelefoner i denne klassen med støydemping. En hi-fi-versjon uten støydemping skulle jeg likt å høre, det er alltid bedre enn kompromisset aktiv støydemping innfører. Men den nydelige kvaliteten, og tross alt bra om enn ikke enestående lydkvalitet, gjør dette til et interessant alternativ i klassen. LS.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her
Har du dette produktet?
Gi din karakter.

0 / 5. Antall stemmer 0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Slipper også RF 100mm f2.8L, RF 400mm f2.8L og RF 600mm f4L.
Sony oppdaterer flaggskipkameraene.
Lanseres sammen med ny film i Contact Sheet-design
Klipschorn er 70 år i år. Det feires med å forvandle vårt lydrom til et inferno.
Asus ROG Flow X13 kan fint puttes i vesken, og den kan også brukes som nettbrett. Men den har grafikkrefter i tungvektsklassen.
Tangents lille trådløse forsterker er perfekt til det vesle begynneranlegget på hobbyrommet eller barnerommet.
Det beste kameraet vi har testet, har kommet i en mer kompakt utgave til lavere pris.
Nye 2021 Mercedes S-klasse er fylt med innovative og kresne løsninger for både øyne og ører. Vi har tilbrakt noen dager bak rattet for å se og høre hva nykommeren har å by på!
Vil du ha hi-fi på pauserommet eller et par fine høyttalere til skrivebordet, kommer du langt for du langt for en rimelig penge her.
Med Celestee har Focal overgått det vi trodde var mulig fra lukkede hodetelefoner i denne prisklassen.
JBL Live Pro+ er komplett med aktiv støydemping, og selv om de låter middelmådig ut av boksen, redder de seg med en fabelaktig EQ i appen. Dermed kan de likevel få klasseledende lyd.
Xiaomi Mi 11 var den første mobilen med Qualcomms nye Snapdragon 888 prosessor. Det er mobilen du skal kjøpe hvis du vil ha mest for pengene.
Enten du får lov til å reise i påsken eller må nøye deg med en tur rundt i nærområdet, blir opplevelsen bedre med en bærbar reisehøyttaler i sekken.
Citroën har klart å elektrifisere C4 uten å gå i fella, og har skapt en helt annerledes opplevelse.
Electrocompaniet har oppdatert sitt phono-trinn, men endringene er subtile.