Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Ferrari by Logic3 T350

Skinnkledt italiensk luksuslyd

Ferrari vekker de rette assosiasjoner og merke-varen tåler godt å bli brukt på annet et sportsbiler. Som hodetelefoner.
Lyd & Bilde mener
Stort lydbilde Fjernkontroll og mic God støydemping Nydelig design
Ubalansert lyd Sitter nesten for godt Spiller ikke uten batterier
Spesifikasjoner
  • Lukket klokke • Aktiv støydemping
  • 40 mm element
  • 32 ohm, 110 dB

Den steilende hingsten fra Scuderia Ferrari er et av bilverdenens mest kjente symboler. Ved siden av Spirit of Ecstasy og den tretaggede stjernen. Men i motsetning til de to siste, kan du finne Ferraris Cavallino på en rekke ulike produkter som ikke er laget av dem selv. Som Logic3s meget lekre hodetelefoner. Eller Ferrari by Logic3, som disse heter. Et par fullvoksne lukkede hodetelefoner med aktiv støydemping (mindre støy = mer musikk), som finnes i beige eller sort kunstskinn.

Logic3 er et engelsk selskap som har fått Ferraris velsignelse til å produsere ørepropper, dokkinghøyttalere og hodetelefoner, med Cavallinoen på. De har måttet holde seg til strenge kriterier for design, innpakning og kvalitet. Det kan man lett se på T350, som disse heter. Toppmodellen i Cavallino-serien koster det samme som AKG K495NC og Bose QC15, for å nevne to av de argeste konkurrentene. Men Cavallino T350 ser ut som de er mye dyrere enn begge til sammen.

Størrelsen og vekten gjør dem ikke like praktiske som QC15, men de spiller minst like bra. Støydempingen er fremdeles best i klassen på QC15, men T350 klarer fint å levere lydkvalitet i samme klasse. Men sammenlignet med AKG-en, lyder T350 ubalansert, det mangler varme og fylde i bassen, og jeg savner luftigheten og åpenheten i mellomtonen, som AKG K495NC har.

Litt mer dynamisk kontrast hadde også gjort seg. Når det er sagt, spiller de ikke noe dårligere enn Bose QC15. I hvert fall når jeg kobler inn Fostex hodetelefonforsterkere HP-P1. Da får dynamikken med ett mer bitt, lydbildet åpner seg mer, og kanalseparasjonen er med ett hørbar. Støydempingen fungerer effektivt nok til at du knapt hører noe av det som foregår rundt deg, og med litt mindre press på ørene, ville T350 vært perfekt til lange flyreiser. Om de bare hadde kunnet foldes sammen slik at de hadde fått plass i håndbagasjen. Logic3s toppmodell i Ferrari Cavallino-serien, lyder ikke dårligere enn mange andre hodetelefoner i denne klassen med støydemping. En hi-fi-versjon uten støydemping skulle jeg likt å høre, det er alltid bedre enn kompromisset aktiv støydemping innfører. Men den nydelige kvaliteten, og tross alt bra om enn ikke enestående lydkvalitet, gjør dette til et interessant alternativ i klassen. LS.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.