: T-JAYS Four

Smidig og anvendelig

T-JAYS Four har vært på markedet en stund, men uten DSP-muligheten. Allerede fra begynnelsen merker man at den er tenkt å kunne brukes i alle sammenheng, og med en utmerket handsfree hvor du kan heve og senke volumet og bytte låt.
Annonse
Annonse

Lydmessig låter den Rock ’n Roll. Den får deg til å ville øke volumet, og det kan være at man også tramper takten til musikken. Lyden er kul og engasjerende, men det kan lett bli for mye av det gode. Man kan bli litt trøtt i ørene etter en time. Men da er det med høyt volum, og lyden oppleves ikke som påtrengende eller med noen direkte forvrengning. Det er få hodetelefoner i denne prisklassen som kan levere dette.

Min medlytter liker at det er en hel del bass og at diskanten føles litt avrullet, og det kan også være en fordel når man bruker den på Spotify og lignende.

T-JAYS med Dirac
Her kommer det en ro, en stillhet i musikken. Detaljer som man ikke hadde hørt før kommer frem, og man trenger ikke å ha musikken så høyt lenger for å høre – alt er der allerede.

Til å begynne med syntes medlytteren at det låt ”kjedeligere” enn før. Men så oppdaget han at han ikke ble trøtt selv etter fire timer – nå spilte han på halve volumet sammenlignet med tidligere. Og likevel oppleves det om mulig, enda mer engasjerende, og trommer, cymbaler, stemmer – alt låter naturlig. Det Dirac gjør for t-JAYS Four er å gi deg en helt annen lydopplevelse. Hodetelefonen er fra begynnelsen blant de beste i klassen, men med Dirac kan den sammenlignes med hodetelefoner til minst den doble prisen. t-JAYS Four er så allround som den kan bli. Tekno, metall, klassisk – den leverer alt med glede. For noen kan den iblant oppleves litt brummete og påtrengende, og det er lett at man fokuserer på basstung musikk, da det er der den trives aller best. Men her kommer Dirac-appen inn og kombinasjonen gir deg en hodetelefon som er vanskelig å finne noen feil ved.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 29 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Også i denne testen:

XTZ Earphone 12

High-end for småpenger

For den som har Spotify som primær signalkilde skal man være klar over at XTZ avslører svakheter i den komprimerte gjengivelsen, som lett kan bli slitsom å høre på.

High-end for småpenger
Store kabinett
Har du dette produktet?
Gi din karakter.

0 / 5. Antall stemmer 0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Sven Bilen


Siste artikler:

Annonse
Annonse

Les også

Geneva er tilbake med en gnistrende stereohøyttaler i et stilrent retrokabinett.
JBL 4349 er ikke som andre høyttalere. De er mye, mye fetere!
Slanke høyttalere med voksen bass er ikke lett å finne, med mindre de heter PMC.
Med en av disse lydplankene blir det garantert en god jul.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Den er ikke sprek, den lader tregt og kjører ikke langt om gangen. Men Mazda MX-30 har et lydanlegg som mange vil misunne den.
Netatmo Smart Video Doorbell er blant få kablede smarte ringeklokker som fungerer med norsk strømforsyning. Her trenger du heller ikke abonnement for full funksjonalitet.
Audezes gaming-headset nyter godt av planar-teknologien fra selskapets luksushodetelefoner.
Geneva er tilbake med en gnistrende stereohøyttaler i et stilrent retrokabinett.
Volvos første elbil har alt som skal til for å bli en storselger, men det er to ting man skal huske på.
Fujifilm X-T200 er et perfekt startkamera for nysgjerrige fotografspirer.
Asus ZenBook Flip S UX371 er blant de beste hybride bærbare som kan kjøpes for penger akkurat nå. Spesielt skjermen er helt fantastisk.
Sony-zoomen koster en del, men den tekniske ytelsen gjør det mulig å forsvare prisen.
Så velutstyrt, og så riktig. Primare I35 Prisma snakker sannheten, med stram lyd og flott klang. Så spiller den hva det skal være av filer og tjenester.
Unik bærbar til kreative profesjonelle med begrenset budsjett. Skjermen er smart, men prisen er stiv.
Sony har krympet sitt beste allroundkamera, det har både positive og negative sider.
JBL 4349 er ikke som andre høyttalere. De er mye, mye fetere!