TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Audio-Technica ATH-M40X

Mini-me

Light-versjonen av Audio-Technicas berømte studiohodetelefon, er et rimelig alternativ for musikere, DJ-er og alle andre som foretrekker balansert lyd.

forfatter
Publisert 25.08.14 - 05:53
L&B mener
Fyldig og potent lyd med god dynamikk og balanse. Bedre til studiobruk, og DJ-er enn til hi-fi-freaker.
Ingen fjernkontroll og mic på ledningen. Litt lukket lydbilde.
Spesifikasjoner
 • lukkede hodetelefoner
 • 40 mm elementer
 • 35 ohm/98 dB følsomhet
 • 240 gram
Veil. pris 995Pr. 25.08.14 Produktside

De litt mindre ATH-M40X, er støpt i samme ånd som storebroren M50X. De er nesten like store og tunge, men ikke fullt så påkostet. Begge retter seg mot studiomusikere, DJ-er, men også til vanlige folk som vil ha samme lyden som man søker etter i studio.

Nemlig en åpen, ærlig og balansert lyd som ikke farger musikken. Til den typen bruk finnes det mange alternativer til Audio-Technicas M-serie, men det er en grunn til at de er blitt så populære. Hodetelefonene med lukkede øreklokker, er solide og M40X har som alle M-modeller med X, fått avtakbar kabel. Ingen av dem med fjernkontroll og mic.

Lyden er ikke så veldig forskjellig fra de større og dyrere M50X. Klangbildet er varmt, tonene fyldige, men de er ikke like godt balansert. Eller åpne. Detaljer er litt maskert i M40X, sammenlignet med M50X, og lydbildet er ikke like luftig og fokusert. Bassen er minst like potent, men som lytteinstrument er de en light-utgave av toppmodellen.

Det gjør dem slett ikke dårlige, for det er absolutt kvalitetslyd for pengene i M40X. De bekrefter bare at det er mer å hente på lydkvalitet, hvis man er villig til å betale mer.

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
 • Over 6000 produkt-tester
 • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
 • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
 • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
 • Alltid oppdatert på siste nytt
 • Nyhetsbrev rett i innboksen
 • L&B TechCast - en podcast av L&B
 • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
 • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

1 Kommentar
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Billig USB-DAC fra Creative Sond Blaster X1 er en kompakt og rimelig USB-DAC til PC-en.
Finnes det lys finnes det lyd Uendelig spilletid takket være solcelleteknologi
Glitrende fra Sennheiser Etter tre år har Sennheiser endelig oppdatert sine Momentum trådløse hodetelefoner. Og Momentum 4 Wireless skuffer ikke.
LG lanserer nye ørepropper LGs nye Tone Free ørepropper sitter som støpt, og lover store lydopplevelser med blant annet Dolby Atmos og støyreduksjon.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend