Fjærlett superlyd

Audio-Technicas toppmodell er en av verdens beste hodetelefoner, og er mye lettere enn sine konkurrenter.

Musikken gjengis med ekstrem presisjon, både på lydbilde og transienter. Lett vekt gjør dem ekstra behagelige. Blant våre klare favoritter!
Meget høy impedans gjør at hodetelefonene kan låte slankt og blodfattig med feil forsterker.
Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
Logg inn for å lese videre.

Type: Åpen, over øret

Sammenleggbare: Nei

Mikrofon / fjernkontroll: Nei / nei

Kabel: Rett (3 m) 6,3 mm

Elementer: 58 mm wolframbelagt

Impedans: / følsomhet: 420 ohm / 100 dB/mW

Vekt: 270 gram (uten kabel)

Farge: Svart

Audio-Technicas hodetelefoner fortjener det beste fra lydkilden, og det gjelder ikke minst med toppmodellen ATH-ADX5000. Her har man nemlig potensialet til å slippe løs musikken med alle detaljene intakt, i et dynamisk inferno av storslagenhet. Spesielt mikrodynamikken er imponerende, hvor bittesmå transienter avgis lynraskt. Men det holder ikke at forsterkeren er god. Den må være riktig. For om du har en med altfor lav utgangsimpedans – altså høy dempefaktor, som er hva mange forsterkerprodusenter streber etter – så kan du gå glipp av viktig varme og fylde i bassen. Hvis du da ikke har en måte å gjøre EQ-innstilling på. Audio-Technicas egen forsterker AT-HA5050H løser biffen. En heftig hybridforsterker med rør i forforsterkertrinnet og transistorer på utgangene, som i tillegg til å være kraftig og stabil gir noen valgmuligheter når det kommer til utgangsimpedans. Det sitter fire par hodetelefonutganger, hver med ulik impedans: 120, 82, 33 og 0,1 ohm. Lavest impedans gir høyest dempefaktor, og omvendt. Ved å velge en av utgangene med høyere utgangsimpedans, så kommer magien frem. Samtidig blir detaljene i toppen ivaretatt på glimrende vis. En vinn-vinn-situasjon, og de to produktene går sammen som hånd i hanske. Sammen med ATH-ADX5000 gir AT-HA5050H noe av den beste lyden vi noen gang har hatt på ørene våre. Rett og slett fantastisk.

Beste priser

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.