TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Lynraske TV-er fra TCL

144 Hz gjør TCLs nye mini-LED TVer raske nok for profesjonell gaming.

På CES viste TCL frem  lanserte TCL sine første mini-LED-modeller med 144 Hz, som betyr at de er raske nok for profesjonell gaming. Mens 120 Hz skjermer er mer enn nok til at de fleste av oss kan drukne seg inn i spillet (du vil neppe se forskjell på 120 og 144 Hz i det daglige), vil profesjonelle gamere hevde at hver bilderamme teller, og at en enda raskere skjerm gjør at man slipper å miste verdifull tid, når man skal skyte ned fienden som lurer rundt hjørnet.

Det er altså disse gamerne TCL nå henvender seg til.

Billig OLED-utfordrer? High-end teknologi i en budsjett-TV virker unektelig spennende.

TCL vil bli størst på mini-LED

Den nye generasjonen mini-LED-TV-er, som er basert på TCLs egen mini-LED-teknologi, skal gi en en bedre visuell opplevelse i spill og annet actionfylt innhold. Med over 1000 lokale dimmesoner reduseres artefakter i bildet, og da spesielt i skyggeområdene. Vi loves «enestående lysstyrke, slående kontrast og superjevn grafikk uten hakking».

TCL har satt seg som mål å bli den ledende aktøren innen mini-LED-TV i de kommende årene, «med høyere produksjonsstandarder, høyere energieffektivitet og førsteklasses bildeytelse.»

Ingen konkrete modeller

TCL avslørte ingen spesifikke TV-modeller, dermed vet vi heller ingen priser på disse. De nye modellene vil bli presentert når de blir tilgjengelig i Norden senere på våren.

 

Legg igjen en kommentar

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Lyd & Bilde