TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Lynraske TV-er fra TCL

144 Hz gjør TCLs nye mini-LED TVer raske nok for profesjonell gaming.

forfatter
Publisert 04.01.22 - 19:36

På CES viste TCL frem  lanserte TCL sine første mini-LED-modeller med 144 Hz, som betyr at de er raske nok for profesjonell gaming. Mens 120 Hz skjermer er mer enn nok til at de fleste av oss kan drukne seg inn i spillet (du vil neppe se forskjell på 120 og 144 Hz i det daglige), vil profesjonelle gamere hevde at hver bilderamme teller, og at en enda raskere skjerm gjør at man slipper å miste verdifull tid, når man skal skyte ned fienden som lurer rundt hjørnet.

Det er altså disse gamerne TCL nå henvender seg til.

Les også Billig OLED-utfordrer? High-end teknologi i en budsjett-TV virker unektelig spennende.

TCL vil bli størst på mini-LED

Den nye generasjonen mini-LED-TV-er, som er basert på TCLs egen mini-LED-teknologi, skal gi en en bedre visuell opplevelse i spill og annet actionfylt innhold. Med over 1000 lokale dimmesoner reduseres artefakter i bildet, og da spesielt i skyggeområdene. Vi loves «enestående lysstyrke, slående kontrast og superjevn grafikk uten hakking».

Les også Vi har testet PlayStation 5! Sonys toppspekkede spillkonsoll leverer lynrask ytelse og sylskarp grafikk – skreddersydd for neste generasjons avanserte spill.

TCL har satt seg som mål å bli den ledende aktøren innen mini-LED-TV i de kommende årene, «med høyere produksjonsstandarder, høyere energieffektivitet og førsteklasses bildeytelse.»

Les også Treffsikker lyskanon Samsung QN90A er en gnistrende lyssterk TV som gir full kontroll over spillopplevelsen.

Ingen konkrete modeller

TCL avslørte ingen spesifikke TV-modeller, dermed vet vi heller ingen priser på disse. De nye modellene vil bli presentert når de blir tilgjengelig i Norden senere på våren.

 

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Skulpturen er en luksus-TV Hvis du har en sterk estetisk sans - og vanvittig mange penger til å finansiere den - kan C Seed N1 gi deg en "usynlig" 165-tommer i stua.
Vi tester Samsungs første OLED-TV Endelig har vi fått testet en av årets mest omdiskuterte og etterlengtede TV-er! Samsung S95B leverer svært imponerende bildekvalitet, men har også visse forbedringspunkter.
Vi tester den nye 2022-modellen av The Frame Årets versjon av Samsung The Frame ser enda mer malerisk ut, takket være en mattere skjermoverflate. Den kan også snus på høykant!
Nye QLED TV-er fra... Sharp? Sharp er tilbake i Norden og presenterer en ny Android TV-serie med QLED-teknologi og innebygd lyd fra Harman Kardon!
TCL lanserer 98-tommer til rekordpris Drømmer du om ordentlig kino hjemme? TCL slår et slag for de virkelig store TV-skjermene med 98C735.
LG avslører ny design-TV En potensiell utfordrer til Samsung The Frame?
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend