Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Samsung The Frame oppdateres med kunstverk fra «The Met»

Samsungs Art Store utvides med kjente kunstverk fra Metropolitan Museum of Art.

Skrevet av / 16.09.23 - 10:00
Samsung The Frame oppdateres med kunstverk fra «The Met»

Samsung The Frame er en populær TV-modell her i Norden, kanskje først og fremst på grunn av stuevennlig design, men også muligheten for at skjermen kan vise ulike bilder når den ikke brukes som TV.

Samsungs Art Store gir tilgang til et bredt utvalg av ulike foto, malerier og digital kunst, og nå utvides porteføljen med mer kunst.

(Foto: Samsung)

Kunst fra «The Met»

Eiere av The Frame får nå tilgang til kunstverk fra Metropolitan Museum of Art i, også kjent som The Met. Det regnes som et av verdens største og viktigste kunstmuseer, med beliggenhet på Manhattan i New York.

Art Store-kolleksjonen inkluderer blant andre Edgar Degas’ The Rehearsal of the Ballet Onstage (ca. 1874); Vincent Van Goghs Sunflowers (1887) og Paul Cézannes Still Life with Apples and Pot of Primroses (ca. 1890).

(Foto: Samsung)

Kolleksjonen er tilgjengelig i Norden fra i dag gjennom Samsung Art Store, på alle modeller av The Frame. Et abonnement på Art Store koster 49 NOK/ måned.

Dagens modell av The Frame er så langt vi vet lik LS03B-modellen som vi testet i fjor. Den har et såkalt Matte Display – en matt skjermoverflate som reduserer lysrefleksjoner. Det gir en en lerretslignende effekt som er velegnet for å vise personlige fotografier og eller kunst. Man kan også velge mellom et bredt utvalg av ulike rammer, samt et roterende veggfeste.

Les også Samsung slipper Disney-utgave av The Frame Med Disney-signert ramme, 100 unike kunstverk og en "Mikke Mus-inspirert" fjernkontroll.
Les også Vi tester den nye 2022-modellen av The Frame Årets versjon av Samsung The Frame ser enda mer malerisk ut, takket være en mattere skjermoverflate. Den kan også snus på høykant!
Les også The Frame får ny innramming Et nytt samarbeid gir flere tilpasningsmuligheter til The Frame. Kan det friste med en innramming i gull?
Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Her er Samsungs nye TV-modeller 2024: Full av AI-funksjoner

TCLs 163-tommer X11H demonstrert i Kina

Nå vet vi prisene på årets nye OLED-TV-er fra LG

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

Nå kan du gjøre et TV-kupp

TCL C855 går til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nå kan du se OLED-TV på flytur

Mer Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Se hva vi fant hos LG i Tyskland

Sniktitt på LGs nye OLED-modeller i Frankfurt

Lyd & Bilde
Scroll to Top