Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Samsung og FRAME IT lanserer nye rammer til The Frame

Et nytt samarbeid gir flere tilpasningsmuligheter til The Frame. Kan det friste med en innramming i gull?

Skrevet av / 02.06.23 - 08:00
Samsung og FRAME IT lanserer nye rammer til The Frame

Samsung The Frame er en av verdens mest populære TV-modeller: takket være slank design, integrert veggfeste og utskiftbare rammer har dette også blitt en etterspurt favoritt blant interiørbevisste TV-seere her i Norden. Nå lanserer Samsung et samarbeid med det svenske rammeverkstedet FRAME IT, som gjør at The Frame kan tilpasses flere ulike hjem og interiørstiler.

Rammene fra FRAME IT har en tykkere, mer rustikk profil. (Foto: Samsung)
Les også Vi tester den nye 2022-modellen av The Frame Årets versjon av Samsung The Frame ser enda mer malerisk ut, takket være en mattere skjermoverflate. Den kan også snus på høykant!
De nye rammene leveres i hvitt, svart, gull og champagne. (Foto: Samsung)

Tykkere, mer rustikke rammer

Som et ledd i samarbeidet presenteres det nå fire nye rammer i fargene hvit, svart, gull og champagne. De nye rammene er inspirert av FRAME ITs serier Stockholm og Rome, og er er vesentlig bredere enn originalrammene fra Samsung.

Rammene er laget i henholdsvis treverk og komposittmateriale, og har dessuten en mer rustikk, klassisk utforming. Det kan være nyttig når du vil tilpasse til din personlige interiørstil, matche en bildevegg eller lignende.

– Vi i Samsung setter alltid mennesker i fokus når vi designer produktene våre og jobber for å møte en økt etterspørsel etter teknologi som kan skreddersys til individuell atferd, behov, stil og hjem. De nye rammene til The Frame er et strålende eksempel på at teknologi og interiør kan gå hånd i hånd. Vårt håp er at de vil passe til flere stuer og utvide mulighetene for å skape mer personlige hjem, sier Henrik Aronsson, Vice President Consumer Electronics hos Samsung i Norden.

Pris og tilgjengelighet

De nye rammene passer til Samsungs The Frame fra årsmodell 2021 og oppover (LS03A) i skjermstørrelser fra fra 43 til 85 tommer.

Samsung forteller at de første rammene kommer for salg nå i juni, og står utstilt i FRAME IT sine butikker i Stockholm, Gøteborg og Uppsala. Rammene kan også kjøpes på nett via FRAME ITs nettbutikk. Veiledende pris skal ligge 2499 og 3499 kroner, men i skrivende stund er det en redusert kampanjepris som gjelder ut juni. En standard originalramme fra Samsung koster til sammenligning rundt tusenlappen – så det koster litt for premium finish!

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

Nå kan du gjøre et TV-kupp

TCL C855 går til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nå kan du se OLED-TV på flytur

Mer Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Se hva vi fant hos LG i Tyskland

Sniktitt på LGs nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer, noen større?

Nå i butikk: TCL X955-serien

Sniktitt på Samsungs 2024 TV-modeller

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top