Nyhet

Samsung hedrer Disney med spesialutgave av The Frame

Med Disney-signert ramme, 100 unike kunstverk og en "Mikke Mus-inspirert" fjernkontroll.

Skrevet av / 24.08.23 - 15:34
Samsung hedrer Disney med spesialutgave av The Frame

Samsung Electronics lanserte i dag en ny Disney-inspirert utgave av deres mest populære TV. Den kalles The Frame-Disney100 Edition, og slippes i anledning Disneys 100-årsjubileum.

Den eksklusive utgaven er basert på en 2022/2023-modell Samsung The Frame LS03B, med 4K-oppløsning og QLED-LCD bildepanel.

«Vi er begeistret over å kunne tilby denne unike utgaven av The Frame for å feire Disneys 100-årsjubileum”, sier Cheolgi Kim, Executive Vice President for Visual Display Business i Samsung Electronics. «Samarbeid som disse er en spennende måte å fremheve The Frame sine særegne funksjoner, som har utviklet måten vi bruker skjermene våre og konsumerer innhold på. Vi håper denne unike utgaven av The Frame lar flere oppleve den fantastiske seeropplevelsen som TV-en har å tilby.”

Samsung The Frame-Disney100 Edition

TV-en blir kun tilgjengelig i 65 tommer i et begrenset antall. Samsung oppgir ikke nøyaktig hvor mange eksemplarer, men hevder at det er en limitert utgave, og målet med TV-en er å «vekke magien til live gjennom unik Disney-inspirert design, tilbehør og kunst».

The Frame-Disney100 Edition _02

Når TV-en slås på, blir seerne møtt av en «Samsung x Disney100» logo på skjermen. TV-en leveres med rammer i fargen platina silver metal med Disney-signatur.

Modellen kommer også med en Solar Cell fjernkontroll(oppladbar) i matchende farge: de svarte knappene skal være et nikk til Mikke Mus. Men den mest interessante finessen er nok det store bildegalleriet som følger med.

The Frame-Disney100 Edition med en Mikke Mus-inspirert SolarCell-fjernkontroll. (Foto: Samsung)

Kommer med 100 Disney-kunstverk

The Frame-Disney100 Edition kommer nemlig med 100 originale Disney-kunstverk, tilgjengelig for nedlasting gjennom Samsung Art Store. Med innhold fra Walt Disney, Pixar, Marvel, Lucasfilm og National Geographic kan Disney-fans boltre seg i bilder av sine favorittkarakterer, og vise disse som skjerminnhold når TV-en står i standby-modus. Samsung Art Store byr som kjent også på en rekke bildesamlinger fra museer som Louvre og Tate, og kunstnere som Monet og Van Gogh.

Et av høydepunktene ved The Frame-Disney100 Edition er den kuraterte Disney-samlingen i Samsung Art Store. (Foto: Disney/Pixar)
Les også Har vi fått nok av Star Wars spin-offer nå? Disney+ fortsetter med å skvise Star Wars-sitronen.

Pris og tilgjengelighet

The Frame-Disney100 Edition er tilgjengelig for bestilling via www.samsung.com fra og med i
dag, og prisen oppgis å være 21999 kroner (65″).

Les også Vi tester den nye 2022-modellen av The Frame Årets versjon av Samsung The Frame ser enda mer malerisk ut, takket være en mattere skjermoverflate. Den kan også snus på høykant!
Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer sofistikert kunst til The Frame

Her er høstens nye TV-modeller fra Philips

Ny Playstation-app til Android TV

Thomson på IFA: Viste gjennomsiktig OLED

Storskjerm med gaming mode

Store, sterke og lynraske TV-er fra Hisense

Scroll to Top