Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Samsung lanserer 98″ QLED-TV i Q80C-serien

I dag lanserer Samsung sin største QLED-TV hittil, og vi har prisen.

Skrevet av / 07.07.23 - 10:55
Samsung lanserer 98″ QLED-TV i Q80C-serien

I dag presenterer Samsung sin nye 98” QLED Q80C TV i Europa, og utvider med det sitt brede TV-sortiment for å gi flere valgmuligheter.

– De siste årene har vi observert et økt behov for større skjermer blant forbrukere. I Samsung jobber vi dedikert for å tilby produkter som oppfyller kundenes individuelle behov og som kan forenkle deres hverdag, sier Jose Barreiro-Lopez, Vice President for Europe Visual Display Office, Samsung Europe.

Samsung TQ98Q80C. (Foto: Samsung)

Samsung 98” Q80C

Den nye 98-tommeren er største modell i den nye Q80C-serien fra Samsung. Dette er en QLED LCD-TV med Full Array LED-baklys og lokal dimming. Skjermen drives av en 4K Neural Quantum-prosessor,  som bruker AI oppskaleringsteknologi for å forbedre og tilpasse bildekvaliteten til storskjermen.

Skjermen er selvfølgelig HDR-kompatibel, og Samsungs lover livlige og autentiske farger, validert av PANTONE™. Den nye bildeinnstillingen EyeComfort Mode er designet for å automatisk justere skjermens lysstyrke og fargetone på kveldstid, slik at bildene blir varmere og mer behagelig for øynene.

Q80C har en såkalt SuperSlim-design med supertynn ramme, for at skjermen ikke skal ta større plass enn nødvendig. På lydsiden er det støtte for Dolby Atmos, Samsungs OTS (Object Tracking Sound) og Q-Symphony som fungerer i samspill med Samsung lydplanker.

Samsung legger også vekt på partnerskapet med Signify gjennom appen Philips Hue Sync. Denne appen kan synkronisere bildegjengivelsen på skjermen med Hue fargelyspærer og lysstriper rundt om i rommet, og således forsterke TV- og spillopplevelsen.

Les også Nettopp kjøpt en "ny" Samsung-TV? Ikke les dette... Et skred av nye Neo QLED 8K, 4K og OLED-modeller. Den største skjermen blir på hele 98 tommer!

Pris og tilgjengelighet

Samsung TQ98Q80C lanseres i dag, 7. juli globalt over hele verden, og i skrivende stund ser den ut til å treffe Norden i august. Vi fant TV-en i nettbutikken til Elkjøp, Power og Komplett til en pris på 79.990 kroner. Det er vesentlig mer enn TCLs 98-tommer i C735-serien som vi har testet tidligere, så det skal bli spennende å se hvordan Samsung-nykommeren yter mot denne, og ikke minst Sonys 98-tommer i X90L-serien som også lanseres i år.

Les også Den største TV-en vi noen gang har testet Glem 85” - nå er det 98” som gjelder dersom du vil ha den største TV-en i gata! TCL 98C735 er et gedigent beist av en TV, og bildekvaliteten overrasker.
Les også Nå vet vi prisen på Sonys 98-tommer Sony slår på stortromma og lanserer sin første 98-tommers 4K TV. Nå vet vi dessuten hvor mye den skal koste!
Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.
Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Apple TV med tvOS 18 får støtte for 21:9-format

Ny stor og billig TV fra Samsung

Elkjøp: Nå tar TV-salget av!

Samsung: Nå kommer den nye The Frame-modellen

TCL lanserer ny TV-modell med bred appell

Her er TCL C855

Her er TCLs "The Frame"-konkurrent

Her er Panasonics 2024 TV-modeller

Loewe OLED-TV er nå "Made in Germany"

Enorm 3D-skjerm fra LG

Her er Samsungs nye TV-modeller 2024: Full av AI-funksjoner

TCLs 163-tommer X11H demonstrert i Kina

Scroll to Top