TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Panasonics TV-er får Apple TV+

Apples strømmetjeneste slippes nå til Panasonics TV-modeller.

Har du en Panasonic-TV fra 2017 eller nyere? Da kan du nå få tilgang til Apples TV+! Strømmetjenesten fra Apple rulles ut til TV-modeller fra 2017 og oppover. Det forteller Panasonic Nordic i en melding til Lyd & Bilde.

Apple TV+ på Panasonic TV

Panasonics TV-er er kjent for flott bildekvalitet og god brukervennlighet, men brukergrensesnittet My Home Screen har haltet litt når det gjelder tilgang på populære strømmetjenester – spesielt sammenlignet med konkurrerende systemer som Samungs Tizen, LGs WebOS og ikke minst Android-TV. Panasonic ser imidlertid ut til å ha tatt mangelen på alvor: Den etterlengtede Disney+ appen ble lansert for en tid tilbake, og nå er det altså Apple TV+ som står for tur. Hvem vet, kanskje vi kan forvente oss HBO Max en gang i fremtiden?

<
>
Vi fant Apple TV+ tilgjengelig under Applikasjoner på en Panasonic 48JZ1000 OLED-TV. (Foto: Audun Hage)

 

Dersom du har en Panasonic TV av nyere årgang vil du nå kunne se Apple TV-logoen under tilgjengelige apper for nedlasting: Støttede modeller omfatter modellseriene EZ, EX, FZ, FX, GZ, GX, HZ, HX, JZ, og JX.

Fetere lyd fra Panasonic og Disney+ Panasonic har oppdatert Disney-appen sin med det populære Atmos-formatet.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.