Panasonics TV-er får Apple TV+
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Panasonics TV-er får Apple TV+

Apples strømmetjeneste slippes nå til Panasonics TV-modeller.

forfatter
Publisert 07.12.21 - 12:12

Har du en Panasonic-TV fra 2017 eller nyere? Da kan du nå få tilgang til Apples TV+! Strømmetjenesten fra Apple rulles ut til TV-modeller fra 2017 og oppover. Det forteller Panasonic Nordic i en melding til Lyd & Bilde.

Les også Mest for Apple-brukerne Apples egen strømmetjeneste er en spennende nykommer med høy teknisk kvalitet: Vi savner bare mer, og bedre, originalt innhold!

Apple TV+ på Panasonic TV

Panasonics TV-er er kjent for flott bildekvalitet og god brukervennlighet, men brukergrensesnittet My Home Screen har haltet litt når det gjelder tilgang på populære strømmetjenester – spesielt sammenlignet med konkurrerende systemer som Samungs Tizen, LGs WebOS og ikke minst Android-TV. Panasonic ser imidlertid ut til å ha tatt mangelen på alvor: Den etterlengtede Disney+ appen ble lansert for en tid tilbake, og nå er det altså Apple TV+ som står for tur. Hvem vet, kanskje vi kan forvente oss HBO Max en gang i fremtiden?

<
>
Vi fant Apple TV+ tilgjengelig under Applikasjoner på en Panasonic 48JZ1000 OLED-TV. (Foto: Audun Hage)

 

Dersom du har en Panasonic TV av nyere årgang vil du nå kunne se Apple TV-logoen under tilgjengelige apper for nedlasting: Støttede modeller omfatter modellseriene EZ, EX, FZ, FX, GZ, GX, HZ, HX, JZ, og JX.

Les også Fetere lyd fra Panasonic og Disney+ Panasonic har oppdatert Disney-appen sin med det populære Atmos-formatet.

youtu.be/KqRinkpSVU4

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Skulpturen er en luksus-TV Hvis du har en sterk estetisk sans - og vanvittig mange penger til å finansiere den - kan C Seed N1 gi deg en "usynlig" 165-tommer i stua.
Vi tester Samsungs første OLED-TV Endelig har vi fått testet en av årets mest omdiskuterte og etterlengtede TV-er! Samsung S95B leverer svært imponerende bildekvalitet, men har også visse forbedringspunkter.
Vi tester den nye 2022-modellen av The Frame Årets versjon av Samsung The Frame ser enda mer malerisk ut, takket være en mattere skjermoverflate. Den kan også snus på høykant!
Nye QLED TV-er fra... Sharp? Sharp er tilbake i Norden og presenterer en ny Android TV-serie med QLED-teknologi og innebygd lyd fra Harman Kardon!
TCL lanserer 98-tommer til rekordpris Drømmer du om ordentlig kino hjemme? TCL slår et slag for de virkelig store TV-skjermene med 98C735.
LG avslører ny design-TV En potensiell utfordrer til Samsung The Frame?
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend