TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Nå kan du laste ned HBO Max

Strømmetjenesten HBO Max er nå tilgjengelig for nedlasting på en rekke plattformer. Her finner du den!

forfatter
Publisert 26.10.21 - 11:34

HBO Max er tilgjengelig for nedlasting og klar til bruk på en rekke plattformer fra og med i dag, 26. oktober. Det inkluderer Android og iOS mobiler, nettlesere til Windows, Mac og Chromebook, og ikke minst en rekke smart-TVer!

For å se HBO Max behøver du et abonnement. Prisen for HBO Max er 89,- kr i måneden. De som fra før er HBO Nordic abonnenter kan bruke den samme innloggingen som før.

Her finner du HBO Max på din aktuelle platttform:

Nettleser

Webadressen til HBO Max er enkel og grei: https://www.hbomax.com/no/no

 

Android mobil

 

 

Har du en Android-mobil kan du finne HBO Max-appen på denne lenken: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hbo.hbonow

 

Apple iOS/TV OS

Har du en Apple-enhet finner du nå HBO-tjenesten i App Store: https://apps.apple.com/no/app/hbo-max-str%C3%B8m-tv-og-filme/id971265422?l=nb

Android TV (Philips, Sony, TCL, Panasonic m.fl)

HBO Max appen ligger nå tilgjengelig i Google Play Store på din Android TV.

LG smart TV

Dersom du har en LG-TV (2017-modell med WebOS 3.5 eller nyere), finner du HBO Max appen i LG Content Store, tilgjengelig fra menylinjen.

Samsung smart TV

Har du en smart-TV fra Samsung med Tizen-brukergrensesnitt kan du finne HBO Max i menyen under APPS, eller ved å skrive «hbo» i søkefeltet.

Les også ALT du må vite om HBO Max! I dag transformeres HBO Nordic til HBO Max - slik kommer du deg på tjenesten.

Playstation

Vi fant HBO-appen under «Medier» på PlayStation 5.

Altibox

I Altibox-appen var det fortsatt HBO Nordic som gjaldt da vi sjekket i dag, med en melding om at HBO Max “kommer snart”.

 

Xbox

HBO Max er også på plass i Microsoft Store til Xbox – her på en Xbox Series X.

 

HBO Max: Første inntrykk

<
>

Vi har så vidt rukket å sjekke ut HBO Max-tjenesten på en Android-TV fra Philips, og førsteinntrykket er at den nye plattformen ser oversiktlig og fin ut. Brukervennligheten gjør et klart løft fra den gamle Nordic-versjonen. Innholdet er kategorisert på film, serier og ulike sjangre. Her er også egne «hub-er» som samler de ulike universene (HBO, Max Originals, Warner, DC, Cartoon Networks) under hver sin fane. Hovedsiden ligner litt på Netflix, med en egen liste over mest sette serier.

Utvalget i Warner-arkivet ser ved første øyekast litt spinkelt ut: bare 219 filmer fra Warner-arkivet. Årsaken til dette skal være at plattformen fortsatt rulles ut:

– HBO Max gir brukere tilgang til tusenvis av timer med de mest anerkjente seriene og toppfilmene ved lansering, og vi kommer til å legge til nytt innhold regelmessig i løpet av de kommende dagene og ukene, sier Celine Ryel, norsk PR-ansvarlig for HBO til Lyd & Bilde.

Enkelte nye filmer er tilgjengelig i 4K UHD med Dolby Vision og Dolby Atmos surroundlyd. Derimot er det – skuffende nok – ingen tegn til Game of Thrones i 4K-oppløsning enda. Kun forbedret HD-kvalitet og 5.1 lyd.

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
4 Kommentarer
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments

Hei Audun Hage,
Har dere sjekket ut bildekvaliteten. HD og UHD er skuffende soft i gjengivelsen. Har til og med sjekket DUNE som kom for noen dager siden sammenlignet med andre strømmetjenester. Ikke bra mener jeg.
Har fast fibernett.
Ligger en lengre kommentar i fra meg på Facebook siden deres flere steder.

Mvh
Magne Larsen

@Jonas:
Det ser ut til at dersom man i dag har HBO Nordic via Allente, Riks TV, Stram, Telenor T-We og Telia, så vil man også ha tilgang til HBO Max nå.

Vet noen hvordan det blir med tv-leverandører som har inkludert HBO nordic? Mister man tjenesten eller blir man oppgradert til HBO MAX?

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Vinner hun kronprinsens hjerte? Netflix slipper trailer til prermiereklar norsk spillefilm.
Dramaet som engasjerte hele verden! En høydramatisk historie fra virkelighetene – men Howard får aldri hevet temperaturen til kokepunktet.
Se trailer for ny Star Wars-serie på Disney+ Der er en ny Star Wars-serie på vei fra Disney+. Se den første fulle traileren her.
Gosling vs. Evans! Russo-brødrene leverer sitt svar på heseblesende spionfilm, men glemmer det menneskelige aspekt.
Sveitsisk splatterfilm tester ny crowdfunding-model Mad Heidi er finansieret avfans, som får del i overskuddet hvis filmen blir en suksess.
Nå kan du strømme Game of Thrones i 4K-kvalitet *OPPDATERT* 4K-versjonene av Game of Thrones sesong 1-8 er nå tilgjengelig på HBO Max.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend