Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
MAI TILBUD - 17 UKER FOR 17,- KJØP

Nyhet

Nå kan du laste ned HBO Max

Strømmetjenesten HBO Max er nå tilgjengelig for nedlasting på en rekke plattformer. Her finner du den!

Skrevet av / 26.10.21 - 11:34
Nå kan du laste ned HBO Max

HBO Max er tilgjengelig for nedlasting og klar til bruk på en rekke plattformer fra og med i dag, 26. oktober. Det inkluderer Android og iOS mobiler, nettlesere til Windows, Mac og Chromebook, og ikke minst en rekke smart-TVer!

For å se HBO Max behøver du et abonnement. Prisen for HBO Max er 89,- kr i måneden. De som fra før er HBO Nordic abonnenter kan bruke den samme innloggingen som før.

Her finner du HBO Max på din aktuelle platttform:

Nettleser

Webadressen til HBO Max er enkel og grei: https://www.hbomax.com/no/no

 

Android mobil

 

 

Har du en Android-mobil kan du finne HBO Max-appen på denne lenken: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hbo.hbonow

 

Apple iOS/TV OS

Har du en Apple-enhet finner du nå HBO-tjenesten i App Store: https://apps.apple.com/no/app/hbo-max-str%C3%B8m-tv-og-filme/id971265422?l=nb

Android TV (Philips, Sony, TCL, Panasonic m.fl)

HBO Max appen ligger nå tilgjengelig i Google Play Store på din Android TV.

LG smart TV

Dersom du har en LG-TV (2017-modell med WebOS 3.5 eller nyere), finner du HBO Max appen i LG Content Store, tilgjengelig fra menylinjen.

Samsung smart TV

Har du en smart-TV fra Samsung med Tizen-brukergrensesnitt kan du finne HBO Max i menyen under APPS, eller ved å skrive «hbo» i søkefeltet.

Les også ALT du må vite om HBO Max! I dag transformeres HBO Nordic til HBO Max - slik kommer du deg på tjenesten.

Playstation

Vi fant HBO-appen under «Medier» på PlayStation 5.

Altibox

I Altibox-appen var det fortsatt HBO Nordic som gjaldt da vi sjekket i dag, med en melding om at HBO Max “kommer snart”.

 

Xbox

HBO Max er også på plass i Microsoft Store til Xbox – her på en Xbox Series X.

 

HBO Max: Første inntrykk

<
>

Vi har så vidt rukket å sjekke ut HBO Max-tjenesten på en Android-TV fra Philips, og førsteinntrykket er at den nye plattformen ser oversiktlig og fin ut. Brukervennligheten gjør et klart løft fra den gamle Nordic-versjonen. Innholdet er kategorisert på film, serier og ulike sjangre. Her er også egne «hub-er» som samler de ulike universene (HBO, Max Originals, Warner, DC, Cartoon Networks) under hver sin fane. Hovedsiden ligner litt på Netflix, med en egen liste over mest sette serier.

Utvalget i Warner-arkivet ser ved første øyekast litt spinkelt ut: bare 219 filmer fra Warner-arkivet. Årsaken til dette skal være at plattformen fortsatt rulles ut:

– HBO Max gir brukere tilgang til tusenvis av timer med de mest anerkjente seriene og toppfilmene ved lansering, og vi kommer til å legge til nytt innhold regelmessig i løpet av de kommende dagene og ukene, sier Celine Ryel, norsk PR-ansvarlig for HBO til Lyd & Bilde.

Enkelte nye filmer er tilgjengelig i 4K UHD med Dolby Vision og Dolby Atmos surroundlyd. Derimot er det – skuffende nok – ingen tegn til Game of Thrones i 4K-oppløsning enda. Kun forbedret HD-kvalitet og 5.1 lyd.

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

4 hendelser på “Nå kan du laste ned HBO Max”

 1. magne.larsen

  Hei Audun Hage,
  Har dere sjekket ut bildekvaliteten. HD og UHD er skuffende soft i gjengivelsen. Har til og med sjekket DUNE som kom for noen dager siden sammenlignet med andre strømmetjenester. Ikke bra mener jeg.
  Har fast fibernett.
  Ligger en lengre kommentar i fra meg på Facebook siden deres flere steder.

  Mvh
  Magne Larsen

 2. Magnus Sether Lilleberg

  @Jonas:
  Det ser ut til at dersom man i dag har HBO Nordic via Allente, Riks TV, Stram, Telenor T-We og Telia, så vil man også ha tilgang til HBO Max nå.

 3. Vet noen hvordan det blir med tv-leverandører som har inkludert HBO nordic? Mister man tjenesten eller blir man oppgradert til HBO MAX?

  1. Audun Hage

   Hei Jonas! Vet ikke hvilken TV-leverandør du har, men så lenge du har et aktivt HBO Nordic abonnement, skal dette kunne videreføres på HBO Max.

   HBO skriver bl.a «Hvis du abonnerer på HBO Max via en av våre samarbeidspartnere, kan du kontakte dem for mer informasjon om overføringen til HBO Max.»

   «Som HBO Nordic-abonnent er det bare å logge inn på HBO Max med de eksisterende innloggingsdetaljene dine, så fikser vi resten. Du får automatisk den nye månedsprisen på 89 kr/mnd. »

   Les mer her: https://www.hbomax.com/no/no/customers

   Obs, HBO er også ute med et nytt introduksjonstilbud («50% livet ut») som kan gjøre at det lønne seg å opprette et ny bruker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

MILF-trailer!

Klar for nok en runde?

En god latter forlenger livet!

Kongen brøler igjen!

De kriminelles herjinger fortsetter i Kingstown

Harry Potter-lydbøker får Dolby Atmos

Se nye trailer fra Holocaust-helvete

Hysterisk ny trailer!

Fortsatt hel-MAX?

Slik fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it...

Prisvinnende kjærlighetsdrama

Scroll to Top